Home » , » “Σύμμαχοι, σύμμαχοι, αιμοχαρείς αιμοδιψείς και αιμοβόροι”...

“Σύμμαχοι, σύμμαχοι, αιμοχαρείς αιμοδιψείς και αιμοβόροι”...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 | 10:26 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Συνεκμετάλλευση θα έχουμε παιδιά
στης Μεσογείου τα καθάρια τα νερά.
Πλακώσαν όρνεα, θεριά κι αρπακτικά.
κάνουνε τρύπες στο νερό πολύ βαθιά.

Τα εθνίκια παίζουν το πουλάκι
και πιστεύουνε το Μητσοτάκη.
Με τον Κούλη για Πρωθυπουργό
όλοι στη στιγμή θα βρεθούμε στο βυθό.

Εμπρός με μια ορμή, στον πάτο όλοι μαζί.
Ο Κούλης έκοψε τα χρήματα παντού
μισθό, τη σύνταξη, το επίδομα παιδιού.
Ας με γονάτισε, ας μην αντέχω πια,
τώρα διατάζει “για πολέμα την Τουρκιά”!

Όμως τα “τέτοια” μας θα πάρει πάλι
γιατί τα έχει κάνει όλα χάλι,
όλους τους κηφήνες της Βουλής
στο κέντρο θα πετάξουμε μιας χωματερής.
Εμπρός με μια ορμή, στον πάτο όλοι μαζί.

Καλέ πολύ απομονωμένος ο Σουλτάνος! Από την πολύ απομόνωση φοβάμαι μην τρελαθεί. Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, είναι ήδη παλαβός. Αλλά κι ο δικός μας την έχει την πετριά του.
Το πιο αστείο είναι πως έχουμε συμμάχους! Είναι αστείο, αφού ευτυχώς δεν χρειάστηκε να αποδείξουν οι άλλοι πόσο καλοί φίλοι (δεν) είναι.

Θυμάστε κάποια Μνημόνια; Πως δεν τα θυμάστε! Θυμάστε πως μας φέρθηκαν οι φίλοι και σύμμαχοι, αυτοί που τώρα δήθεν θα μας βοηθήσουν με τους Τούρκους; Ακόμα μας τσούζει η “βοήθεια” τους και θα μας πονάει για καμιά εκατοστή χρόνια και πάλι βλέπουμε.

Έχουμε και λέμε.

“Ξανθό γένος”. Ξεχάστε το! Μούφα ο Παΐσιος. Δεν μας έδωσαν την Πόλη. Στο σουλτάνο όμως έδωσαν κάτι πυραύλους. Ίσως μπερδεύτηκε ο άγιος, νόμισε πως θα τους έριχναν στο κεφάλι του Τούρκου, όχι πως θα τους πούλαγαν.

ΗΠΑ – ξείπα. Γνωστή η στάση τους. Ημίχρονο Ελλάδα – Τελικό Τουρκία. Αν περιμένουμε από δαύτους καήκαμε. Ρωτήστε τους Κούρδους, γιατί κάποιοι ξέχασαν την Κύπρο.
Γερμανοί: Κλασικοί σύμμαχοι της Τουρκίας. Και των Ελλήνων προδοτών. Όσο εγώ γράφω το χρέος αυξάνεται.

Φράγκοι: Οι Γάλλοι αποικιοκράτες συνεργάζονται τέλεια με τους Τούρκους στη Λιβύη. Στηρίζουν την κυβέρνηση της Τρίπολης που υπέγραψε τη Συμφωνία με το Σουλτάνο για την ΑΟΖ. Και εμείς την Τρίπολη στηρίζουμε. Λόγω του ότι έχουμε κι εμείς Τρίπολη. Κάνει όμως ωραία μήλα η δικιά μας.

Ο Χαφτάρ δεν είναι σύμμαχός μας (όπως είπαμε είμαστε με τους άλλους), αλλά τον αναφέρουμε γιατί προσφέρθηκε ο ναύαρχος του, να βουλιάξει τον Τουρκικό στόλο. Μόνο που για τεχνικούς λόγους η ναυμαχία αναβάλλεται. Δεν υπάρχει ούτε βάρκα, όχι πολεμικό πλοίο. Τις πήραν οι πρόσφυγες να φύγουν.

Συρία: Ο Άσαντ και οι Κούρδοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά είμαστε εναντίον τους! Στηρίζουμε τη δήθεν “αντιπολίτευση” τα τσιράκια δηλαδή των Αμερικάνων.

Ιταλία: Εδώ έχει πολύ πλάκα. Πανηγύριζαν οι δεξιοί στόκοι, γιατί τάχα έρχονταν Ιταλικό πολεμικό να διώξει τους Τούρκους. Κι εκεί που περιμέναμε χαμό, άρχισαν τις κοινές ασκήσεις! Ρωμαίοι + Οθωμανοί = Love forever! Κόκκαλο οι Έλληνες πολεμοκάπηλοι!

Ισραήλ – Αίγυπτος. Πιο πιθανό να πιαστούν πάλι μεταξύ τους παρά να βοηθήσουν εμάς. Ούτε να μας ακούσουν, όχι να πολεμήσουν για πάρτι μας.

Αυτά και περαστικά. Προσέχουμε για να έχουμε. Και στείλετε τον Κούλη στο διάστημα, να βρει τον φίλο του τον εξωγήινο, μπας και γλυτώσουμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger