Home » , » Ματαιώθηκε ένα πανηγυράκι των νεοφιλελέ πλιατσικολόγων

Ματαιώθηκε ένα πανηγυράκι των νεοφιλελέ πλιατσικολόγων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 | 12:19 π.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Σκοπός της κυβέρνησης των γαλάζιων ανθρωποφάγων είναι η υποβάθμιση και το ξεπούλημα των Νοσοκομείων. Γι αυτό άλλωστε έβαλε τα πλέον αδίστακτα κομματόσκυλα, τους πιο άχρηστους, που μπορούσε να βρει.

Η ΝΔ έχοντας ξεσαλώσει οργάνωσε φιέστα την «Αίγλη» του Ζαππείου, με σκοπό να προπαγανδίσει το ξεπούλημα μέσω ΣΔΙΤ (Συμπράξεων Δημοσίου – Ιδιωτικού Τομέα), δηλαδή μακροχρόνιων συμβάσεων μεταξύ Δημοσίου και ιδιωτών.
Οι Συμπράξεις αυτές θα απαξιώσουν τα Νοσοκομεία, προς όφελος των ιδιοκτητών μεγάλων ιδιωτικών κλινικών, θα γίνουν αφορμή για νέες απολύσεις και χαράτσωμα των ασθενών με παράλληλη υποβάθμιση των υπηρεσιών.

Οι γιατροί και το προσωπικό των Νοσοκομείων αντέδρασαν με δυναμική κινητοποίηση και παρά την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, που κάλεσαν οι διοργανωτές της φιέστας, κατόρθωσαν να καταλάβουν την αίθουσα και να ματαιώσουν το πανηγυράκι των νεοφιλελέ πλιατσικολόγων.

Οι πραιτοριανοί του Κούλη, προφανώς ακολουθώντας άνωθεν εντολές, χτύπησαν άγρια ανθρώπους που διαδήλωναν για αποκλειστικά δημόσια - δωρεάν Υγεία για όλο το λαό, που ζητούσαν προσλήψεις προσωπικού, μονιμοποίηση των εργαζομένων, που είναι στην ουσία όμηροι, και αυξήσεις για την υγεία.
Οι εργαζόμενοι δεν φοβήθηκαν τους μπάτσους, αντιστάθηκαν σθεναρά κι έστειλαν μήνυμα αποφασιστικότητας και αγώνα.

Το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του, αναφέρει:

“Σήμερα, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών ενάντια στη φιέστα που πραγματοποιεί η ηγεσία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, η κυβέρνηση προχώρησε σε βίαιη επίθεση με ΜΑΤ και χρήση χημικών εναντίον των νοσοκομειακών γιατρών, υγειονομικών, εργαζομένων στην υγεία. Στην επίθεσή τους τα ΜΑΤ τραυμάτισαν γιατρούς, υγειονομικούς, εργαζόμενους για να υπερασπιστούν την πολιτική που ιδιωτικοποιεί την υγεία και την μετατρέπει σε εμπόρευμα.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα βρίσκονται στο πλευρό των γιατρών που αγωνίζονται για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία για όλους, για όλο τον λαό.
Η υγεία είναι Κοινωνικό Αγαθό. Δε θα επιτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση της”.

Καταδίκη της καταστολής και της βίας εξέδωσε το ΚΚΕ, η ΟΕΝΓΕ και τα Σωματεία Εργαζομένων Νοσοκομείων, που συμμετείχαν στην κινητοποίηση.
Τα υπόλοιπα κόμματα απλά στηρίζουν την πολιτική που εφαρμόζει ο Μητσοτάκης. Δεν περιμέναμε καταδίκη από τις τσόντες και τα δεκανίκια της ΝΔ ούτε φυσικά από τους βόθρους των αστικών ΜΜΕ που λένε κουταμάρες και ψέματα.

Θα μπορούσε όμως η αξιωματική δήθεν “αντιπολίτευση” να ασχοληθεί λιγάκι περισσότερο με ένα τόσο σημαντικό θέμα, για να τηρήσει έστω τα προσχήματα. Αλλά έχουμε “εθνική ενότητα” κατά του Σουλτάνου, που όμως είναι σύμμαχος στο ΝΑΤΟ!

Να ξέρει η κυβέρνηση πως οι αγώνες θα συνεχιστούν και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση. Τα σχέδιά της δεν θα περάσουν.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

12 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:30 π.μ.

Xρυσοχοιδη διαδηλωτες εφαγαν χημικα και αφθονο ξυλο γιατ``ηταν αραρχικοι.μπαχαλακηδες.
κατοικοι των εξαρχειων και λοιπα αποβρασματα``τουτοι οι γιατροι και μαλιστα οχι φακελακηδες και το λιπο νοσηλευτικο προσωπικο που διαδηλωνε για να μην ιδιωτικοποιηθει
η υγεια για το λαο τι σουκαναν και τους σαπισες στο ξυλο??? Χρυσοχοιδη διορισμενε Πασοκικοκαθαρμα εισαι εσυ και υφισταμενοι σου μαυροι στην ψυχη και εχεται ανθρωποφαγα
αγριωδη ενστικτα και μ αυτα πορευεστε Το τελος σας ειναι πολυ κοντα Ο λαος δεν κανει
πισω

12 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:52 μ.μ.



…Με Την Σημερινή Επίθεση Των ΜΑΤ Αποδεικνύεται Ότι Η Κυβέρνηση Δεν Έχει Μόνο Εχθρό Τους Αναρχικοαριστεριστές Αλλά Κάθε Μαχόμενο Κομμάτι Της Κοινωνίας Που Αντιστέκεται Και Διεκδικεί…

Όσο Για Τους Σημερινούς Νοικοκυραίους – Φιλήσυχους Πολίτες…. ¨Ερχεται Και Η Σειρά Σας…

Ανώνυμος
12 Δεκεμβρίου 2019 στις 4:03 μ.μ.

Τίποτα δε ματαίωσε. Οι ίδιοι που κράζουν κ ενίοτε βρίζουν, οι ίδιοι πάνε κ τους ψηφηζουν, κ θα γίνουν ξανά τα δια, κ ξανά κ ξανα (σημειωτέον το κουλή ΔΕΝ αντιπροσωπεύει το 1/του πραγ. Συνόλου του εκλ.σωματις,αφου κ οι πέτρες τους θεωρούν όλους ίδιους, κ αφού ό, τι βρίσκεται εντός βουλής είναι ευρολαγνοι κλπ, άρα δεν αφορά 1στους ή 2 στους 5 αλλά 4/5 αφού σχεδόν 60%εριξε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ μνημονιων συνεψιση) , όταν σου κόβει τα μισθα με αποτέλεσμα να γίνονται "αναγκαστικές" απολύσεις, ώστε με τη σειρά σου να μη μπορείς να πληρώνεις ουε τους παράνομους φόρους, όταν δηλαδή με κάθε τρόπο σε εξοντώνει, κ δεν κουνιέται ούτε τρίχα, κ κάνουμε κ μια πορεία για ξεμπουκωμα 1 φορά το χρόνο, όχι φίλε, δε σου φταίει άλλος η μοιρολατρία ο ωχαδερφισμος κ η βλακεια σου σου φταίνε, κ αν δεν ξεσηκωθηκανε όταν από ανθρώπους τους κάνανε κουρέλια, περίμενε εσύ, τώρα όπου νσναι, λογικά αν δε το έχεις καταλάβει ήδη, αν θα βγαίνεις για καφέ, κ μιλάς γι'αυτα, θα γελάνε οι πέριξ είτε μπροστά σου, είτε από πίσω, κοινώς όπως κ να το δεις, τσάμπα το λες κλπ κλπ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger