Home » , » Αντιγραφές ....

Αντιγραφές ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 | 4:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο προδότης πραξικοπηματίας Γ. Παπαδόπουλος και οι δολοφόνοι του δεν είχαν ιδιωτικούς βόθρους να τους στηρίζουν, όπως έχει ο δοσίλογος Μητσοτάκης και η συμμορία του.
Αν είχαν, θα έλεγαν τότε ακριβώς τα ίδια που λένε τώρα.

Γκάλοπ επί χούντας δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια διαταγή για κολακεία και διαστροφή της πραγματικότητας.
Κάτι ανάλογο με αυτές τις "μετρήσεις κοινής γνώμης" που μας παρουσιάζει ο Σκάι. Η πλειοψηφία των μπάτσων που ρωτήθηκαν, λέει πως στηρίζει τις αποφάσεις της κυβέρνησης και πως θα δέρνει με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο.

Η “δημοσκόπηση” μας λέει πως οι “πολίτες” θέλουν να μπουκάρει η αστυνομία στα σπίτια τους και να τους σέρνουν γυμνούς στο τμήμα, αφού τους σπάνε στο ξύλο. Κι ας τους πηδήξουν, ακόμα καλύτερα.

Μάλιστα προτείνεται έμμεσα να βοηθήσουμε κι εμείς τους μπάτσους στο ξύλο, προσέχοντας φυσικά να μην κάνουμε αντιποίηση αρχής, τσακίζοντας όσους φασίστες νεοδημοκράτες βρούμε. Άλλωστε αυτό ψήφισαν οι πολίτες δεξιών φρονημάτων. Αυτό σημαίνει κατάργηση του ασύλου:
“Βαράτε με κι ας κλαίω. Μ' αρέσει!”

54% λοιπόν βλαμμένοι. Καλό ποσοστό, συμφωνούμε! το 54% της ΝΔ είναι ηλίθιοι, το υπόλοιπο λαμόγια και βολεμένοι.

Στο μεταξύ στα σύννεφα πετάνε από τη χαρά τους όσοι έπαιρναν Κοινωνικό Μέρισμα και δεν θα πάρουν φέτος: Οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, πολλοί ΑΜΕΑ. “Τι να το κάνουμε ρε το Μέρισμα; Δώστε το τους εφοπλιστές που δεν έχουν!”, δηλώνουν στο γκάλοπ το 55% των ψυχασθενών που ψήφισαν ΝΔ.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις λοβοτομημένων λούμπεν νεοδημοκρατών.
“Χαρήκαμε πολύ που μας πέταξε έξω η πλατφόρμα. Ένας γείτονας, άνεργος, πολύτεκνος και ΑΜΕΑ, που παίρνει το γ@^!^$#ο μέρισμα, περιμένει εναγωνίως να κάνει ένσταση. Επιτέλους γίναμε μεσαία τάξη! Χωρίς βρακί, αλλά ξέρουμε να φοράμε γραβάτα”!

Γιατί ο κόσμος γνωρίζει πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Έτσι δηλώνει την υποστήριξή του στο δικτάτορα Μητσοτάκη, να τα λεηλατήσει όλα: Μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, τα πάντα! Να φάνε τα βαφτιστήρια κι οι κουμπάροι, να χορτάσουν, να σκάσουν.

Αλλά εκεί που ο κόσμος πανηγυρίζει έξαλλα και λέει στον Κούλη “προχώρα πούλησε τα όλα” είναι στην εξωτερική πολιτική, στο θέμα στο Αιγαίου. “Έξω πάμε καλά” που θα έλεγε κι ο μπαμπάς.
Πάνω από τους μισούς θέλουν να δοθεί το Αιγαίο στους Τούρκους! Γιατί οι Έλληνες είμαστε ανοιχτοχέρηδες, κουβαρντάδες! Να δώσουμε τη θάλασσα, ίσως κάνα δυο νησιά στους φουκαράδες τους γείτονες, που δεν έχουν να κάνουν μπάνια το καλοκαίρι.
“Αν ζητούσαν το όνομα του Αιγαίου θα κάναμε πόλεμο, αλλά ευτυχώς ζητάνε νεράκι! Να τους αφήσουμε διψασμένους, δηλαδή”;

Καλέ όχι! Δώστε τους και όσους νομούς ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Οι Τούρκοι είναι σύμμαχοι, δεν είναι σαν τους Βόρειους Μακεδόνες που έχουν βλέψεις, που θελαν να μας πάρουν των Αλέξανδρο, τη γοργόνα την αδερφή, και κυρίως το Βουκεφάλα, που γκάστρωσε τόσες Ελληνίδες γαϊδάρες και βγήκαν τα μουλάρια οι εθνικιστές.

Αυτά μας λένε τα γκάλοπ. Τέτοια έλεγαν και στην προηγούμενη χούντα.
“Όλος ο κόσμος θέλει να κοιμάται με ανοικτές τις πόρτες”. Ακόμα και το χειμώνα, άλλωστε οι περισσότεροι δεν έχουμε θέρμανση.

Σταθερή η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Καλέ τι σταθερή; Βάλτε εκεί στη ΝΔ λίγο παραπάνω. Βάλατε πολύ; Δεν πειράζει, άλλωστε πληρώνει, δεν πληρώνει; Ο πελάτης πρέπει να είναι ευχαριστημένος, εγώ θα σας λέω; Βάλτε εκεί 200% να γουστάρουμε.

Θα σας πουν ότι είναι στημένο; Γιατί τώρα τι νομίζετε πως λένε; Τα κάλαντα; Αργούν λίγες μέρες. Καταλληλότερος φυσικά ο Παπαδόπουλος. Όχι; Ο Μητσοτάκης; Το να αντιγράψεις τη χούντα είναι ευκολία. Αλλά μπορεί να την πατήσεις. Όπως οι μαθητές που αντιγράφουν τα ίδια λάθη στο διαγώνισμα.
 Βρε συ, κι ο διπλανός, που αντέγραψες, αδιάβαστος ήταν. Μαζί δεν παίζατε μπάλα;

Καλή Πρωταπριλιά! Χριστούγεννα έρχονται, Δεκέμβρης είναι; Όχι σύμφωνα με τα γκάλοπ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:03 μ.μ.

"George Pap Για το κοινωνικό μέρισμα κάκιστα γράφεις <>
Ουσιαστικά είναι ελάχιστα ΑΜΕΑ.
Χωριζόμαστε σε τρεις κατηγορίες
Σε όσους παίρνουν αναπηρική σύνταξη από ΙΚΑ, σε αναπηρική σύνταξη από ογά και στα προνοιακά του οπεκα.
Έδωσε μόνο στους τελευταίους με περίπλοκη αίτηση οι οποίες αποριφθηκανε σε ποσοστό 85%
Κανονική σφαγή"
Ζητώ συγνώμη, που δεν έγινα σαφής. Δεν θα πάρουν φέτος το Μέρισμα οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, πολλοί ΑΜΕΑ.
Δίκιο έχετε. Πράγματι οι άνεργοι χωρίς παιδιά, οι χαμηλοσυνταξιούχοι και το 85% των ΑΜΕΑ, όπως σωστά είπατε, μένουν χωρίς καθόλου μέρισμα.
Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger