Home » , , » Η μετανιωμένη Μαγδαληνή, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη

Η μετανιωμένη Μαγδαληνή, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 | 11:41 μ.μ.

Το σκηνικό σε γενικές γραμμές είναι γνωστό. Η ΕΡΤ, έκανε μια γκάφα με το «σουπέρακι» της, το οποίο θεωρούσε την Ντόρα Μπακογιάννη  μέλος της Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ,
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ντίνα Κασιμάτη, θέλοντας να κάνει την πλάκα της, έγραψε στον λογαριασμό της στο f/b: "Η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι".

Επακολούθησε ένας φιλοχαμός. Οι μπατσοσυνδικαλιστές την απείλησαν με μήνυση αν δεν ανακαλέσει, και πρώτος ο Μπογδάνος απαίτησε από τον Τσίπρα να διαγράψει την βουλευτή του. Ακολούθησαν στην ίδια κατεύθυνση μια σειρά στελέχη της Ν.Δ., και του ΚΙΝΑΛ, τα οποία θεώρησαν ότι βρίζεται χυδαία, συνολικά η αστυνομία και απαιτούσαν από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει το στέλεχος του.

Μια λεκτική διατύπωση ενός πασίγνωστου συνθήματος τους ενόχλησε, ενός για όλα τα απίστευτα περιστατικά κτηνώδους μπατσάδικης βίας, έκαναν γαργάρα με ταβανόπροκες.

Τέσπα. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το ζήτημα είναι τι στάση κράτησε η Ντίνα Κασιμάτη μετά τις αντιδράσεις που εισέπραξε. Παρουσιάστηκε σαν μετανιωμένη Μαγδαληνή δηλώνοντας ότι  «Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη» χαρακτηρίζοντας την αναφορά της «αστεϊσμό ατυχή, σκωπτικό σχόλιο». προσθέτοντας πως δεν υιοθετεί το εν λόγω σύνθημα.

Αν έχει μια αξία αυτή η ανάρτησή μας είναι για να δούμε το ποιόν των ατόμων που στελεχώνουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η Νίνα Κασιμάτη ξεκίνησε σαν πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του. Ηταν από τους "κηπουρούς" του ΓΑΠ που τον θεωρούσε πολιτικό πρότυπο της, δείχνοντας την λατρεία της προς τον πρώην πρωθυπουργό με γλοιώδης τρόπο. «Ο Γ. Παπανδρέου είναι ο ηγέτης με την ιστορική μνήμη, την ιδεολογική δομή και αισθητική, την αποφασιστικότητα και ειλικρινή συλλογική θεώρηση», είναι μια απ' τις περασμένες χαρακτηριστικές δηλώσεις της.

Σήμερα αποτελεί ένα από τα άτομα του στενού πυρήνα του Τσίπρα και ένα πρόσωπο που έχει αναλάβει κομβικό ρόλο στην "διεύρυνση" και "ανανέωση" του ΣΥΡΙΖΑ. Τόμπολα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger