Home » , , » Θάνος Μικρούτσικος: Ακου ...

Θάνος Μικρούτσικος: Ακου ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 | 9:05 π.μ.


Του Σ.Λ.

Σε μια εποχή που Σαββόπουλοι και Βελόπουλοι, επιθυμούν να βρεθούν σε ξερονήσια οι απόκληροι αυτού του κόσμου. Οταν οι Πλεύρηδες με τον ακροδεξιό τους συρφετό θέλουν ο στρατός, το ναυτικό και οι συνοριοφύλακες να πυροβολούν και να σκοτώνουν όποιον ξεριζωμένο απ' την πατρίδα του προσπαθεί να ρθει στην χώρα μας, η παρακαταθήκη που μας κληρονόμησε με τα τραγούδια του, τον τρόπο ζωής του, αφήνοντας βαθιά τα χνάρια του στην πολιτιστική ζωή της χώρας, o Θάνος Μικρούτσικος, είναι ανεκτίμητη.

Ο μοναδικός αυτός καλλιτέχνης, υπήρξε και υπέροχος άνθρωπος. Σύμφωνα με την επιθυμία του θα ταφεί με πολιτική κηδεία τη Δευτέρα (30/12) στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ αντί για στεφάνια, η οικογένεια του Θ.Μικρούτσικου παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα,για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788-Τράπεζα Πειραιώς.

Ολοι/ες εμείς που μας αξίωσε να κάνουμε κτήμα μας, τους στίχους, των Μπρεχτ, Αναγνωστάκη, Ρίτσου, Καββαδία, να τραγουδάμε μαζί του Αλκαίο και Ελευθερίου, τον έχουμε βαθιά στην καρδιά μας.

Και δεν ξεχνάμε ποτέ τα παρακάτω λόγια του:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger