Home » , » Συγκλονιστικό βίντεο κατά το οποίο ένας νεολαίος που υπήρξε για 5 χρόνια παπάς εξηγεί γιατί πέταξε τα ράσα

Συγκλονιστικό βίντεο κατά το οποίο ένας νεολαίος που υπήρξε για 5 χρόνια παπάς εξηγεί γιατί πέταξε τα ράσα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 | 3:10 π.μ.

Του Σ.Λ.

Εντυπωσιάζει το βίντεο που αναρτήθηκε εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο.
Μπορεί στον ιστότοπο μας να υπάρχουν δεκάδες κείμενα που ξεσκεπάζουν την απάτη των μεταφυσικών δοξασιών.  Το βίντεο όμως που ανάρτησε στο διαδίκτυο και στο οποίο περιγράφει τα βιώματα που απέκτησε ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ήταν ιερέας για πάνω από πέντε χρόνια είναι συγκλονιστικό.
Μέσα σε 11 σχεδόν λεπτά, μιλώντας μέσα απ' την καρδιά του, διατυπώνει αλήθειες με αμεσότητα, παραστατικότητα, γνησιότητα.

Δεν ξέρουμε και δεν εντοπίζουμε τους λόγους για τους οποίους πιθανόν πρέπει να κρατήσουμε κάποια επιφυλακτικότητα για τα όσα ακούμε, να μας αναφέρει στο παρακάτω βίντεο ο νεολαίος.
(Γενικά είμαστε καχύποπτοι απέναντι σε κάθε είδηση που συναντάμε στο Ιντερνέτ και για την οποία δεν έχουμε την δυνατότητα να επιβεβαιώσουμε την βασιμότητά της. Αν υπάρξει κάποια διαφορετική πληροφόρηση θα την αναφέρουμε).

Σας προτείνουμε όμως να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο, το οποίο το δημιουργός του το τιτλοφορεί Γιατί "πέταξα" τα ράσα, και στο κείμενο που το συνοδεύει γράφει:

Μετά από πέντε χρόνια στο ράσο, έρχεται κάποια στιγμή η αναμέτρηση με την προσωπική αλήθεια. Πλέον, έχοντας αφήσει στο παρελθόν εκκλησία και οργανωμένη θρησκεία, μπορώ να μιλώ και να σκέφτομαι χωρίς στεγανά, χωρίς δόγματα, χωρίς αφορισμούς. Μικρά βίντεο, μικρά λιθαράκια που χτίζουν την αλήθεια. Από τα ράσα στον φεμινισμό, από την κανονικότητα στην ορατότητα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Ιανουαρίου 2020 στις 8:34 π.μ.

Μαλιστα!!!!!
Αν υπαρξει κατι διαφορετικο Σ. Λ
ενημερωστε μας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger