Home » , » Ξεσαλωμένες Θεούσες.

Ξεσαλωμένες Θεούσες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 | 1:28 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ξεσαλωμένες Θεούσες. Κάτι σαν κολασμένες καλόγριες. Μόνο που δεν είναι τσόντα, είναι θρίλερ. Θέατρο παραλόγου.

Οι Θεούσες ξεσάλωσαν. Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Κόλλησαν μια αφίσα, που έδειχνε ένα έμβρυο και προπαγάνδιζαν κατά των εκτρώσεων. Ήταν τέτοια όμως η αγανάκτηση του κόσμου, που η αφίσα κατέβηκε.

Η οργή ήταν γιατί η υποκρισία των δήθεν πιστών ξεχειλίζει. Οι Χριστιανοί τάχα κόπτονται για τα παιδιά. Αυτοί που όταν πνίγονται παιδάκια, όταν πεθαίνουν από το κρύο κάνουν πως δεν ακούν. Να γεννηθούν παιδιά και να πεθάνουν από την πείνα! Να απολυθούν οι γονείς, να κοπεί η σύνταξη του παππού και της γιαγιάς, να πεθάνουν σε κάποιο ιμπεριαλιστικό πόλεμο τα μεγαλύτερα αδέρφια.

Για να δείτε την υποκρισία τους, θα αντικαταστήσω τη λέξη έμβρυο με μια άλλη.
Πρόσφυγας: Συνάνθρωπος μας με καρδιακή και εγκεφαλική λειτουργία σε αντίθεση με τους ανεγκέφαλους ρατσιστές. Φυσικά νιώθει πόνο. Αντίθετα με τους υποκριτές Χριστιανούς που νιώθουν μόνο μίσος. Που αγαπάνε μόνο όταν τους συμφέρει. Και μονάχα τον ομοϊδεάτη, αυτόν που θα τους εξυπηρετήσει, θα τους κάνει το ρουσφέτι.

Ποια η στάση για τα παιδιά των προσφύγων και τους πρόσφυγες; Χαρά όταν ναυαγούν; Αδιαφορία όταν πεθαίνουν; Όταν είναι γι' αυτούς τους βασανισμένους ανθρώπους οι “πιστοί” συντάσσονται με τους φασίστες σατανιστές!

Δεν θα πω επιχειρήματα υπέρ του νόμου που ισχύει για τις εκτρώσεις, πως πχ, αν καταργηθεί, δεν θα σταματήσουν οι εκτρώσεις, αλλά θα κατακρεουργούνται οι εγκυμονούσες, όπως γίνονταν παλιότερα.
Θα πούμε το γιατί. Κάνουν αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά αίτια της σταδιακής εξαφάνισης των Ελλήνων. Αντί να κατηγορήσουν τα Μνημόνια την πολιτική άγριας λεηλασίας, που μας καταστρέφει συστηματικά, κατηγορούν τις γυναίκες που αναγκάστηκαν να κάνουν έκτρωση για διάφορους λόγους. Όμως πριν από τα Μνημόνια αυξανόμασταν, μετά σταματήσαμε. Γιατί δεν καταργείτε τους Μνημονιακούς νόμους;

Για το δεξιό βλάκα δε φταίει ο θύτης, φταίει το θύμα! “Κάποια αμαρτία έκανε”, έλεγαν στο Μεσαίωνα για τα θύματα της πανούκλας.
“Αν χάσετε το σπίτι σας, εσείς θα φταίτε” λέει χωρίς ντροπή ο Άδωνις! Όσοι βλάκες με περικεφαλαία τους ψήφισαν, πράγματι φταίνε.

Δεν είναι μόνο αυτό.
Κεραμέως βεβαίως – βεβαίως. Της είπαν να καταργήσει την αργία των 3 Ιεραρχών. Ναι, αλλά θα πάνε τα παιδιά σχολείο να ακούσουν θρησκευτικά! Να τους εξηγήσετε και γιατί δίνετε εκατομμύρια στη Θεολογική Σχολή στις ΗΠΑ, ενώ κόψατε το μέρισμα από τους μπαμπάδες τους. Μη χάσει μια μέρα προπαγάνδας το παπαδαριό!

Όμως τα παιδιά έτσι θα σιχαθούν. Δεν σας σώζουν τα ψέματα, παπάδες, είναι η πραγματικότητα ηλίθιοι! Αυτή η διαφορά λόγων και έργων, οι παραλογισμοί, οι φανατισμοί, τελικά θα είναι ο τάφος του Ιερατείου.

Δεν ξέρω, αν θα βγει νέο παραμύθι, ή επιτέλους θα ωριμάσει ο κόσμος, αλλά το παπαδαριό και οι θεούσες με αυτά που λένε και κάνουν διώχνουν τους ανθρώπους. Είναι Ταλιμπανιστήρια! Τους βλέπει ο λογικός άνθρωπος και παίρνει δρόμο! Είναι το τέλος του Χριστιανισμού. Η αυτοχειρία του. Γιατί ξεσαλώνουν μαζί με τους φασίστες. Προσπαθούν να τιμωρήσουν όσους σκέπτονται, όσους είναι διαφορετικοί, ακόμα και σήμερα τον 21ο αιώνα.

Λόγια ρατσιστή που δήθεν γιουχάρει το Μηταράκη, ενώ κρυφά πάει και ψηφίζει το κόμμα του. “Είσαι σίγουρος πως (οι πρόσφυγες) θα είναι όλοι καλοί, τους ξέρεις”; Ναι ρε, οι πρόσφυγες είναι καλοί! Οι φασίστες είναι όλοι κτήνη! Αυτό το ξέρω καλά και εγώ και όλοι!

ΝΔ και ναζί σε αγαστή συνεργασία. Ο καλός και κακός μπάτσος. Ο “δημοκράτης” και ο ρατσιστής φασίστας.
Περιχαρής ο Μηταράκης για την προβοκάτσια. “Δεν είμαι ρατσιστής”! - Είσαι! Φυλακίζεις αθώο κόσμο! Κάνεις νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αντί να αφήσεις τους αθώους ελεύθερους. Βασανίζετε συνεχώς ανθρώπους, που δεν έφταιγαν πουθενά! Απελπισμένους που κανονικά χρειάζονται βοήθεια.

Κι οι τράγοι με τα ράσα να ευλογούν αυτούς που διαμαρτύρονται για τους πρόσφυγες κι όχι για τους ντόπιους απατεώνες που μας πλιατσικολογούν καθημερινά!

“Κοινωνικό Μέρισμα, Σύνταξη ας κόψουν, πρόσφυγες μη φέρουν”! Άντε στο διάολο ναζί! Πάρτε και τις θεούσες μαζί.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

15 Ιανουαρίου 2020 στις 8:04 π.μ.

Συμπερασμα:εκκλησια και νεοναζισμος+φασισμος δυστυχως πανε μαζι. Ταυτιζονται η ιδεες τους σχεδον σε ολα. -

15 Ιανουαρίου 2020 στις 8:36 π.μ.

Ολοταχως πισω στο Μεσαιωνα. Σκετος σκοταδισμος και οπως ελεγε και ο Μητροπανος #μανα που ζω#.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger