Home » , » Διαχρονικές φιλικές οικογενειακές σχέσεις Μητσοτάκηδων - Φλώρων

Διαχρονικές φιλικές οικογενειακές σχέσεις Μητσοτάκηδων - Φλώρων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 | 8:13 μ.μ.

Δεν αντιλαμβανόμαστε την επιμονή ορισμένων να επικρίνουν την συνέπεια που δείχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ταυτίζει τις πολιτικές του αντιλήψεις, με ενέργειες που πιθανόν καθοδηγεί, έχοντας σήμερα την ιδιότητα του πρωθυπουργού.

Είναι δυνατόν να ασπάζεται ότι το αστικό κράτος έχει συνέχεια και να απαρνιέται τις πατροπαράδοτες παραδόσεις του; Να μην σέβεται τις οικογενειακές μακροχρόνιες φιλίες που έχει δημιουργήσει η φαμίλια του και αυτός να μην φανεί αντάξιος στο όνομα που του κληρονόμησε ο πατέρας του;

Αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε αυτή την δημόσια τοποθέτηση, γιατί θεωρούμε απαράδεκτο να υπάρχει Κυριακάτικη εφημερίδα -το Documento- το οποίο προσπαθεί να ποινικοποιήσει τις "οικογενειακές σχέσεις.

Δηλαδή που θα είναι το επιλήψιμο αν ο Κούλης ακολουθώντας την τακτική που ξεκίνησε ο πατέρας του, στην πρωθυπουργική του θητεία,  προσπαθεί κι αυτός να βοηθήσει μέσω του ανιψιού του και διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη, το τέκνο της οικογένειας Φλώρου, που βρέθηκε μπλεγμένο σε κάποιες δικαστικές περιπέτειες.

Εσείς, τι θα επιθυμούσατε; Να απαρνηθεί ο Κυριάκος τις διαχρονικές οικογενειακές φιλικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ Μητσοτάκηδων και Φλώρων;
Οπως ο μπαμπάς του, στο διάστημα που ήταν πρωθυπουργός είχε σκανδαλωδώς αναθέσει στην εταιρεία που εκπροσωπούσε ο πατέρας του Αριστείδη Φλώρου, Αχιλλέας, μια σειρά από δημόσια έργα, έτσι και τώρα ο Κούλης προσπαθεί να σταθεί αντάξιων των οικογενειακών παραδόσεων του. Να "ξελασπώσει", δηλαδή, με όποιο τρόπο μπορεί τον οικογενειακό φίλο του, αφού για κακή του τύχη οι λαμογιές του ήρθαν στον αφρό.    
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger