Home » , , » "Θεία επιφοίτηση" στον Μαρινάκη;

"Θεία επιφοίτηση" στον Μαρινάκη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 | 3:20 π.μ.


Πρέπει να είναι κάποιος πολύ αφελής, για να μην αντιλαμβάνεται πώς χρησιμοποιούν τα "μαγαζιά" που έχουν στο χώρο των ΜΜΕ οι πλουτοκράτες ιδιοκτήτες τους, ειδικά αυτοί που εμπλέκονται στο τελευταίο αθλητικό σκάνδαλο.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ο Μαρινάκης θεωρείτε από ορισμένους ο ουσιαστικός πρωθυπουργός.
Τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ που διαθέτει στηρίζουν με τα μπούνια την Ν.Δ.
Πριν μερικές μέρες μάλιστα η φυλλάδα του, τα "ΝΕΑ" είχαν δισέλιδο κείμενο για το πόσο καλά πάει η ελληνική οικονομία και έκανε προτάσεις στους αναγνώστες του "που και πώς θα επενδύσουν τα λεφτά τους για ασφαλή και μεγαλύτερα κέρδη". 
Μάλιστα για να πληροφορηθούν όσο γίνεται περισσότεροι αναγνώστες αυτή την είδηση, την παρέθεσε και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και στην ιστοσελίδα του in.gr.

Ξαφνικά, τώρα ο Μαρινάκης, "ανακαλύπτει" ότι δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσίαζε η κυβέρνηση, και τα ανακύκλωναν τα ΜΜΕ του.
Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι όλα τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάζει το οικονομικό επιτελείο είναι πλασματικά και η κυβέρνηση λέει ψέματα στον κόσμο, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Και μάλιστα αποδημεί μια κυβερνητική προπαγάνδα που τα μηντιακά φερέφωνα του Μητσοτάκη την έχουν κάνει σημαία τις τελευταίες μέρες. Την δήθεν αύξηση των συντάξεων.

Βάζει ο Μαρινάκης, έναν υπάλληλο του στο τηλεοπτικό κανάλι One Channe, για να μας παρουσιάσει "Αποκάλυψη - βόμβα" και να μας πει αυτό που είναι και η αλήθεια. Οτι συνολικά οι συντάξεις δεν θα αυξηθούν, όπως προπαγανδίζει η κυβέρνηση, αλλά στην πραγματικότητα θα μειωθούν.

Πώς έγινε αυτό το "θαύμα"; Δυο είναι τα ενδεχόμενα. 'Η ο Μαρινάκης έχει "πνευματικό", ο οποίος τον συμβούλεψε να σταματήσει να ασχολείται με "αμαρτωλές" ιστορίες, να εξομολογεί και να ακολουθήσει ενάρετη ζωή για να κερδίσει την "βασιλεία των ουρανών" ή -με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον αθλητικό χώρο- παίζεται ένα σκληρό παρασκηνιακό παιχνίδι, με κύρια εμπλοκή της κυβέρνησης φυσικά, και ο Μαρινάκης χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ του για να εκβιάσει και να κερδίσει πόντους.

Εμείς αποφεύγουμε να επιλέξουμε εκδοχή. Κάντε το εσείς, αφού πρώτα διαβάσετε την επόμενη ανάρτηση του συντρόφου Μήτσου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger