Home » , » Να και ένας μπάτσος που έχει δίκιο ... λόγω ηλιθιότητας

Να και ένας μπάτσος που έχει δίκιο ... λόγω ηλιθιότητας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 | 9:34 μ.μ.


Εμείς πάντως το ομολογούμε. Δεν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε ίχνος σοβαρότητας, όπως έκαναν σήμερα οι ρεπόρτερ και ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του Σκάι, παρουσιάζοντας το πρώτο θέμα που είχε σχέση ε την χθεσινή αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης των καταλήξεων.
Ηταν τόσα φαιδρά τα όσα ακούσαμε που αν δεν ξεσπούσαμε στα γέλια, τουλάχιστον θα μειδιάζαμε. Ούτε πολεμικοί ανταποκριτές από το μέτωπο της Συρίας δεν θα μας παρουσίαζαν τόσο γλαφυρά τις "μάχες" που δόθηκαν χτες  στο Κουκάκι.

"Επί  6 ώρες το Κουκάκι μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη. Ζώνες επιθέσεων, πολιορκίας, καταλήψεων, βροχή από πέτρες μπογιές και κάθε είδος αντικειμένου. ... 
Παλιές ηλεκτρικές συσκευές και σπασμένα έπιπλα έτοιμα να χρησιμοποιηθούν σαν πολεμοφόδια κατά των αστυνομικών... Πραγματικά προκαλούν σοκ αυτές οι εικόνες από το εσωτερικό της  κατάληψη Ματρόζου για πώς οι αντιεξουσιαστές είχαν οχυρωθεί στις ταράτσες στα μπαλκόνια  πετώντας τσιμεντόλιθους, έπιπλα στα κεφάλια αστυνομικών σε δολοφονικές επιθέσεις... 
Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της αστυνομίας είχαν προμηθευτεί τρόφιμα για μάζες πολλών ημερών .." ήταν μέρος της "πολεμικής ανταπόκρισης" που μετέδωσε το κανάλι του Αλαφούζου.

Και η γελοιότητα χτυπάει κόκκινο με τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα των Ειδικών Φρουρών, Στράτου Μαυροειδάκου, ο οποίος αναφερόμενος στον τραυματισμό 6 συναδέλφων του είπε:"Οι συνάδελφοι μου σαν να είναι Ρωμαίοι σε Γαλατικό χωριό και να κινούνται έτσι επιχειρησιακά και η εικόνα της αυτή να είναι γεμάτη μπογιές πράσινες, κόκκινες, κίτρινες, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά". 

Κοίτα να δεις που είχε δίκιο -λόγω ηλιθιότητας- ο μπάτσος! Κι αυτό γιατί αν είχε διαβάσει Αστερίξ θα γνώριζε ότι οι Ρωμαίοι μπορεί να ήταν πολλοί και με εξοπλισμό, αλλά ήταν χαζοί και ανόητοι γι' αυτό την πάταγαν συνέχεια από τους Γαλάτες που ήταν λίγοι, γενναίοι, έξυπνοι και γνώριζαν να αντιστέκονται!   

Υ.Γ: Απ' τα ανέκδοτα της ημέρας και η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα: "Όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα στα όργανα του νόμου και τους δίνουν συγχαρητήρια". 


Υ.Γ2 Εχει ασκηθεί ποινική δίωξη για έξι αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος των 20 συλληφθέντων χθες στο Κουκάκι.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger