Home » , » Η σαπίλα της καθεστωτικής δημοσιογραφίας έφτασε να "δικαιώνει" και παιδεραστή!

Η σαπίλα της καθεστωτικής δημοσιογραφίας έφτασε να "δικαιώνει" και παιδεραστή!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 | 7:26 μ.μ.

Είναι απίστευτο το πόσο λωτοφάγους θεωρούν τους αναγνώστες τους, κάποια έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ που πρόσκεινται στο κυβερνητικό κόμμα!

Επειδή τυχαίνει στην περίπτωση που θα αναφερθούμε, να ξαναδικαιώνεται η ρήση ενός μακαρίτη ακροδεξιού εκδότη -του Γρηγόρη Μηχαλόπουλου- ότι "οι εθνικόφρονες πάνω απ' όλα είναι στομαχόφρονες", οι συγκεκριμένοι δημοσιολόγοι έχουν διπλή υποχρέωση να τερματίσουν την κομματική προπαγάνδα τους, άσχετα αν ρισκάρουν να γελοιοποιηθούν σε όποιον/α αναγνώστη/ια έχει την στοιχειώδη νοημοσύνη.

Ο λόγος για τον ιστότοπο liberal.gr, του Θανάση Μαυρίδη, ο οποίος απηχεί τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις της Ν.Δ,.
Στην κυριολεξία είναι απίστευτο να χαρακτηρίζει ότι η δικαστική περιπέτεια του πρώην νεοδημοκράτη βουλευτή και προσωπικού φίλου του Μητσοτάκη, Ν. Γεωργιάδη, οφειλόταν σε μεθόδευση "δολοφονίας χαρακτήρα" του"!
Κι αυτό όταν στην δικογραφία που οδήγησε στην πρωτόδικη καταδίκη του υπάρχει βιντεοσκοπημένο υλικό που καταδεικνύει τις σεξουαλικές συνευρέσεις του Ν. Γεωργιάδη με ανήλικα και νεαρά αγόρια. Και δεν υπάρχει μόνο διαστροφικό σέξ. Υπάρχει βιασμός, (και μάλιστα καθώς κοιμόταν το παιδί-θύμα) και ερωτική επαφή με 15χρονο παιδάκι που πάσχει από "επιληπτικό σύνδρομο" και το οποίο έχει κρίσεις επιληψίας. 

Τρελαίνεσαι όταν διαβάζεις απ' αυτόν τον ηλεκτρονικό βόθρο ότι "η απόφαση του Εφετείου να παύσει η δίωξη σε βάρος του Νίκου Γεωργιάδη τον δικαιώνει, μετά από μια 4ετή περιπέτεια, επιβεβαιώνοντας πως επρόκειτο για μια πολιτική δίωξη".
Πουθενά σε ολόκληρο το κείμενο δεν αναφέρεται ότι έχουμε παύση της ποινικής δίωξης, λόγω παραγραφής και ως εκ τούτου ο Ν. Γεωργιάδης παραμένει ένοχος! 

Ακόμα και η εισαγγελέας το είπε πολύ χαρακτηριστικά αυτό στην σημερινή αγόρευσή της. «Δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πως μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα, να θεωρούνται ήσσονος σημασίας και να παραγραφούν, όλα τα πλημμελήματα, ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων».

Θα έπρεπε να είναι αδιανόητο να δίνει κάλυψη, και να βγάζεις λάδι έναν παιδεραστή μιλώντας ότι υπήρξε σε βάρος του "πολιτική δίωξη"! 

Κατανοητό είναι ότι η κυβέρνηση των αρίστων πρόσφερε παχυλή αργομισθία σε δυο απ' τους βασικούς αρθρογράφους του liberal.gr - Ο Κωνσταντίνος Μαριόλης σαν μετακλητός υπάλληλος του υφυπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη και ο αποτυχημένος σαν υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., Αντώνης Πανούσος βρήκε πόστο σαν ειδικός σύμβουλος στην ΕΡΤ στη γενική διεύθυνση ενημέρωσης- και ποιος ξέρει τι οικονομικές παρασκηνιακές επαφές έχει με τον εκδότη Θ. Μαυρίδη.

Αυτό όμως είναι άλλοθι για το άθλιο κατάντημα τους να ονομάζουν "δικαίωση" την παραγραφή ενός ατιμωτικού εγκλήματος;  

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger