Home » , » Διαχρονικό ρατσιστικό μίσος και μισάνθρωπες τοποθετήσεις από στελέχη της Ν.Δ

Διαχρονικό ρατσιστικό μίσος και μισάνθρωπες τοποθετήσεις από στελέχη της Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 | 5:44 μ.μ.

Πριν μερικά χρόνια ο σημερινός βουλευτής της Ν.Δ., Θάνος Πλεύρης, σε συγκέντρωση του εθνικιστικού περιοδικού Patria ούτε λίγο, ούτε πολύ, καλούσε σε δολοφονίες μεταναστών και προσφύγων στα σύνορα, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος τους στη χώρα;

Απ' το 2013 ακόμα τότε που πρώην υπουργός προστασίας του συστήματος Ν. Δένδιας, "καμάρωνε" τον τότε αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Νίκο Παπαγιαννόπουλο, να δηλώνει ότι "Πρέπει να κάνουμε το βίο αβίωτο" σε μετανάστες-πρόσφυγες.

Ο δε Αδωνης Γεωργιάδης, σημερινός πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης, και αντιπρόεδρος της Ν.Δ., από την εποχή ακόμα που ήταν πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφέρη, συναγωνιζόταν  τις φασιστοφυλλάδες "Στόχος" και "Μακελειό", σε ρατσιστικό μίσος και μισάνθρωπες τοποθετήσεις με τις ομιλίες του στην βουλή. (Το ότι τώρα ο πρώην αρχηγός του τον καρφώνει για τις βρομοδουλειές του είναι μια άλλη ιστορία). 

Δεν προκαλεί, λοιπόν σε κανέναν έκπληξη ότι σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ακούσαμε δια στόματος Αδωνη Γεωργιάδη ένα ρατσιστικό οχετό που δείχνει ότι έχει αφομοιώσει απόλυτα όσα τον έχει διδάξει ο πνευματικός του μέντορας Κώστας Πλεύρης.
(Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, είναι η "λατρεία" που δείχνει ο Γεωργιάδης για τον ιδρυτή του κόμματος της "4ης Αυγούστου", που διαφήμιζε και πουλούσε από τις τηλεοπτικές του εκπομπές ένα εμετικό βιβλίο του, στο οποίο ανάμεσα στα άλλα υπάρχει και η "διαπίστωση" ότι "Οι άντρες των SS απετέλουν διά την εποχήν τους το καύχημα της Λευκής Φυλής"...  Και φυσικά τα αισθήματα μεταξύ Πλεύρη - Γεωργιάδη είναι αμοιβαία. Δείγμα του ότι ο φασίστας Πλεύρης γράφει στον πρόλογο του οχετού του: «Ευχαριστώ τον Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε το θάρρος να παρουσιάση το βιβλίον στην τηλεόρασιν»).

Οταν ασπάζεται τέτοιες διδαχές ο Γεωργιάδης δεν είναι εντυπωσιακό την στιγμή που 12 πρόσφυγες πνίγηκαν, και άλλοι 17 αγνοούνται στο ναυάγιο που έγινε ανοιχτά των Παξών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Μητσοτάκη να εξαπολύει τα φασιστικά-ρατσιστικά εμέσματα του.
Οπως βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο, κάνει λόγο για το «πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι, που γνώριζαν ότι λειτουργεί το 112», οι κατατρεγμένοι αυτού του κόσμου που κυνηγημένοι από τις σφαίρες του ιμπεριαλισμού προσπαθούν να σωθούν.
Και προσέθεσε ο άθλιος: «Έχουμε πέσει θύματα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας». 

Οχι δεν αξίζει ούτε να χαραμίσουμε το σάλιο μας για να φτύσουμε αυτό το τομάρι.
Εχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τα αποβράσματα αυτής της κοινωνίας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

11 Ιανουαρίου 2020 στις 6:19 μ.μ.

Πως τα λεει ομως. Τουτη την ωρσ του θρηνου για τοσες αδικοχαμενες ζωες δεν εχει τον απαιτουμενο σεβασμο.Τι ανθρωπος ειναι αυτος τελος παντων. Αλλα και ολες αυτες οι χιλιαδες ψηφοφορων που τους εδωσαν την εξουσια. Ετσι λοιπον εχει δημιουργηθεί η γέννηση του νεοφασισμου στην ελλαδα και τα αποτελεσματα θα τα δουν αργοτερα οι νεοι οι αδιαφοροι οι δηθεν και οι #" εγω δεν ανακατευομαι κοιταζω τη δουλεια μου #

11 Ιανουαρίου 2020 στις 7:08 μ.μ.

Δημοσκόποι είναι ακόμα “καλύτερος υπουργός” ο Άδωνις; Ο καλύτερος που είχε ποτέ ο Χίτλερ;
Κάποιοι σκέφτονται “πως δεν μπορεί, για να μην τον διώχνει, ο Μπουμπούκος κρατάει με κάτι το Μητσοτάκη”. Δεν νομίζω.
Ο Άδωνις εκπροσωπεί τη Νέα Δημοκρατία. Λέει αυτά που θέλει να ακούσει κάθε διεστραμμένος μισάνθρωπος, κάθε ακροδεξιός κομπλεξικός.
Η ρατσιστική, κατάπτυστη αλλά και εντελώς ηλίθια δήλωση περί «ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας», τη στιγμή που έχουμε 12 νεκρούς και 17 αγνοούμενους συνανθρώπους μας, δεν είναι μόνο η άποψή του. Είναι συμπυκνωμένη η άποψη της κανιβαλικής δεξιάς για το προσφυγικό.
Γιαυτό και η σιωπή από τη ΝΔ. Χαίρονται οι ανθρωποφάγοι με τα ναυάγια! “Τα βλέπουν οι άλλοι και αποθαρρύνονται να έρχονται”! Αυτό άλλωστε είπε μετά σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, όταν ξεστόμισε “αυτή η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση δημιουργεί άσχημες συνθήκες για τους ίδιους”! Υπονόησε δηλαδή πως φταίνε τα θύματα και όχι όσοι δημιουργούν πρόσφυγες, όσοι τους φυλακίζουν και τους δολοφονούν!
Πρέπει να γίνει κατανοητό από την από δω πλευρά πως οι δεξιοί και μάλιστα οι νεοφιλελέ ακροδεξιοί, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν άνθρωποι. Ποτέ! Όχι μόνο με τους πρόσφυγες, με κανένα, ούτε καν με τους βλάκες με περικεφαλαία που του ψηφίζουν.
Τι έγινε πχ με τον Ινδαρέ; Τον πλάκωσαν στο ξύλο οι μπάτσοι, ενώ τα γαλάζια τρολλάκια και τα ΜΜΕ τον κατηγορούσαν για χίλια δυο, αφού φυσικά καταχάρηκαν το βασανισμό, μέχρι να μάθουν ποιος ήταν και τι φιάσκο πάθανε! Αν ήταν αριστερός το DNA του θα ήταν όχι μόνο στην κατάληψη, παντού!
Χαίρονται όταν πεθαίνουν άνθρωποι, τέτοιοι είναι! Τέρατα, κτήνη! Κι ακόμα χειρότεροι!
Και βέβαια δεν θέλουν την αλλοίωση της χώρας τους οι καλικάντζαροι. Άμα μαζευτούν πολλοί άνθρωποι, τι θα γίνουν αυτοί; Ότι η πολιτική τους εξοντώνει συστηματικά τους ανθρώπους που μένουν σε αυτή τη χώρα, δεν τους απασχολεί καθόλου. Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός τους!
Κάθε χρόνο με τα Μνημόνια μειωνόμαστε! Αλλά αυτοί επιμένουν σε νέα χειρότερα μέτρα! Περισσότεροι άνεργοι, άστεγοι, νεκροί!
Αν είναι ναζί; Ρωτάτε; Πάντως λαμόγια είναι σίγουρα.
Και μίλησε για “ομαδική προσπάθεια” ο Μπουμπούκος! Από ποιους; Η μόνη ομαδική και οργανωμένη προσπάθεια καταστροφής της Ελλάδας γίνεται από τους τοκογλύφους και τα δουλικά τους εδώ. Τη ΝΔ και τις άλλες συμμορίες.
Απολύσεις, περικοπές, αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή. Για ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμα και για βασικά αγαθά.
Οι περισσότεροι πρόσφυγες δεν έρχονται για να μείνουν, δεν θέλουν να μείνουν. Εμείς τους κρατάμε, τους φυλακίζουμε με το ζόρι. Κατ' εντολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή της νεοναζιστής Γερμανίας.
Δώστε τους χαρτιά, αφήστε τους ελεύθερους και θα δείτε πόσοι θα μείνουν σε αυτό το ρημαγμένο τόπο από τα λαμόγια και τους απατεώνες.
Δεν είναι μόνο ο Άδωνις. Είναι ολόκληρη η δεξιά μια σαπίλα. Αυτοί που το ψήφισαν, ήξεραν καλά ποιος είναι. Και αυτοί που τον έχουν στο κόμμα τους τον ξέρουν.
Είμαι σε ένα κόμμα σημαίνει οι βασικές μου απόψεις συμφωνούν με αυτό. Ο Άδωνις επίσης είναι υπουργός. Οι δηλώσεις του εκπροσωπούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Τα αίσχη που λέγονται και κυρίως αυτά που γίνονται είναι εντολές του ίδιου του πρωθυπουργού. Αλλιώς κάθε παραβάτης διώχνεται με τις κλωτσιές.
Η ΝΔ θέλει πολύ απλά να απορροφήσει τη Χρυσή Αυγή. Χάνει πολλούς ψήφους ειδικά μετά τη σφαγή του Κοινωνικού Μερίσματος και προσπαθεί να πάρει από τις εφεδρείες.
Το μόνο που ενδιαφέρει τους απατεώνες είναι πόσα θα αρπάξουν, πόσα θα φάνε. Δεν νοιάζονται για τη ζωή των άλλων.
Ας κατανοήσουν όλοι με τι καθάρματα έχουμε να κάνουμε. Κι ας τους διώξουμε το γρηγορότερο.

11 Ιανουαρίου 2020 στις 7:42 μ.μ.

Δεν είναι μόνον ο γνωστός Γεωργιάδης. Η ακροδεξιά έχει στήσει προπαγανδιστικό μηχανισμό καναλιών και φυλλάδων που δρα σε όλη την επικράτεια. Την ίδια ώρα που πνίγονται στις θάλασσες δεκάδες ξεριζωμένοι άνθρωποι, ο προπαγανδιστικός αυτός μηχανισμός του φασισμού εδώ και δύο μέρες καταδημαγωγεί τους τηλεθεατές του με εκπομπές στις οποίες τα πάνελ των μαύρων κοράκων κραυγάζουν ότι οι ... "λαθροεισβολείς" έχουν εξασφαλίσει από τη γνωστή ... δεσποινίδα υπουργό Δόμνα τη Φεγγαρόφωτη διαμερίσματα σούπερ λουξ με τέτοιες ανέσεις που η ελληνική φτωχολογιά δεν έχει δει μήτε στον ύπνο της!! Θα ήταν για γέλια όλη αυτή η προπαγάνδα μίσους, αν δεν μετρούσαμε τούτες τις ώρες δεκάδες αδικοχαμένους ανθρώπους.

12 Ιανουαρίου 2020 στις 12:34 μ.μ.

Ο Γεωργιαδης είναι γνωστός για τις βλακειες του.Γιατι περί βλακείας επρόκειτο. Επί πτωμάτων προβολές υποτιθέμενου ήθους κάνουν πολλοί. Σε ομορφόν ηθικό κόσμο πας να διεκδικήσεις τα νόμιμα και σου πετούν ένα παιδάκια πνίγονται στην Μεσόγειο .Να πάψουν τα αποτρόπαια γεγονότα να πλητουν την κάθε νομή ,κυριότητα ,και γενικά τα δικαιώματα μας σαν πολίτες. Το να υποστήριξω ότι λάθος διαχειρίζεται μία κυβέρνηση το μεταναστευτικό δεν σημαίνει ότι είμαι ρατσιστρια . Τα εγκαταλειμμένα στρατόπεδα δεν είναι σωστή υποδομή για την υποδοχή τους . Ούτε βέβαια και τα λουξ ξενοδοχεία. Ή ανεργία είναι στο μάξιμουμ,δεν θέλουν ούτε οι ίδιοι οι μετανάστες να μείνουν στην Ελλαδα . Θαλασοπνιγετε ο κόσμος και τους κάνουν σκωτσέζικα ντουζ ,μαντρωμενοι σε κοντέινερ και σε σκηνές ,από την άλλη σε υπερλουξ ξενοδοχεία . Μία παραφροσύνη άκρων ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger