Home » , » Ο Μαρινάκης απειλεί τον Μητσοτάκη και τον εμπλέκει με τον Χριστοφοράκο

Ο Μαρινάκης απειλεί τον Μητσοτάκη και τον εμπλέκει με τον Χριστοφοράκο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 | 12:35 π.μ.

Απρόβλεπτες διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η αντιπαράθεση Μαρινάκη-Μητσοτάκη και μόνο απ' αυτά που βλέπουν την δημοσιότητα, μπορούμε υποθέσουμε πόσο σκληρό παιχνίδι παίζεται, στο παρασκήνιο.

Να θυμίσουμε το χθεσινό χαστούκι που έδωσε ο Μαρινάκης, μέσω υπαλλήλου του στο τηλεοπτικό κανάλι που διαθέτει, -μιλάμε για την είδηση που χαρακτήρισε "Αποκάλυψη - βόμβα" και μας είπε μια αλήθεια. Οτι δηλαδή συνολικά οι συντάξεις δεν θα αυξηθούν, όπως προπαγανδίζει η κυβέρνηση, αλλά στην πραγματικότητα θα μειωθούν- κάνοντας σμπαράλια την κυβερνητική προπαγάνδα.
Σήμερα, επίσης, ο ιδιοκτήτης ΜΜΕ- εφοπλιστής, επιστράτευσε το "καλύτερο πιστόλι του" για να πυροβολήσει τον Μητσοτάκη. Και αυτό δεν είναι άλλο από την δημοσιογράφο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο.

Τα όσα αφήνει να εννοηθούν μέσα απ' τις γραμμές του κειμένου του, το τσιράκι του Μαρινάκη, είναι άκρως ενδιαφέροντα. Ουσιαστικά απειλεί τον πρωθυπουργό ότι μετά την διαφοροποίηση του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκ, από τις κυβερνητικές επιλογές μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι βουλευτές καθώς γράφει: "Ήξερε κάτι για την υπόθεση ο δύο φορές εκλεγμένος Ευρωβουλευτής; Προφανώς όχι. Έκανε όμως αυτό που έπρεπε. Και έστειλε το μήνυμα στον Πρωθυπουργό ότι πιθανότατα θα ακολουθήσουν και άλλοι".

Κι' αυτό ήταν η εισαγωγή. Το να γράφει ότι ο Μητσοτάκης έχει "μεσοτοιχία βίλα με τον Χριστοφοράκο της Siemens", αντιλαμβάνεται κανείς ότι χτυπάει καμπάνα στον Μητσοτάκη. Πιθανόν να του στέλνει το μήνυμα ότι διαθέτει ντοκουμέντα για την εμπλοκή του Μητσοτακέικου στο σκάνδαλο της Ζήμενς και στην φυγάδευση του Χριστοφοράκου από την Ελλάδα στην Γερμανία.

Φυσικά υποθέσεις κάνουμε, αλλά δεν παραγνωρίζουμε ότι το κείμενο του Χαραλαμπόπουλου είναι μελετημένο λέξη προς λέξη και τα μηνύματά του προς τον Μητσοτάκη είναι ξεκάθαρα.

Ενα μικρό δείγμα του: 

Ο πρωθυπουργός ενδιαφέρεται μόνο για την Κυβέρνηση του.

Και για αυτή έπραξε σήμερα δίχως να τον ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις.

Φοβήθηκε ότι θα «πέσει» από την καρέκλα που τόσο αγάπησε.

Φοβήθηκε ότι μπορεί να πουλούσαν καμιά 10αριά βουλευτές του, τις… αθλητικές εγκαταστάσεις τους.

Και έτσι έπραξε αδιαφορώντας για κάθε λογής κόστος.

Ακόμη και το «πολιτικό κόστος» που επιβάλλει το περίφημο κλισέ. Αν τον ένοιαζαν τέτοια πράγματα δεν θα είχε μεσοτοιχία βίλα με τον Χριστοφοράκο της Siemens.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger