Home » , , » Πεδίο μάχης πάλι η περιοχή της Καράβας

Πεδίο μάχης πάλι η περιοχή της Καράβας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 | 4:14 μ.μ.

Προηγουμένως είχαμε κυριολεκτικά πεδία μαχών στην περιοχή της Καράβας από τη μεριά της Μυτιλήνης.
(Προφανώς από ανευθυνότητα  η ιστοσελίδα "Στο Νησί" ανέβασε στην παρουσία της στο  facebook, ένα βίντεο στο οποίο παρουσίαζε πολίτες να έχουν πυροβοληθεί με πλαστικές σφαίρες. Το είχαμε παραθέσει κι εμείς. Απ' ότι μας πληροφόρησαν αυτό το βίντεο είναι face news και το σβήσαμε).

Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι υπάρχουν αφιονισμένοι ΜΑΤατζήδες που το πρωί  επιτέθηκαν σε συγκεντρωμένους κατοίκους, με όλα τα μέσα που είχαν στην διάθεσή τους -χημικά, δακρυγόνα, γκλοπ.  
Μέχρι τώρα ανεξακρίβωτος αριθμός τραυματισμένων πολιτών έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το μεσημέρι μαζικό μπλοκ του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου είχε βρεθεί στην περιοχή δηλώνοντας την αλληλεγγύη του στους αγωνιζόμενους κατοίκους, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σχεδιασμός για να μεταβούν από την Μυτιλήνη  σε Καράβα και το Διαβολόρεμα, μια οργανωμένη ομάδα αποτελούμενοι κύρια από αναρχικούς και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Να προσθέσουμε ότι το πρωί μεταδόθηκε η πληροφορία ότι στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης προσγειώθηκε μεταφορικό αεροσκάφος της ΠΑ C-130 το οποίο μετέφερε ακόμη 4 διμοιρίες των ΜΑΤ, σύνολο 80 άτομα, γιατί θεωρήθηκε από τις αστυνομικές αρχές του νησιού ότι οι υπάρχουσες αστυνομικές δυνάμεις δεν αρκούσαν για να καταστείλουν τις λαϊκές αντιδράσεις

Θα είμαστε σε συνεχή επαφή με τους συντρόφους που ξεκινάνε για το "μέτωπο" και θα επανέλθουμε.
(Απ' ότι μας ενημερώνουν αν οι ΜΑΤατζήδες που έχουν μπλοκάρει τους δρόμους για να μην υπάρξει προσέλευση κόσμου, που εμποδίσουν, υπάρχει συνεννόηση να μεταφερθούν από τους κατοίκους του Μανταμάδου με αγροτικά αυτοκίνητα μέσω δύσβατων περιοχών. Αναμένουμε σχετικές ανταποκρίσεις).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger