Home » , » Σοβαρές καταγγελίες για μπάτσους και ανθρωποφύλακες που υπηρετούν στις φυλακές Κορυδαλλού

Σοβαρές καταγγελίες για μπάτσους και ανθρωποφύλακες που υπηρετούν στις φυλακές Κορυδαλλού

Από giorgis , Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 | 1:20 π.μ.

Του Γ.Γ

Επειδή τα αλληλοκαρφώματα μαφιόζων, που ανήκουν σε διαφορετικές συμμορίες, δεν μας εντυπωσιάζουν, δεν θα λέγαμε ότι μας προκάλεσε έκπληξη μια καταγγελία η οποία περιέχει σημεία και τέρατα για το τι συμβαίνει με τους μπάτσους και τους ανθρωποφύλακες που υπηρετούν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αυτό που μας προκάλεσε, ομολογουμένως έκπληξη, είναι το ότι επέλεξαν τον ιστότοπο μας, για να μας γνωστοποιήσουν σοβαρές λαμογιές, στις οποίες εμπλέκονται αυτοί που δουλεύουν σ' αυτό το "σωφρονιστικό ίδρυμα".

Και τι δεν διαβάζουμε στο μήνυμα που ήρθε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο! Για υψηλόβαθμο μπάτσο που υπηρετεί στην φρουρά των φυλακών, ο οποίος ταυτόχρονα διαθέτει χαρτοπαικτική λέσχη και ¨κακόφημο" μπαρ, για ανθρωποφύλακες που έχουν κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών μέσα στις φυλακές και δεν συμμαζεύεται.
Και μάλιστα όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται ονοματίζονται!

Φυσικά εμείς δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναφέρουμε τα όσα μας γράφουν οι "εξωτερικοί φρουροί των φυλακών Κορυδαλλού" όπως υπογράφουν αυτοί που μας έστειλαν το μαιηλ.

Μια απορία όμως την έχουμε. Οπως διαπιστώνουμε από το μήνυμα τους, αρκετό καιρό πριν στείλουν σε μας αυτές τις καταγγελίες τις είχαν γνωστοποιήσει σε Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά, Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, Διευθυντή υπηρεσίας εξωτερικής φρούρησης και Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων Ελληνικής Αστυνομίας.

Πιθανολογούμε ότι οι παραλήπτες αυτών των καταγγελιών, δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον, γι' αυτό απευθύνθηκαν σε μας. 
Ναι, οι σοβαρότατες αυτές καταγγελίες γίνονται ανώνυμα και ως εκ τούτου είναι μειωμένης αξιοπιστίας
Οταν όμως οποιοσδήποτε ανώνυμος χαφιεδάκος παίρνει τηλέφωνο έναν ρουφιανοαριθμό για να καταγγείλει κάποιους οι οποίοι κάνουν το "έγκλημα" και καπνίζουν, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν αμέσως οι μπάτσοι, αυτές οι καταγγελίες έχουν μικρότερη βαρύτητα; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger