Home » , » Συμπληρώνοντας έναν διάλογο τηλέμπορα - τσεκουράτου (Βίντεο)

Συμπληρώνοντας έναν διάλογο τηλέμπορα - τσεκουράτου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 | 4:42 π.μ.

Του Σ.Λ.

Θα έλεγα. ότι το κύριο ερωτηματικό που θα μας απασχολήσει το αμέσως χρονικό διάστημα. θα είναι αν πολιτικά κόμματα, εργατικές και λαϊκές συλλογικότητες, θα μπορέσουν να σταθούν στο ύψος που απαιτούν οι καιροί και οι καταστάσεις.
Να μπορέσουν δηλαδή να ματαιώσουν το κοινωνικό έγκλημα που είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης, και στοχεύει η λαϊκή περιουσία φτωχών δανειοληπτών, οι οποίοι λόγο οικονομικής ανέχεια δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα τοκογλυφικά δάνεια τους, να περάσει στα νύχια αρπακτικών.
Λαϊκές οικογένειες δηλαδή να μείνουν άστεγες, με ότι σημαίνει αυτό.

Απόλυτα καίρια η επισήμανση συντρόφου, ο οποίος σε προηγούμενο κείμενο στο blog μας, και ορμώμενος από τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, σημείωνε: "Το ζητούμενο είναι το λαϊκό και εργατικό κίνημα να βρει τους τρόπους και τις μεθόδους πάλης ώστε αυτός ο εγκληματικός σχεδιασμός της κυβέρνησης, να μείνει στα χαρτιά".

Θα γράφω όμως την "αμαρτία" μου, αφού έχω και μια αναρχοκομμουνιστική φλέβα μέσα μου. Ναι, σίγουρα, ο μαζικός δυναμικός αγώνας μπορεί να φέρει ουσιαστικά και μόνιμα αποτελέσματα. 
Ας μην απορρίψουμε και πολύ περισσότερο ας μην καταδικάσουμε -γνωρίζω ότι σ' αυτόν τον ιστότοπο δεν έχει γίνει ποτέ- μορφές αντίδρασης σ' αυτό το κανιβαλικό έγκλημα που μας ετοιμάζουν, ενέργειες οι οποίες δεν εμπίπτουν πάντα στις γνωστές κινηματικές δράσεις.

Πιστεύω ότι ο παρακάτω "διάλογος" μεταξύ δυο ακροδεξιών πολιτικών, ίσως μας οδηγήσει να σκεφτούμε και κάτι περισσότερο, απ' τα αναμενόμενα.

Μας λέει ο τηλέμπορας


Και ο "τσεκουράτος" συμπληρώνει:


Επίλογος με ένα βιντεάκι που συναντήσαμε στο διαδίκτυο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger