Home » , , » Όταν ο Κώστας Βουτσάς φώναζε: «Να κάνουμε επανάσταση, μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία»

Όταν ο Κώστας Βουτσάς φώναζε: «Να κάνουμε επανάσταση, μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 | 9:14 π.μ.

Αναγνώστης μας, που υπογράφει με το ψευδώνυμο "Τεχνοδρόμιο", έμμεσα μας κριτικάρει -και έχει δίκιο- το ότι παραλείψαμε χτες να κάνουμε την παραμικρή  αναφορά το ότι άφησε την τελευταία του πνοή ο Κώστας Βουτσάς.

Σήμερα Πέμπτη 29/2 η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ την Παρασκευή θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και έπειτα θα γίνει η κηδεία στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Το παρακάτω κείμενο και βίντεο μας τα έστειλε ο αναγνώστης μας που αναφέραμε:

Με σκληρά λόγια  είχε μιλήσει για την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας ο Κώστας Βουτσάς.«Μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία» τόνισε ο ηθοποιός σε συνέντευξη του «Δεν ξέρω εάν κόσμος θα αφήσει την καλοπέραση και τις ανέσεις που διαθέτει για να βγει να αγωνιστεί με ένταση για αυτά που θα έρθουν»

Ο Κώστας Βουτσάς δήλωνε επίσης ότι: «Παραμένει κομμουνιστής και σημείωσε ότι το σύστημα δεν κλονίζεται από διαμαρτυρίες και αντιδράσεις και για απόδειξη ανέφερε ότι μέχρι τώρα όλα τα δημοσιονομικά προγράμματα και μνημόνια πέρασαν παρά τις διαμαρτυρίες». Εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον των νεότερων ανθρώπων μιλώντας για κύμα μετανάστευσης στο εξωτερικό ενώ τόνισε ότι και τα δικά του παιδιά και ανίψια μαθαίνουν κινέζικα για να αναζητούσαν εκεί προοπτική και εξέλιξη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Φεβρουαρίου 2020 στις 12:49 μ.μ.

Τωρα στα γεραματα ο Βουτσας αποφασισε να το γυρισει το τιμονι αριστερα συμφωνα με αυτα που ειπε. Εν πασει περιπτωση σαν ηθοποιος ηταν πολυ καλος αλλα τα προσκυνηματα τι τα θελουν; παλι καλα που δεν κηρύχθηκε και εθνικο πενθος 5 ημερων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger