Home » , » Ο Σαμαράς με «κέλτικο σταυρό»

Ο Σαμαράς με «κέλτικο σταυρό»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 | 6:26 μ.μ.

Πηγή: Δημήτρης Ψαρράς - "ΕφΣυν"

Εχει πλέον ξεφύγει ο πρώην πρωθυπουργός. Το Σάββατο το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς ανάρτησε στο facebook και το twitter μια αφίσα για τους νεκρούς των Ιμίων (βλ. εικόνα από το facebook του κ. Σαμαρά). Μόνο που η αφίσα αυτή είναι χρυσαυγίτικης έμπνευσης. Τη χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια η Χρυσή Αυγή σε όλα τα διαδικτυακά της μέσα. Ενδεικτικά δημοσιεύουμε την ίδια αφίσα από το blog της Χρυσής Αυγής τον Ιανουάριο του 2015.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Μα ότι η Χρυσή Αυγή, όπως κάνει με όλα τα προπαγανδιστικά της συνθήματα, έχει συμπεριλάβει στην εικόνα το ναζιστικό της μήνυμα. Το «Θ» της λέξης ΑΘΑΝΑΤΟΙ είναι το περίφημο «στοχάδι», ο κέλτικος σταυρός (σταυρός μέσα σε κύκλο) που χρησιμοποιείται από τους νεοναζί σε όλο τον κόσμο ως ισοδύναμο με τη σβάστικα.

Δεν ξέρω αν οφείλεται σε άγνοια η χρήση του κέλτικου σταυρού από τον κ. Σαμαρά ή υποδηλώνει ακόμα μια προσπάθειά του να κολακέψει το ακροατήριο των ναζιστών. Ο,τι απ’ τα δύο κι αν συμβαίνει, περιμένουμε από τον κ. Σαμαρά να διαγράψει άμεσα την ανάρτηση αυτή που προσβάλλει τη δημοκρατία και την ιστορία μας. Αν δεν το πράξει, θα γνωρίζουμε τα κίνητρά του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger