Home » , » Κι άλλη χοντρή "επιστημονική" αλητεία.

Κι άλλη χοντρή "επιστημονική" αλητεία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 | 3:52 μ.μ.

Του Σ.Λ

Τους "κορυφαίους επιστήμονες", που δήλωναν κατηγορηματικά ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να αποκατασταθεί στην υγεία του ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ και διαψεύστηκαν στους είχα στείλει "να πάνε να γαμηθούν".

Αυτόν τον αλήτη τον ιατροδικαστή - Σ. Μπουζιάνης λέγεταιπου έπαιρνε σβάρνα τα τηλεοπτικά κανάλια περιφέροντας την "επιστημονικότητα" και  απέδιδε τον θάνατο του βρέφους απ' την Συρία σε σεξουαλική κακοποίηση παρά φύσιν, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να μιλήσει για «πρωτόγνωρη σεξουαλική κακοποίηση στα ελληνικά χρονικά», τι χαρακτηρισμούς να του αποδώσω;

Δεν μπορείς αυτό να το προσπεράσεις μετά την επιστημονική έκθεση των ιατροδικαστών που εστάλη στον εισαγγελέα, στην οποία δεν γίνεται καμία  αναφορά σε «σεξουαλική κακοποίηση», ούτε καν σε «κακοποίηση», άλλα αποδίδεται ο θάνατος του βρέφους στην χορήγηση κάποιου σκεύασμα με υποκλυσμό, -το μωράκι έπασχε από μικροκεφαλία- που πιθανόν δεν γινόταν σωστά.

Δεν μπορεί εδώ να μιλάμε απλώς γα ανευθυνότητα ενός γιατρού. Το ψυχικό κόστος που πλήρωσαν οι γονείς του βλέποντας σχεδόν όλα τα ΜΜΕ να τους παρουσιάζουν σαν τέρατα που κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδάκι τους είναι ανυπολόγιστο. 
Για να μην αναφέρουμε τα ακροδεξιά ΜΜΕ που θεώρησαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να εξαπολύσουν ένα καινούργιο ρατσιστικό οχετό.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι αρμοδιότητα κάποιου εισαγγελέα να παρέμβει. Η απλή λογική λέει ότι ο συγκεκριμένος γιατρός διέπραξε ένα έγκλημα που αυτεπάγγελμα διώκεται από τους "λειτουργούς της Θέμιδας".
Αλλά πέρα απ' αυτό. Ο ΙΣΑ υποχρεούται να βγάλει ανακοίνωση και να καταδικάσει τον "επιστήμονα". (Δεν θα το κάνει .... η άρρωστη συντεχνιακή αλληλεγγύη βλέπετε ...). 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Φεβρουαρίου 2020 στις 6:23 μ.μ.

Τουτη ειναι μια καραμπινατη περιπτωση ``γιατρου`` που
επειγοντως πρεπει να δεχτει την επισκεψη των παληκαριων
του Ρουβικωνα Ελπιζω αυτη την επισκεψη να την πραγματοποι
ησουν συντομα οι λεβεντες ετσι θα απαλινουν τον πονο αυτων
των δυδτυχων προσφυγων

18 Φεβρουαρίου 2020 στις 7:34 μ.μ.

Τι ηταν και αυτο παλι??? Και συνεχεια οι διαμορφωτες της κοινης γνωμης να λενε το ανευθυνο πορισμα του απιστευτου αυτου τυπου που εμενα προσωπικα δεν μου εμπνεει για επιστημονας. Συμπερασμα:σε αρκετους απο τους χρησιμους ηληθιους που ακουσαν αυτα το μηνυμα περασε για ολους αυτους τους δυστυχισμένους προσφυγες πολεμου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger