Home » , » Να την περάσει η τρομοκρατία των αποκτηνωμένων δεξιών καθαρμάτων

Να την περάσει η τρομοκρατία των αποκτηνωμένων δεξιών καθαρμάτων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 | 10:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μετά τον Εμφύλιο η δεξιά ακολούθησε την τακτική της συστηματικής εξόντωσης και τρομοκρατίας των αριστερών. Με πολλούς τρόπους. Δεν ήταν μόνο το επίσημο κράτος που φυλάκιζε, εξόριζε, βασάνιζε ή δολοφονούσε πολιτικούς αντιπάλους. Ούτε μόνο τα παρακρατικά καθάρματα. Ήταν πολλοί δεξιοί “νοικοκυραίοι” που έκαναν διάφορες βίαιες επιθέσεις σε όποιον θεωρούσαν αντίθετο.

Μετά το 1974 και την πτώση των προδοτών πραξικοπηματιών η δεξιά δεν μπορούσε να συνεχίσει το επίσημο διωγμό. Υπήρχε όμως ο ανεπίσημος πόλεμος, καθώς το μίσος όχι μόνο δε μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε. 
Έγιναν δολοφονίες διαδηλωτών, αγωνιστών, όπως ο Κουμής, η Κανελλοπούλου, ο Τεμπονέρας και πολλοί άλλοι, οι οποίες σε αριθμό ήταν μικρότερες από εκείνες των προηγούμενων δεκαετιών, όμως οι διώξεις των αριστερών ήταν κυρίως έμμεσες.

Μια από τις ύπουλες επιθέσεις ήταν οι μηνύσεις με διάφορες αφορμές. Η τακτική αυτή με το Μητσοτάκη συνεχίζεται. Μάλιστα με τον πατέρα του είχε κορυφωθεί με την απόπειρα εξόντωσης του Ανδρέα Παπανδρέου, ο όποιος, αν και ακολούθησε την ίδια πολιτική, ήταν ο πλέον επικίνδυνος αντίπαλος στις φιλοδοξίες του Αποστάτη.
Ο ισχυρός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποδείχθηκε αρκετά σκληρός για τα δόντια του Μητσοτάκη.

Οι νεοδημοκράτες, έχοντας προφανώς εντολή από το κόμμα τους, κάνουν μηνύσεις για διάφορους λόγους. Οι ψεύτες και συκοφάντες κατ' εξακολούθηση προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.
Ο Μπογδάνος, ο εθνικός μας ρουφιάνος, τα έβαλε μ' ένα κορίτσι που μόνη της δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Γιατί ο ίδιος έχει εξουσία, χρήματα, ασυλία και τους δικαστές στο τσεπάκι του.
Η δίωξη δείχνει τη δειλία του, αλλά και την τακτική της ΝΔ: Την τιμωρία για την έκφραση των απόψεων του καθενός.

Η δίωξη είναι πολιτική. Πολιτική θα πρέπει να είναι η απάντηση. Ούτε ένα ευρώ στα καθάρματα, γιατί κάτι τέτοιο θα ανοίξει την όρεξη των αποκτηνωμένων δεξιών για περισσότερες μηνύσεις. Κι ενώ αυτοί θα βρίζουν και θα προκαλούν, εμείς δεν θα έχουμε καν δικαίωμα απάντησης.

Προτείνω το ΚΚΕ και άλλα κόμματα να ζητήσουν την άρση της ασυλίας του βουλευτή με ταυτόχρονες μηνύσεις για όσα ψευδή και συκοφαντικά είπε κατά καιρούς. Αν μη τι άλλο ας βγάλουμε τη μάσκα των δικαστών και της συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας, που η ηγεσία της βρίσκεται πίσω από τη δίωξη.

Αν ο Μητσοτάκης δεν υποκίνησε το βουλευτή σε αυτή την άθλια κίνηση, να του υποδείξει να άρει την ασυλία του, και αν κατηγορηθεί να δικαστεί ως συκοφάντης και ψεύτης. Αλλιώς είναι πίσω από την προσπάθεια τρομοκράτησης.

Φυσικά το κυριότερο είναι αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Οι οπαδοί των ομάδων για άδικες αποφάσεις κατεβαίνουν στο δρόμο. Καλά κάνουν. Αν κατεβαίνει τόσος κόσμος για το ποδόσφαιρο, για το δικαίωμα της Ελευθερίας της Έκφρασης πρέπει να κατέβουμε ΟΛΟΙ.
Γιατί μας αφορά όλους. Η Έλενα αντιπροσωπεύει τη γενιά των 500 ευρώ. Τους νέους ανθρώπους που η Νέα Δικτατορία, η συμμορία απατεώνων, παιδεραστών και άλλων καθαρμάτων, έχει μετατρέψει σε σκλάβους με την πολιτική της.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Η Έλενα δεν είναι μόνη της. Απόφαση δικαστηρίου που θα επιβάλει σε μια φτωχή κοπέλα να πληρώσει έστω και ένα ευρώ σε Μπογδάνους, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή.
Όπως δεν θα γίνουν αποδεκτές οι μαζικές εξώσεις, που προετοιμάζει η Νέα Δικτατορία. Αυτό ας το κάνουμε σαφές με δυναμικές και συνεχείς πορείες διαμαρτυρίας. Έναν – έναν μπορούν να μας βλάψουν. Όλους μαζί όμως δεν μπορούν.

Το ξέρουν! Πιστεύουν πως χτυπώντας την Έλενα και μερικούς άλλους οι υπόλοιποι θα φοβηθούμε. Θα μας εξοργίσουν όμως ακόμα περισσότερο.
Να πάψουν τις διώξεις, τον πόλεμο εναντίον μας, τις προσβολές, αλλιώς να μη διαμαρτύρονται, όταν αμυνόμαστε, όταν λέμε την άποψή μας για τα εγκλήματά τους.

Αν και δεν έχω twitter facebook κλπ, κάνω κι εγώ like σε ό,τι έκανε η Έλενα, που τσάντισε το Μητσοτάκη και τους λακέδες του. Είμαι μαζί της. Και δεν είμαι μόνος. Αυτό, ας το γνωρίζουν όλοι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger