Home » , » Στο απόγειο της η ένστολη μπατσάδικη αλητεία στην Χίο

Στο απόγειο της η ένστολη μπατσάδικη αλητεία στην Χίο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 | 11:24 μ.μ.

Το φωτορεπορτάζ καθώς και το βίντεο που υπάρχει στην ιστοσελίδα politischios είναι μια χαρακτηριστική απεικόνιση της μπατσάδικης αλητείας ή διαφορετικά των "παιδιών της αστυνομίας που κάνουν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες την δουλειά τους", σύμφωνα με τον πολιτικό τους προϊστάμενο Μ. Χρυσοχοϊδη.

Απ' απ' ότι βλέπουμε λοιπόν στις σχετικές φωτογραφίες, οι μπάτσοι αποχωρώντας ταπεινομένοι και εξευτελισμένοι απ' το νησί, έδειξαν την "μαγκιά" τους, σπάζοντας όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο λιμάνι, έριξαν χημικά, προχώρησαν σε βανδαλισμούς και βιαιοπράγησαν στους "τουρκόσπορους" όπως αποκαλούσαν τους κατοίκους της Χίου, οι Ελληναράδες μπάτσοι. Και μόνο ότι απέδιδαν στους ακρίτες μας των νησιών του Βορείου Αιγαίου ότι κατοικούν σε "Τουρκονήσια", δείχνει την αντίληψη που κουβαλάνε οι ένστολοι τραμπούκοι.

Το δημοσίευμα και το βίντεο που υπάρχουν στην τοπική ιστοσελίδα της Χίου απεικονίζουν παραστατικά τα γεγονότα. Η αναφορά που υπάρχει εκ μέρους του αρχηγείου ότι "θα διαταχθούν Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις για να διερευνηθούν συμπεριφορές και γεγονότα", είναι η συνηθισμένη αστεία κατάληξη παρόμοιων μπατσάδικων "επιδόσεων"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger