Home » , » Θα γίνουμε Ισλαμαμπάντ

Θα γίνουμε Ισλαμαμπάντ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 | 6:52 μ.μ.

Του Σ.Λ

Υπήρξαν Πανεπιστημιακοί καθηγητές οι οποίοι εκτιμώντας "τὴν προσωπικότητα καὶ τὸ πολυσχιδὲς ἔργο τοῦ Παναγιωτάτου κ. Ἀνθίμο". αναγόρευσαν "Ἐπίτιμο Διδάκτωρ" του Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τον σκοταδιστή δεσπότη της συμπρωτεύουσας.

Παρουσιάστηκαν πάνω από 50 "επιστήμονες" οι οποίοι ενυπόγραφα παρουσιάστηκαν αλληλέγγυοι «του σεπτού Ιεράρχη της Ορθοδοξίας Μητροπολίτου Μόρφου κ.κ. Νεοφύτο» και ασπάστηκαν την άποψη του ότι «ένα παιδί γεννιέται ομοφυλόφιλο επειδή κάποτε η μητέρα του έκανε πρωκτικό σεξ με τον πατέρα του και της άρεσε».

Εμφανίζεται σήμερα, μια "διαπρεπείς επιστήμονας", η καθηγήτρια λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελένη Γιαμαρέλλου, και όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει πρόβλημα μετάδοσης του κορονοϊού μέσω του κουταλάκι που γίνεται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα το "μυστήριο της θείας κοινωνίας" απάντησε: «Αδίκως έχει δημιουργηθεί ένα τέτοιο θέμα. Η θεία κοινωνία είναι ένα μυστήριο, όταν πηγαίνεις να λάβεις τη θεία κοινωνία δεν την παίρνεις από συνήθεια, τη λαμβάνεις γιατί είναι σώμα και αίμα Χριστού. Ή το πιστεύεις και κοινωνείς κανονικά ή δεν το πιστεύεις. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, κουταλάκια κλπ. Είμαι τελείως εναντίον αυτών». 

Στην επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου αν η ίδια θα κοινωνούσε στην περίπτωση που  ο προηγούμενος πιστός που έλαβε μέρος σ' αυτή την διαδικασία είναι προσβεβλημένος από τον κορονοϊό, η τοποθέτηση της Πανεπιστημιακής καθηγήτριας Γιαμαρέλλου ήταν: «θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω, όταν συμμετέχω σε ένα τέτοιο μεγάλο μυστήριο. Σας λέω αυτό που θα κάνω για τον εαυτό μου και το πιστεύω για όλους».

Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα παρά μόνο ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι μετανάστες και πρόσφυγες θα μας κάνουν Ισλαμαμπάντ. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Μαρτίου 2020 στις 11:58 μ.μ.

Ο σκοταδισμός κρατάει ακόμη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger