Home » , » Θα αρχίσουν να σκοτώνονται κατά λάθος, μεταξύ τους, παρακρατικοί και μπάτσοι;

Θα αρχίσουν να σκοτώνονται κατά λάθος, μεταξύ τους, παρακρατικοί και μπάτσοι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 | 4:49 μ.μ.

Οι εποχές είναι τόσο "πονηρές" που πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε κάθε είδηση που έρχεται στην δημοσιότητα και έχει σχέση με την ελληνοτουρκική κρίση που υπάρχει.
Οταν φτάνει η Χουριέτ να προβάλλει πρωτοσέλιδα το προχθεσινό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα αντιλαμβανόμαστε ότι μπροστά στην μεθοδευμένη προπαγάνδα τους, Τουρκία και Ελλάδα δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που έχουν στην διάθεσή τους.

Σήμερα το πρωί το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RT αναρτά ένα βίντεο που το παρουσιάζει ότι έχει ληφθεί από την τουρκική πλευρά των συνόρων στον Έβρο και φέρεται να παρουσιάζει έναν έλληνα στρατιώτη να χρησιμοποιεί το όπλο του σε ευθεία βολή, στοχεύοντας προφανώς μετανάστες και πρόσφυγες. Αντίδραση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε να έχει υπάρξει.

Πριν λίγο, κάποιες ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης "Κουτί της Πανδώρας", "tvxs" κ.α- αναρτούν μια είδηση σύμφωνα με την οποία μια ομάδα ενόπλων, αποτελούμενη από κυνηγούς, εθνοφύλακες και άλλους αυτοαποκαλούμενους «πατριώτες», πυροβόλησε  έναν μπάτσο γιατί θεώρησε ότι ήταν μετανάστης ο οποίος είχε εισέλθει έχει στο ελληνικό έδαφος.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η σφαίρα κατέληξε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε ο μπάτσος και έτσι το "όργανο της τάξης" ξεμπέρδεψε με έναν ελαφρύ τραυματισμό. Αναγκάστηκε όμως να πάει στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ούτε και γι' αυτό το επεισόδιο έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Λέτε να αρχίσουν να σκοτώνονται κατά λάθος, αναμεταξύ τους παρακρατικοί και μπάτσοι;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger