Home » , » Νεοναζιστικά παρατράγουδα

Νεοναζιστικά παρατράγουδα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 | 4:59 π.μ.

Παραπολιτικό το παρακάτω σχολιάκι, αλλά αξίζει να το παραθέσουμε αφού μας το στέλνει ένας φίλος αναγνώστης μας.

Παραλείπουμε την μακρόσυρτη εισαγωγή του -δεν νομίζουμε ότι ενδιαφέρει κανέναν γιατί ο νεοναζί Γιάννης Λαγός, αφού είχε εκλεγεί με τις ψήφους των χρυσαυγιτών τα "έσπασε" με τον φυρερίσκο Μιχαλολιάκο και έκανε τον δικό του φορέα με θεωρητικό τον γνωστό Κώστα Πλεύρη- και ερχόμαστε στο πρόσφατο γεγονός.

Οπως, λοιπόν μας αναφέρει ο επιστολογράφος μας ανάμεσα στους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που ακολούθησαν στον Λαγό στο πολιτικό του εγχείρημα, είναι και ο Γιώργος Γερμενής.  Ενα άτομο που παριστάνει και τον μουσικό, συμμετέχοντας στο συγκρότημα Naer Mataron, με το ψευδώνυμο "Καιάδας".

Χτες τον συνάντησε έξω από μια εκκλησιά μαζί με άλλα "τρία κοντοκουρεμένα στρουμφάκια", όπως μας γράφει, να πετούν τρικάκια και να φωνάζουν ότι "η επίθεση ενάντια στην ορθοδοξία δεν θα περάσει".

Ο αναγνώστης μας, μας θυμίζει ότι ο Γερμενής εμφανίζεται σε βίντεο που κυκλοφορεί να τραγουδάει στο χέβυ μέταλ συγκρότημα που συμμετέχει, "σατανιστικά άσματα που βρίζουν το μπάσταρδο, γαμημένο Ιησού Χριστό", και μας ζητάει να το σχολιάσουμε.

Ασκοπο δεν είναι ρε παιδιά να αναφερόμαστε στο τι κάνει κάθε "παρατράγουδο";  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger