Home » , » Σπεκουλάρισμα

Σπεκουλάρισμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 | 10:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Άγριο κράξιμο τρώει ο Κούλης και η ΝΔ για την μεγάλη υποκρισία όσον αφορά το 50% του μισθού που ζητά εθελοντικά να δώσουν οι κηφήνες.
Όλοι καταλαβαίνουν που το πάει το κόμμα που χρωστάει εκατομμύρια σε δανικά κι αγύριστα, που ξοδεύει την κρίσιμη ώρα τεράστια ποσά σε προπαγάνδα, σε δώρα σε κομματόσκυλα, κι όχι σε απαραίτητα για την καταπολέμηση της επιδημίας.

Κατά 50-60% σκοπεύει να μειώσει όλους τους μισθούς ο καταστροφέας της Δημόσιας Υγείας.
Ας δώσει πρώτα όσα χρωστάει η ΝΔ που είναι πολύ περισσότερα και μετά να το παίζει κουβαρντάς.
Την ίδια στιγμή ο υποκριτής και αδίστακτος Τσιόρδας αντί να απολογείται γιατί άνθρωποι πεθαίνουν στα σπίτια τους, γιατί δεν υπάρχει καμία πρόληψη σε αεροδρόμια και λιμάνια μας λέει πως “πάμε καλά”! 1212 κρούσματα 43 νεκροί είναι γι αυτούς “καλά”!
Στηρίζουν την αθλιότητα στο γεγονός ότι στην ΕΕ και τις ΗΠΑ υπάρχουν χειρότεροι εγκληματίες από αυτούς!

Ξεχνούν να αναφέρουν πως άλλες χώρες έχουν αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον ιό κατασκευάζοντας μαζικά μέσα προστασίας και τεστ, άλλες, όπως η Βουλγαρία, έχουν λιγότερα κρούσματα και νεκρούς, ενώ άλλες προσφέρουν φάρμακα και διαθέτουν γιατρούς για όλους, όπως η Κούβα.
Αν είναι επιτυχία τα 1212 κρούσματα και οι 43 νεκροί τότε τα 0 θύματα στη Βόρειο Κορέα είναι ανεπανάληπτος θρίαμβος. Ας υιοθετήσουμε λοιπόν εκείνο το Σύστημα.
Βγήκαν τα καθάρματα να μας μιλήσουν για δωρεές εφοπλιστών. Ήταν και ο Χατζηπατέρας μέσα στους δωρητές; Αυτουνού που τα δικά τους site λένε πως ο γόνος του ήταν αυτός που έσπειρε τον ιό στην Ικαρία;

Το ΚΚΕ απαντά:

“Αν θέλουν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα αλλά κόμματα, μπορούν να υιοθετήσουν την πάγια πρόταση του ΚΚΕ για μόνιμη -και όχι μόνο επ’ αφορμή της πανδημίας- δραστική μείωση των μισθών βουλευτών κι άλλων υψηλόβαθμων κρατικών παραγόντων, την κατάργηση των αποζημιώσεων για συμμετοχή σε κοινοβουλευτικές επιτροπές και των άλλων βουλευτικών προνομίων. Αυτή η πρόταση ισχύει πάντα, πόσο μάλλον σε συνθήκες όπως οι σημερινές, που ο λαός υποφέρει από τις επιπτώσεις της πανδημίας, από τις μεγάλες ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας, καθώς και από τα μέτρα κυβέρνησης και μεγαλοεργοδοσίας.

Όλα τα αλλά έχουν στοιχεία υποκρισίας και δημαγωγίας αυτές τις δύσκολες ώρες και στόχο να κρυφτούν οι μεγάλες ευθύνες τους για την υποχρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Σημειώνουμε, ξανά, πως σε ό,τι αφορά τους βουλευτές του ΚΚΕ, η βουλευτική αποζημίωση κατατίθεται εξ ολοκλήρου στο Κόμμα για την οργάνωση της λαϊκής διεκδίκησης και πάλης”.

Είναι έγκλημα να χαρίζουν εκατομμύρια στα γαλάζια λαμόγια την ώρα που από τα Νοσοκομεία λείπουν τα εντελώς απαραίτητα και βέβαια προκλητικότατο να μιλάνε οι Νεοδημοκράτες για δωρεές όταν έχουν κατακλέψει και χρεοκοπήσει τη χώρα.
Όταν έκοψαν το Κοινωνικό Μέρισμα και όταν χάρη στην πολιτική λεηλασίας διαλύθηκαν όλες οι υποδομές ενώ το εισόδημα των εργαζομένων πετσοκόφτηκε.

Ο αποπροσανατολισμός δεν θα περάσει. Η ευθύνες της κυβέρνησης είναι βαρύτατες. Δεν κάνουν τεστ λένε στους ανθρώπους να πεθάνουν στα σπίτια τους ενώ προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες στα θύματα της πολιτικής τους.

Ας ασχοληθούμε τώρα με κάποιους που στήριξαν το δικτάτορα Μητσοτάκη. Τους φασίστες παπάδες.
Που είναι η Εκκλησία να βοηθήσει; Τι έχει κάνει όλο αυτό τον καιρό; Στηρίζει το Μητσοτάκη, αφού πρώτα προσπάθησε να περάσει Μεσαιωνικές απόψεις στον 21ο αιώνα.

Επίσκοπος στη Σερβία πέθανε από την επιδημία. Μαζί αρρώστησαν άλλοι δυο κληρικοί που συλλειτουργούσαν. Ο τύπος κόλλησε εκατοντάδες μέσω του “φαρμάκου” της Λειτουργίας.

Και βέβαια δεν ήταν μόνο οι Τούρκοι που έλεγαν βλακείες. “Ο ιός δεν πάει στις Ορθόδοξες χώρες. Θα τον φέρουν οι πρόσφυγες” έλεγαν οι φασίστες παρέα με τους δήθεν χριστιανούς.
Οι παπάδες και οι πλούσιοι με τα ταξιδάκια στο εσωτερικό μας πήραν στο λαιμό τους. Και βέβαια το κράτος που δεν ενδιαφέρεται ακόμα και τώρα για ουσιαστικό προληπτικό έλεγχο εκεί που πρέπει: Στα αεροδρόμια και τα λιμάνια.

Η δικτατορία είναι σαν τα ψέματά τους. Θα έχει κοντά ποδάρια.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2020 στις 11:14 μ.μ.

Πάω στοίχημα το πουτσοκεφαλο μου ότι κ στις επόμενες θα βάλουν τους ίδιους στη βουλή (aka "δημοκρατικού τοξους")

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger