Home » , » Απίστευτα συμπτώματα του κορονοϊού ακόμα και σ' αυτούς που δεν επισκέπτεται.

Απίστευτα συμπτώματα του κορονοϊού ακόμα και σ' αυτούς που δεν επισκέπτεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 | 12:31 μ.μ.

"Τον χειμώνα ετούτο άμα τον πηδήσαμε/ γι άλλα δέκα χρόνια άιντε καθαρίσαμε", τραγουδούσε πριν κάποιες δεκαετίες ο Σαββόπουλο. Αν με τα όσα διαβάζουμε αυτές τις μέρες αποφύγουμε το εγκεφαλικό, θα είμαστε τυχεροί.

Το να βλέπεις και να διαβάζεις μια σειρά ακραιφαινείς πολιτικούς και δημοσιολόγους νεοφιλελλεύθερους και οπαδούς της ελεύθερης αγοράς -Κακλαμάνης, Καρακούσης, Τέλογλου κ.α- να αναθεωρούν απόψεις τους για την "ελεύθερη αγορά" και την "αναγκαιότητα συρρίκνωσης του κρατικού τομέα" με λίγη προσπάθεια  μπορείς να το αντέχεις. 

Αντε και να προσπεράσεις με ένα ειρωνικό χαμόγελο της την διαπίστωση που κάνει το συντηρητικό «Foreign Affairs»,  όργανο του αμερικανικού βαθέος κράτους, ότι αρκούσε η εμφάνιση μια πανδημίας για να καταρρεύσει απ' τα θεμέλια της η θεωρία του νεοφιλελευθερισμού.


Το τουιτάρισμα όμως που έκανε ο Στέφανος Μάνος - μαζί με τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο θεωρούνται οι πιο νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί που υπάρχουν στην χώρα μας- μας κάνει να μιλάμε ότι τελικά αυτός ο κορονοϊός έχει απίστευτα συμπτώματα ακόμα και αυτούς .. που δεν επισκέπτεται.

Δεν είναι σχεδόν απίστευτη αυτή η ανάρτηση στο twitter, του Στέφανου Μάνου: «Η κρίση βοήθησε να φανεί μια άλλη, καλύτερη πλευρά της δημόσιας διοίκησης. Πιο γρήγορη και αποτελεσματική από ό,τι την ξέραμε. Αντίθετα η ιδιωτική επιχείρηση φάνηκε να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις ταχύτητας και αποτελεσματικότητας που επιβάλλει η πανδημία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αδυναμία των αλυσίδων σουπερμάρκετ να οργανώσουν γρήγορες παραδόσεις εμπορευμάτων μέσω ιντερνέτ. Αναμονές 3 εβδομάδων είναι συνηθισμένες. Αυτό χρειαζόταν τώρα για να μη συνωστίζεται ο κόσμος στα μαγαζιά»..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger