Home » , » Η ΝΔ καταποντίζεται και λέει μαλακίες.

Η ΝΔ καταποντίζεται και λέει μαλακίες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 | 9:25 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ακόμα ένα μεγάλο ψέμα διαδίδουν τις τελευταίες ώρες οι ελεεινοί και τρισάθλιοι δικτάτορες. Πως τάχα η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μεγάλωσε πως όλοι στηρίζουν το Μητσοτάκη!
Γκάλοπ καραντίνας, γκάλοπ ψεύτικο. Τους προκαλούμε να δώσουν όλα τα στοιχεία.

Τέτοια ελεεινά και τρισάθλια ψέματα είπαν και στη γειτονική Ιταλία για την κυβέρνηση με μεγαλύτερα μάλιστα ποσοστά της τάξης του 90% και βάλε!

Προκαλώ τους νεοδημοκράτες να το αποδείξουν με ένα πολύ απλό τρόπο. Αύριο να χειροκροτήσουν όσοι ψηφίζουν ΝΔ. Άντε και οι χρυσαλήτες που πήγαν μαζί.

Πάντως τη Μαρέβα των off shore δεν τη χειροκρότησε κανείς. Ούτε κανένας, εκτός από δυο σε τριάντα πολυκατοικίες στη γειτονιά σημαιοστολίστηκε, επειδή το είπε ο Μητσοτάκης.
Λιγότερες φέτος οι σημαίες από πέρυσι παρά τη διαταγή του δικτάτορα. Τέτοια γκάλοπ κάναν και στη Χουντα του προδότη Παπαδόπουλου, τα ξέρουμε. Και στο τέλος ο πραξικοπηματίας δήμιος τη γλύτωσε φτηνά με φυλακή, ενώ του άξιζε κρεμάλα.

Είναι ευχαριστημένος ο κόσμος γιατί δεν έχουμε Σύστημα Υγείας, κι έτσι μένουμε φυλακισμένοι στο σπίτι μας. Θέλουμε πχ 55.000 αναπνευστήρες και έχουμε 1.000! Αυτά είναι τα χάλια τους.
Είναι χαρούμενοι οι εργαζόμενοι που τους κόβουν 50% το μισθό.
Είμαστε τρισευτυχισμένοι, που έχουμε τιμές Κατοχής και που δεν βρίσκουμε τα απαραίτητα.

Πετάμε από τη χαρά μας, γιατί θέλουμε έγγραφη άδεια να πάμε να ψωνίζουμε.
Και βέβαια πως να μην ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που λέει μη πάτε στα Νοσοκομεία παθαίνετε σπίτι;

Βεβαίως όταν τα κανάλια παίρνουν δις από το Μητσοτάκη, τέτοια λένε. Και φλομώνουν τον κόσμο στο ψέμα. Όταν δίνουν στους δικούς τους εκατομμύρια κόβοντας τα από τους εργαζόμενους και από την Υγεία, τότε οι κηφήνες τον ψηφίζουν μονοκούκι. Αλλά πλειοψηφία δεν είναι.
Αν τολμά, μόλις λήξει η καραντίνα, να κάνει εκλογές, να δει πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

Βέβαια μπορεί να το λένε, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται. Οι ρεφορμιστές κοιμούνται. Σιγά μην τους ξυπνήσουμε. Η ΝΔ καταποντίζεται. Όλες τις αποφάσεις τις πήρε μετά από άγριο κράξιμο. Και μας πετάνε το αγκίστρι νομίζοντας πως θα τσιμπήσουμε. “90% θέλουν κλειστές τις εκκλησίες”. Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Τότε να κλείσουν εντελώς για πάντα! Ναι, το ποσοστό των Ταλιμπάν τόσο είναι, αλλά αν γίνονταν το γκάλοπ, όταν έλεγε η Ράπτη, ο Άδωνις και τα άλλα κομματόσκυλα, πριν την κωλοτούμπα του Κούλη, πως τάχα η Θεία Κοινωνία γιατρεύει, δεν μεταδίδει τον ιό, θα έβγαζαν τέτοιο ποσοστό; Ή θα έλεγαν το 90% είναι Χριστιανοί, όπως έκαναν τόσα χρόνια;

Και γιατί δεν ρωτάνε κάτι απλό: Θέλετε περισσότερα λεφτά για την Υγεία, ακόμα κι αυτό σημαίνει μείωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων; Για να τολμήσουν να ρωτήσουν τέτοια! Εμείς λοιπόν θα κάνουμε αυτές τις ερωτήσεις. Σε όσο το δυνατό περισσότερους. Να δούμε ποιος θα βγει αληθινός.
Θέλετε περισσότερα λεφτά για την Υγεία;
Θέλετε να μην μειωθούν οι μισθοί σας;
Θέλετε να γίνονται τεστ για τον ιό;
Ας φτιάξουμε εμείς ένα τέτοιο γκάλοπ, να μάθουμε τη γνώμη του κόσμου.

Είναι πανικόβλητοι. Η αγανάκτηση φουντώνει, αφού κατάλαβαν όλοι τι παίζεται με τα θύματα του ιού. Όλοι φοβούνται. Ο φόβος όμως δεν θα διαρκέσει για πάντα. Και τότε θα λογαριαστούμε.
Τα ψέματα κι η προπαγάνδα που λένε, σκοπό έχουν να μας υποτάξουν. Αυτό δε θα γίνει ποτέ. Δεν πρόκειται να σιωπήσουμε.

Χάρη στην κατακραυγή για την εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη έκλεισαν οι Εκκλησίες, που ήταν εστίες μόλυνσης. Χάρη στις φωνές μας από το διαδίκτυο, αναγκάστηκαν να πάρουν γιατρούς. Χάρη σε μας οι πανάκριβες ανούσιες φιέστες όπως οι παρελάσεις, περιορίστηκαν.

Φιμώνουν τις διαμαρτυρίες, κρύβουν τα εγκλήματά τους, λογοκρίνουν κάθε άνθρωπο που λέει για τα χάλια των νοσοκομείων, για τις τεράστιες ελλείψεις που προκάλεσαν θύματα ακόμα και μέσα στους γιατρούς και θέλουν να πιστέψουμε τα γκάλοπ τους; Σοβαρά τώρα; Η ΝΔ πάει για μονοψήφιο! Κι αυτό θα φανεί, όταν κάνει εκλογές.

Βεβαίως χρειάζεται μια άλλη πολιτική κι όχι απλή εναλλαγή του κανιβάλου που θα μας φάει ζωντανούς.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger