Home » , » Ελληνόφωνα κτήνη

Ελληνόφωνα κτήνη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 | 8:28 μ.μ.

Οχι, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η Ελλάδα της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" έχει καμιά σχέση με την πραγματική Ελλάδα. Και μόνο που αντικρίζουμε την εικόνα της χώρας μας που παρουσιάζουν οι ξένοι δημοσιογράφοι και επακόλουθα τα διεθνή ΜΜΕ στα οποία εργάζονται, ανατριχιάζουμε.

Δυστυχώς τα σχετικά ρεπορτάζ δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας τους. Δεν είναι fake news το δημοσίευμα που έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του o Ολλανδός δημοσιογράφος του RTL, Olaf Koens.
Και αυτό είναι που μας συγκλονίζει. Είχαμε τόσους κτηνάνθρωπους ανάμεσα μας και το αγνοούσαμε. Δεν είναι μια ισχνή μειοψηφία τα φασιστικά καθάρματα που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Η κοινωνική σαπίλα απειλεί να διαβρώσει κατακόρυφα όλη την ελληνική κοινωνία;

Πώς να διανοηθείς ότι σήμερα στον Εβρο βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες που το μικρόβιο του ρατσισμού τους έχει εξαλείψει κάθε ανθρώπινο συναίσθημα; Το φωτορεπορτάζ του δημοσιογράφου μας λέει ότι υπάρχουν ελληνόφωνα κτήνη που ξυλοκοπούν, γδύνουν και ληστεύουν ταλαίπωρους μετανάστες και πρόσφυγες πριν τους αναγκάσουν να επιστρέψουν γυμνοί στην Τουρκία.

Είναι απ' τις ελάχιστες φορές που το τόσο πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο μας προδίδει και δεν μας προσφέρει τις κατάλληλες λέξεις να κάνουμε τον σχετικό σχολιασμό σ' αυτή την είδηση. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

7 Μαρτίου 2020 στις 11:12 π.μ.

Έλα ρε βαθυκόκκινε, τσίμπησες κατευθείαν; Χωρίς μια προσπάθεια επιβεβαίωσης; Μας απογοητεύεις...

7 Μαρτίου 2020 στις 9:41 μ.μ.

Εμείς δεν τσιμπάμε στην νεοδημοκρατική προπαγάνδα που διέψευσε την είδηση με ψέματα. Εχει κάνει τον γύρο του κόσμου και ο δημοσιογράφος που την έφερε στο φως δεν την απέσυρε όπως ψευδώς ισχυρίζεται η Ν.Δ. https://twitter.com/obk/status/1235906587526651904

Τώρα εσύ Γιάννη αν πιστεύεις τα χαλκεία του Μαξίμου είναι δικό σου πρόβλημα

7 Μαρτίου 2020 στις 11:49 μ.μ.

Βαθυκόκκινε ευχαριστώ για το link, με επιβεβαιώνει. Ώστε όλοι αυτοί που κράζουν από κάτω το δημοσιογράφο [που αναμεταδίδει ρεπορτάζ των Τούρκων, δεν είναι εκεί ο ίδιος] είναι άνθρωποι του Μαξίμου; Μήπως και οι άλλες φωτογραφίες που είναι παρακάτω και τους δείχνουν να γδύνονται για τη "φωτογράφιση" είναι και αυτές κατασκεύασμα του Μαξίμου; Μωρέ μπράβο δύναμη ο Κούλης

Τώρα αν εσύ υιοθετείς την προπαγάνδα του Ερντογάν, μάλλον κάποιος άλλος έχει το πρόβλημα.

8 Μαρτίου 2020 στις 4:05 π.μ.

Εντυπωσιακό είναι πάντως την στιγμή που καταγγέλλεται ότι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις δολοφόνησαν και δεύτερο μετανάστη εσύ να εστιάζεσαι σε μια είδηση που πέρα απ' την δημοσιότητα που πήρε την επιβεβαίωσε ο ανταποκριτής του Economist στην Τουρκία, Piotr Zalewski και υπήρξε καταγγελία από την διεθνή αμνηστία. Θα έχεις τους λόγους σου προφανώς.

8 Μαρτίου 2020 στις 11:10 μ.μ.

Για το "δεύτερο νεκρό μετανάστη" δεν έχω δει στοιχεία ακόμα, αλλά δεν εστιάζομαι πουθενά: σχολιάζω τη δική σου ανάρτηση. Όποιος ανταποκριτής και να την αναφέρει, η "είδηση" έχει παραχθεί εντός απολύτως ελεγχόμενης από τον τουρκικό στρατό περιοχής από κρατικά ΜΜΕ του Ερντογάν. Όσο για "μαρτυρίες", φαντάζομαι ότι είναι πολύ εύκολο να κατασκευαστούν από το καθεστώς Ερντογάν και να δοθούν στη Διεθνή Αμνηστία και στον οποιονδήποτε. Όλα αυτά καθώς και το γεγονός ότι άλλες φωτογραφίες από το σημείο συνηγορούν στην άποψη ότι είναι στημένη φάση δε φαίνεται να σε προβληματίζουν για την εγκυρότητα της "πληροφορίας". Θα έχεις τους λόγους σου προφανώς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger