Home » , » Η κυβέρνηση απολύει ωμά συνδικαλιστές

Η κυβέρνηση απολύει ωμά συνδικαλιστές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Απριλίου 2020 | 10:53 π.μ.

Πηγή: "Πριν"

Μια κυβέρνηση που αρνείται να χορηγήσει άσυλο σε χιλιάδες πρόσφυγες των πολέμων και της φτώχειας, δεν μπορεί να ανεχθεί εργαζόμενους στην Υπηρεσία Ασύλου που αγωνίζονται.

Με προκλητικό τρόπο παραμονή της εξαγγελθείσας απεργίας τους, για ανανέωση συμβάσεων, το υπουργείο Μετανάστευσης ικανοποίησε το αίτημα για 600 εργαζομένους πλην 17 συγκεκριμένων!

Ολως "τυχαίως", απολύονται η πρόεδρος του μαχητικού σωματείου και εργαζόμενοι που πρωτοστάτησαν στην δημιουργία του.

Πρόκειται για χυδαία στοχοποίηση και εκδικητική κίνηση που δεν θα μείνει αναπάντητη!

Μάρτυρας το μεγάλο κύμα αλληλεγγύης στην απεργία διαρκείας, με την οποία απάντησαν μαζικά οι εργαζόμενοι, μέχρι την ανάκληση των εκδικητικών απολύσεων.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

25 Απριλίου 2020 στις 11:53 π.μ.

Όλως τυχαίως στέλνονται στην πείνα οι "πρωτοστατήσαντες εις οργάνωσιν συνδικάτου". Μια χαρά δουλεύει το συνδικαλιστικό της Ασφάλειας του τέως σοσιαλιστή κ.Χρυσοβορίδη.Να δοθεί επίδομα παραγωγικότητας στα λατινικά και στα τσακάλια της ευαγούς υπηρεσίας, στους διοικητικούς προϊσταμένους τους και προπάντων το παράσημο της αξιοκρατίας στον πολιτικό τους διαφεντευτή.

25 Απριλίου 2020 στις 1:58 μ.μ.

Θα μας τρελάνει αυτό το πληκτρολόγιο. Λαγωνικά έγραψα εγώ, λατινικά πήγε και τά έκανε αυτό το άχαρο!!! Μιλάμε για πλήρη ανοησία των έξυπνων συσκευών. Προτιμώ χίλιες φορές τα παραδοσιακά πλήκτρα!

25 Απριλίου 2020 στις 10:59 μ.μ.

Χα χα χα! Η τεχνολογια μας στεναχωρει
Πολλες φορες. 😄👍

26 Απριλίου 2020 στις 6:54 μ.μ.

Μα τι να πω, φίλε Άγνωστε, όταν παλεύω να γράψω κριτικές σκεψεις και πολιτικά σχόλια μέσα από ένα... έξυπνο τάχα μου κινητό τηλέφωνο 'αφής' κι αυτό το άχαρο πάει κι αλλάζει τις λέξεις χωρίς να με ρωτήσει, επειδή δεν τις αναγνωρίζει;Όταν μου γράφει αντί λαγωνικά "λατινικά", κι αντί για τον Κουνιάλ ... Μουντιάλ! Δεν είναι θέμα στενοχώριας αλλά αγανάκτησης,γιατί τα έχουν υπερπροβάλλει και υπερεκτιμήσει όλα αυτά τα ψηφιακά μαραφέτια. Τα καλύτερα από αυτά που έχω γράψει στη ζωή μου,αν μπορώ να κρίνω εγώ όσα έγραψα, είναι αυτά που έχω γράψει τις δεκαετίες που πέρασαν, με χαρτί και με μολύβι! Τότε που δεν είχαμε ανάγκη από κανένα κινητό τηλέφωνο. (Θυμάσαι τον Κηλαϊδόνη που έλεγε το 1985 ότι όταν χτυπάει το τηλέφωνο εννιά φορές στις δέκα είναι για καλό;) Μια χαρά περάσαμε εμείς στα νιάτα μας με τους φίλους μας δίχως κανένα κινητό ή κομπιούτερ! Βιβλίο,χαρτί και μολύβι και αλληλογραφία και πάνω από όλα ζεστή ζωντανή επαφή και συζήτηση με καλή παρέα. Δεν είχε άδικο τότε ο (απερίγραπτος σήμερα) Σαββόπουλος που έλεγε το 1982 ότι οι παρέες στον τόπο μας γράφουν ιστορία.

26 Απριλίου 2020 στις 6:58 μ.μ.

Να είδες; Πάλι την έκανε την πατατιά το έξυπνο! Όταν χτυπάει το τηλέφωνο, ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ,έλεγε ο Κηλαηδόνης,αλλά άντε τώρα να παραδεχτεί κάτι τέτοιο ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger