Home » , » Ο "άγιος" Πειραιά, έμαθε τα νέα για το "πνευματικό του τέκνο", τον Β. Μαρινάκη;

Ο "άγιος" Πειραιά, έμαθε τα νέα για το "πνευματικό του τέκνο", τον Β. Μαρινάκη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Απριλίου 2020 | 10:28 π.μ.


Στις μεταφυσικές δοξασίες και στα θαύματα δεν πιστεύουμε.
Ποιο εύκολο είναι να αποδεχθούμε ότι το κήρυγμα που έκανε ο "άγιος" Πειραιά, Σεραφείμ, και είχε αποδέκτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οφειλόταν σε θεία επιφοίτηση, παρά το ότι είναι τυχαίο γεγονός η εισήγηση της  ερευνήτριας της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ Παναγιώτας Σπανού. σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό και τον ιδιοκτήτη του.

Υποθέτουμε κάποιος πιο αρμόδιος σύντροφος θα ασχοληθεί μ' αυτή την περίπτωση, αλλά είναι εντυπωσιακή η εισήγηση – βόμβα του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και ειδικά της Παναγιώτα Σπανού με την οποία ζητάει να υποβιβαστεί η ΠΑΕ του Πειραιά, να τιμωρηθεί με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και να επιβληθεί πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ! 

Η όλη υπόθεση τους  στημένους αγώνες της περιόδου 2012 – 2015 και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη παραπέμπονται άλλα 13 άτομα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, -πρώην μέλη της ΕΠΟ, μεταξύ αυτών κι ο άλλοτε πρόεδρός της, Γιώργος Σαρρής, πρώην μέλη της ΚΕΔ, πρώην διαιτητές, ο προπονητής Σα Πίντο, κ.α-  με κατηγορίες που αφορούν τη σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων κατά περίπτωση.

Η πρώτη αίσθηση που έχουμε είναι ότι πρόκειται για μια ιστορία με έντονο παρασκήνιο  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger