Home » , » Με επίσημα στατιστικά στοιχεία ξεσκεπάζουμε την άθλια προπαγάνδα της Ν.Δ και των αργυρώνητων ΜΜΕ. Η Ελλάδα βρίσκεται ακριβώς στον Μέσο όρο των χωρών του πλανήτη σε θανάτους και κρούσματα από τον κορωνοϊδό - Να απαντήσουμε στην ταξική επίθεση που μας κάνει το κεφάλαιο με πρόσχημα την επιδημία.

Με επίσημα στατιστικά στοιχεία ξεσκεπάζουμε την άθλια προπαγάνδα της Ν.Δ και των αργυρώνητων ΜΜΕ. Η Ελλάδα βρίσκεται ακριβώς στον Μέσο όρο των χωρών του πλανήτη σε θανάτους και κρούσματα από τον κορωνοϊδό - Να απαντήσουμε στην ταξική επίθεση που μας κάνει το κεφάλαιο με πρόσχημα την επιδημία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Απριλίου 2020 | 6:48 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο COVID-19 δεν είναι βιολογικό όπλο. Εκτός αν η Φύση μας κήρυξε τον πόλεμο, αφού βαρέθηκε την καταστροφή του Πλανήτη. Ο Κορονοϊός αυτός είναι όπλο που χρησιμοποιούν οι τρομοκράτες οι οποίοι κυβερνάνε.

Τα επίσημα νούμερα δεν έχουν σημασία, αφού γίνονται ελάχιστα τεστ. Ο Τσιόρδας, (κάποια δεξιά σάιτ του έδωσαν το "χρίσμα" να διεκδικήσει την αρχηγία της μετά την ήττα στις εκλογές χωρίς να είναι καν μέλος του κόμματος!) στην ουσία εγκληματεί γιατί λέει απίστευτα κι επικίνδυνα ψέματα.
Όπως αυτό με τις μάσκες πχ. Επειδή δεν υπάρχουν μάσκες μας, λέει πως δεν χρειάζονται! 
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια δηλαδή.

Δεν διαφέρει σε τίποτε από εκείνους τους νεοδημοκράτες δήθεν επιστήμονες που έλεγαν στις τηλεοράσεις πως τάχα ο ιός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Κοινωνία.

Μεσαίωνας κανονικός με τους επαγγελματίες ψεύτες, τους παπαγάλους των ΜΜΕ να παίρνουν τη θέση της Ιεράς Εξέτασης. Όποιος σκέφτεται λογοκρίνεται, υβρίζεται και απειλείται.

Η ΝΔ σκοπεύει να φέρει νέο χειρότερο Μνημόνιο. Με τον κόσμο μέσα θα περάσει εύκολα αυτά που έχει σκοπό. Ήδη το πλιάτσικο είναι απερίγραπτο. Και κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ποτέ δεν υπήρχε ουσιαστική Δημοκρατία στην Ελλάδα αλλά τώρα έχουμε επίσημα τη χειρότερη δικτατορία.

Μας λένε ψέματα. Οι κόλακες λιβανίζουν συνέχεια τον εγκληματία Μητσοτάκη, που δεν πήρε κανένα προληπτικό μέτρο.

Μας μιλάνε για χώρες της ΕΕ και τις ΗΠΑ. Μα αυτοί ήθελαν τα συστήματα που επικρατούσαν σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ.

Αυτοί δεν έλεγαν να μείνουμε στην Ευρώπη με κάθε κόστος; Να λοιπόν που ΕΕ και ΗΠΑ δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα ιό.
Γιατί είχαν άλλες προτεραιότητες και όχι Δημόσια Υγεία.

Οι πλούσιοι στις ΗΠΑ και τις Ευρωπαϊκές χώρες, κι αν ακόμα κολλήσουν, έχουν όλα τα φάρμακα, όσους γιατρούς, νοσοκόμους, εξοπλισμό χρειάζονται.
Εκείνοι που πεθαίνουν αβοήθητοι είναι οι άστεγοι οι άνεργοι οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι που ζούνε κυριολεκτικά μια Κόλαση. Πολλοί από αυτούς, αν αρρωστήσουν, χάνουν και τη δουλειά τους!

Είναι πόλεμος, σφαγή, αλλά ο εχθρός είναι ταξικός. Τα πλούσια παράσιτα χρησιμοποιούν την πανδημία για να εκμεταλλευτούν τις μάζες περισσότερο.

Η παρακάτω μουσική - πολιτική ανάλυση είναι ότι πιο επίκαιρο μπορεί να υπάρξει σε νότες. Κι όμως γράφτηκε πριν 60 χρόνια (!) από τον Μπάμπη Μπακάλη, και ηχογραφήθηκε στις 30 Απρίλη 1960, με ερμηνευτή τον Στράτο Διονυσίου, νεοσσό τότε στην δισκογραφία.

Εσείς που βόμβες φτιάχνετε
σ' Ανατολή και Δύση,
αφήστε πια τον άνθρωπο
ειρηνικά να ζήσει.

Φτιάξτε καινούρια φάρμακα,
ο κόσμος να σωθεί
κι από φωτιές και δάκρυα
εχόρτασε η γη.




Αν και δεν έχει νόημα αφού γίνονται ελάχιστα τεστ και μας λένε να πεθάνουμε στα σπίτια μας ας κάνουμε μερικές συγκρίσεις.

Ο ιός έχει χτυπήσει όλες σχεδόν τις χώρες. Από την άποψη των κρουσμάτων είμαστε ακριβώς στο Μέσο Όρο.

1.200.000 περίπου κρούσματα στα 7.776.000.000 που είναι ο πληθυσμός είναι 0,015%. 

Στα 11.000.000 είναι περίπου 1.650 κρούσματα, όσο δηλαδή έχουμε (1.673).

Όμως πολλά δεν προσμετρούνται λόγω ανυπαρξίας των τεστ.

Η θνησιμότητα είναι 5,4% λόγω της Ευρώπης και της Αμερικής που αφήνουν τους ανθρώπους να πεθαίνουν.

Στην Κίνα η θνησιμότητα είναι γύρω στο 4%, όπως στις περισσότερες χώρες.

Το ίδιο και σε μας 68 θάνατοι στους 1.673 ασθενείς είναι ακριβώς 4%.

Υπάρχουν χώρες με πολύ περισσότερα κρούσματα αλλά με λιγότερους θανάτους.
Πχ Φιλανδία 25 στους 1.882, Παναμάς με τα ίδια ακριβώς κρούσματα 41 νεκροί, Ταϊλάνδη 20 στους 2.067, Σ. Αραβία 29 στους 2.179 Λουξεμβούργο 31 στους 2729, Πακιστάν 41 στους 2.818, Μαλαισία 57 στους 3.483, Χιλή 27 στους 4.161, Ρωσία 43 στους 4731 κλπ.

Για να μην πούμε για την Κούβα που έχει 6 νεκρούς 288 κρούσματα και στέλνει γιατρούς παντού. Αλλά και η Βόρειος Κορέα δεν έχει κανένα κρούσμα. Να υιοθετήσουμε τη δική της πολιτική.

(Δεν υπάρχει άλλη πηγή εκτός απ' τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύονται. Οσο για την ακρίβεια τους είναι μια άλλη κουβέντα. Επίσης πρέπει να υπολογίσουμε και τον πληθυσμό κάθε χώρας και τα κρούσματα του ιού για να είναι απόλυτα σωστή η ανάλυσή μας.. Είναι μια χρονοβόρος δουλειά που θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε).

Οπότε προς τι οι πανηγυρισμοί της ΝΔ; Πολλοί θάνατοι έγιναν εξαιτίας εγκληματικών λαθών του ΕΟΔΥ. Άνθρωποι αφέθηκαν αβοήθητοι έως ότου ήταν πολύ αργά γι αυτούς. Τα τεστ έγιναν μετά θάνατον! 

Τους είπαν να παραμείνουν σπίτι ενώ χρειάζονταν επειγόντως νοσηλεία. Κι ενώ μπάτσοι μοιράζουν πρόστιμα σε αστέγους, οι θεούσες συνωστίζονται στις Εκκλησίες.
Ευτυχώς δεν έμειναν πολλοί Χριστιανοί.

Πλούσιοι φορείς του ιού κόβουν βόλτες όπου γουστάρουν. Κανένας προληπτικός έλεγχος σε λιμάνια και αεροδρόμια.

Στο μεταξύ υπάρχει τρομερή ακρίβεια και μαύρη αγορά. Άνθρωποι με χαμηλά εισοδήματα πχ ΚΕΑ δεν μπορούν ακόμα κι αν βρουν να προμηθευτούν τα απαραίτητα γιατί θα πεθάνουν από την πείνα! Κι έρχεται κόψιμο μισθών – συντάξεων και νέο Μνημόνιο.

Είναι πόλεμος, είναι εναντίον μας, και οφείλουμε να πολεμήσουμε με κάθε τρόπο τον πραγματικό ταξικό εχθρό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger