Home » , , » Απίστευτο. Ο Αδωνις Γεωργιάδης επιβεβαιώνει στο σκεπτικό αυτών που επιτέθηκαν στο κτίριο του Σκάι!

Απίστευτο. Ο Αδωνις Γεωργιάδης επιβεβαιώνει στο σκεπτικό αυτών που επιτέθηκαν στο κτίριο του Σκάι!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Απριλίου 2020 | 7:37 μ.μ.


«Αν λέμε "ενημέρωση" αυτό που προσφέρει ο ΣΚΑΙ, τότε γιατί να μην πούμε "αναστάσιμο φως" τις μολότοφ εναντίον του;», ήταν το εύλογο ερώτημα που διατύπωσε χρήστης του διαδικτύου, όταν έγινε γνωστό ότι ο τηλεοπτικός σταθμός του Αλαφούζου δέχτηκε απροσκάλεστους "επισκέπτες" που δεν είχαν και τις καλύτερες διαθέσεις για το "χαμαιτυπείο" -για να θυμηθούμε τον χαρακτηρισμό του μακαρίτη Κώστα Μητσοτάκη- για τον Σκάι.

Σε αναλυτικό κείμενο, λοιπόν, που δημοσιεύεται στο indymedia γνωστοποιούνται οι λόγοι γιατί κάποια άτομα τηρώντας "όλα τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες, γάντια και κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας", επιτέθηκαν με "μολότοφ στο κτήριο του ΣΚΑΪ".

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι, η επιβεβαίωση που έκανε στα όσα ισχυρίζονται αυτοί/ες που έκαναν την ενέργεια στον τηλεοπτικό δίαυλο του Αλαφούζου, από ένα άτομο "υπεράνω υποψίας".
Μπορεί να θεωρηθεί και απίστευτο, αλλά ανάμεσα στις τόσες μαλακίες και στα ψέματα που έχει πει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Αδωνις Γεωργιάδης, είπε -εν την αφέλεια του;- και μια αλήθεια!

Προσέξτε. Αφού αναφέρουν τα παιδιά που σύνταξαν το κείμενο που δημοσιεύεται στο indymedia, το σκεπτικό με το οποίο πραγματοποίησαν την δράση τους καταλήγουν: "Βάση αυτών των γεγονότων αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις "επισκέψεις" μας από το ανεπίσημο γραφείο τύπου της ΝΔ, τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ". 

Ερχεται σχεδόν αμέσως ο Α. Γεωργιάδης και με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter, τους επιβεβαιώνει! Ομολογεί απροκάλυπτα ότι αυτή η ενέργεια στρέφεται εναντίον της Ν.Δ., και δηλώνει ότι η παράταξη του δεν πρόκειται να φοβηθεί!
Εμμεσα, αλλά ολοκάθαρα ομολογεί ότι ο Σκάι είναι στην ουσία το "ανεπίσημο γραφείο τύπου της ΝΔ".

Εντάξει, δεν διακρίνεται για την ευφυΐα του ο τηλέμπορας υπουργός, αλλά να φτάσει σε τέτοιο βαθμό ηλιθιότητας; 

 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Απριλίου 2020 στις 9:44 μ.μ.

https://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/04/blog-post_582.html Και μια έμμετρη παρέμβαση του σ. Μήτσου των σχέσεων της Ν.Δ με τους ναζιστές σατανιστές της Χρυσής Αυγής

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger