Home » , » Kλάψες και γελοίες δικαιολογίες

Kλάψες και γελοίες δικαιολογίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 | 11:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κάποτε συζητούσα με μια φίλη και μου είχε πει πως υπάρχουν δυο κατηγορίες ανδρών όσον αφορά τη συμπεριφορά προς τη σύζυγο, όταν την απατούν.
Ο ένας τύπος είναι γνωστός και από τις ταινίες. Ο τύπος “κορώνα στο κεφάλι μου”, ο οποίος είτε από τύψεις, είτε για να θολώσει τα νερά, είναι ευγενικός, περιποιητικός, κάνει δώρα κλπ.

Βέβαια είναι μεγάλος υποκριτής και στην πλειοψηφία έχει τη γυναίκα υπηρέτρια αλλά που και που η κακομοίρα ακούει και κάνα καλό λόγο. Ένα χειροκρότημα στο μπαλκόνι αλλά το κέρατο - κέρατο.

Ο άλλος τύπος είναι κείνος που του φταίνε όλα. Εκείνος που θα μπει στο σπίτι με κατεβασμένη τη μούρη, που θα νευριάζει με το παραμικρό, που θα ρίχνει το φταίξιμο στην άμοιρη σύζυγο. Που θα το παίζει πολλά βαρύς. Που θα θεωρεί τον εαυτό του κελεπούρι - τρομάρα του.

Και οι δυο τύποι θα πιαστούν. Γιατί δε θα γίνει μια φορά και δυο το “νταβαντούρι”. Κι όχι απαραίτητα με μια. Ο πρώτος συνήθως κλαίγεται και παρακαλά. Ο άλλος το παίζει μάγκας ενώ πουλάει και τσαμπουκάδες από πάνω.
Μαντέψτε ποιος τρώει ξύλο. Και οι δύο. Αλλά ο βαρύς κι ασήκωτος, τρώει τις πιο πολλές. Και κέρατο, διότι οφθαλμός αντί οφθαλμού.
Βέβαια υπάρχουν και τα κορόιδα. Άλλη ιστορία αυτή.

Η συζήτηση είχε γίνει παλιά, αλλά τη θυμήθηκα με τη ΝΔ. Η κυβέρνηση κοροϊδεύει, μας δουλεύει χοντρά. Άλλωστε προσπαθεί με κλάψες και γελοίες δικαιολογίες, να πείσει πως τάχα ενδιαφέρεται για μας, ενώ μας γδέρνει το πετσί. Κι άλλωστε μας προσβάλει κατάμουτρα και μας προκαλεί.

Δεν θα γλυτώσει τις φάπες. Γιατί δεν πρόκειται να αλλάξουν. Το χούι να κλέβουν και να εξαπατούν δεν κόβεται. Μόνο αν πάνε φυλακή, να κάνουν τη γκόμενα του ισοβίτη.
Αν και προσωπικά σα Σταλινικός, προτιμώ πιο δραστικά κι αποτελεσματικά μέτρα για τους προδότες εγκληματίες.

130 συνάνθρωποι μας πέθαναν από την ανευθυνότητα και τα λάθη. Βέβαια όχι τόσο λάθη, όσο εγκληματική πολιτική, που απαξίωσε τα Δημόσια Νοσοκομεία.

Μην αρχίσουν τα “στην Ιταλία πέθαναν περισσότεροι”, γιατί στη Βόρειο Κορέα δεν πέθανε κανένας, ούτε αρρώστησε. Δεν είναι άλλοθι τα μεγαλύτερα εγκλήματα άλλων.

Τώρα πάνε να περάσουν νέο Μνημόνιο. Ήδη οι ξένοι οίκοι αξιολόγησης το προεξοφλούν. Χωρίς ομόλογα, θα έχουμε πάλι δάνεια από την ΕΕ (ΕΚΤ - ΔΝΤ). Με τους γνωστούς όρους, οι οποίοι θα χειροτερεύσουν. Καλό θα ήταν, να εφοδιαστούμε με μετρητά. Αυτό όμως είναι ευθύνη της κυβέρνησης. Γιατί το χρήμα στην Τράπεζα κουρεύεται, όπως έδειξε η Κύπρος...
Δε λέμε πως θα γίνει σίγουρα, άλλωστε τα πολλά τα έχουν έξω οι πλούσιοι, όμως δεν είναι και απίθανο.

Οι μισθοί πλέον μειώνονται επίσημα. 530 το μήνα και κατεβαίνουν. Που ο ίδιος ο Μητσοτάκης έλεγε πως δεν ζει με 800 ευρώ και δεν θα ήθελε να βρεθεί σε τέτοια δεινή θέση. Τι να πούμε μετά για τα 200 των ΚΕΑ; Να βουτήξουμε τους κηφήνες, που μας προκαλούν, να τους κάνουμε αγνώριστους από τα ληγμένα γιαούρτια και τα σάπια λαχανικά, που θα τους πετάξουμε;

Όσο για τους ήρωες γιατρούς δρομολογούνται απολύσεις, μόλις λήξει το θέμα με τον ιό! Πόσους μόνιμους πήρανε; Πόσους συμβασιούχους μονιμοποίησαν στην Υγεία; Δεν μιλάω για βαφτιστήρια. Αυτά τρώνε με δέκα μασέλες.

Τα αναδρομικά που θα έπαιρναν οι συνταξιούχοι, δεν τα παίρνουν. Αφού αναγκάστηκε ο Μητσοτάκης από την κατακραυγή των πολλών να κλείσει τους ναούς, οι ηλικιωμένοι θα πάνε από πείνα. Γιατί σύμφωνα με τους βρικόλακες “ζούμε πολύ”.

Στο μεταξύ τα Σκοιλ Ελικικου λοιμώχθηκαν και σε αρρώστους δεν πάει εισαγγελέας, φοβάται. Αυτά βέβαια είναι όσα βγήκαν στη φόρα. Φανταστείτε τι τρώνε αυτή τη στιγμή!
Το ματωμένο μαξιλάρι ηλιθίων ρεφορμιστών, που έφεραν τους ληστές της ΝΔ στην εξουσία, μαζί με το στρώμα, τα σεντόνια και το κρεβάτι!

Ως και τους τοίχους από τα σπίτια θα φάνε. Θα πετάξουν έξω πολλούς από κείνους που έλεγαν “μένουμε σπίτι”. Για να γίνουν “δε μένουμε σπίτι”, αλλά στο δρόμο.

Θα φάνε από τον κόσμο πολύ ξύλο και μαζεμένο γιατί δεν είναι ένα και δυο τα εγκλήματα.

Τότε θα λένε οι πραγματικές δημοσκοπήσεις: Ποιος υπουργός έφαγε τις περισσότερες φάπες; Ποιος τις πιο πολλές κλωτσιές;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger