Home » , » "Αναστήθηκε" ο Κιμ!!! Για άλλη μια φορά ρόμπα τα ΜΜΕ

"Αναστήθηκε" ο Κιμ!!! Για άλλη μια φορά ρόμπα τα ΜΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Μαΐου 2020 | 5:28 π.μ.

Του Σ.Λ

Απόλαυση!!! Μόλις πριν ελάχιστη ώρα είχα κάνει ανάρτηση σχολιάζοντας πόσο αναξιόπιστα είναι τα ΜΜΕ, που ορμώμενα από μια φήμη, παρουσίαζαν μια "είδηση" και μάλιστα με πηχυαίους τίτλους.

Σήμερα, λοιπόν, τα ίδια ΜΜΕ, που πριν κάποιες ώρες παρουσίαζαν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας νεκρό τώρα τον "ανάστησαν"!
Δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά αφού το πρακτορείο ειδήσεων KCNA, παρουσίασαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν, χαμογελαστό και με καλή διάθεση να εγκαινιάζει την λειτουργία  ενός εργοστασίου λιπασμάτων, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Sunchon, βόρεια της πρωτεύουσας Πιονγκγιάνγκ, έχοντας δίπλα του την αδελφή του Γιονγκ Τζονγκ,

Αξιοσημείωτο είναι ότι το ρεπορτάζ και η παρουσία του Κιμ Γιονγκ Ουν στα εγκαίνια του εργοστασίου επιβεβαιώθηκαν και από το πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κορέας, Yonhap.

Για να είμαστε δίκαιοι να σημειώσουμε ότι οι φήμες ότι ο Κιμ έχασε την ζωή του μετά από επιπλοκές μετά από καρδιαγγειακή επέμβαση, μεταδόθηκαν από μεγάλα ΜΜΕ, όλου του κόσμου, και στην συνέχεια ανακυκλώθηκε από τα "δικά" μας.
Αυτό φυσικά δεν μειώνει σε τίποτα τις εκτιμήσεις, για την "διαχείριση της πληροφορίας", που κάναμε στην περασμένη ανάρτησή μας.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger