Home » , » Σοκαριστική μπατσαδικη βία στην Τήνο με τους κατοίκους του νησιού να απειλούν σε πράξη λαϊκής αντιβίας εισβάλλοντας στο Α.Τ και απελευθερώνοντας τους 7 συλληφθέντες (Βίντεο)

Σοκαριστική μπατσαδικη βία στην Τήνο με τους κατοίκους του νησιού να απειλούν σε πράξη λαϊκής αντιβίας εισβάλλοντας στο Α.Τ και απελευθερώνοντας τους 7 συλληφθέντες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 | 11:47 μ.μ.

Τα πλάνα που παραθέτουμε στο παρακάτω βιντεάκι δεν πρόκειται ποτέ να παρουσιαστούν από κανέναν τηλεοπτικό δίαυλο.
Είναι στην κυριολεξία σοκαριστικά και επιβεβαιώνει απόλυτα αυτό που γράφαμε νωρίτερα ότι δηλαδή η κυβέρνηση έστειλε στην Τήνο, τους ένστολους τραμπούκους του Χρυσοχοϊδη, αφού μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να ασκούν "νόμιμη βία" για να αναλάβουν τον ρόλο των μπράβων της Γερμανικής εταιρείας που για την κερδοφορία της θα υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του νησιού.

Στο βιντεάκι που φτιάξαμε συνδέσαμε δυο οπτικά υλικά που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο. Αρχικά βλέπουμε τους μπάτσους να ορμούν αδιακρίτως πάντα στον κόσμο και να ξυλοκοπούν όποιων βρίσκουν μπροστά τους, Η ένταση είναι τόσο μεγάλη που χρειάζεται προσπάθεια για να αντιληφθείς τι λένε οι σπαρακτικές κραυγές που ακούγονται από τον κόσμο που δέρνεται αλύπητα από τους μπάτσους,

Και δεν φτάνει που ο στρατός κατοχής του ελληνικού κράτους ο οποίος έφτασε στο νησί είχε μια σοκαριστική βάναυση συμπεριφορά, τελικά έχει συλλάβει και επτά διαδηλωτές -αναμένουμε να τους φορτώσουν τις γνωστές τυποποιημένες κατηγορίες- που βρίσκονται κρατούμενοι στο Α. Τ του νησιού.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές εκατοντάδες κάτοικοι της Τήνου έχουν συγκεντρωθεί έξω απ' το κτίριο της μπασκηναρίας. Απαιτούν να απελευθερωθούν οι κρατούμενοι συμπατριώτες τους και όπως ακούμε και στο παρακάτω ηχητικό απειλούν σε μια ενέργεια λαϊκής αντιβίας εισβάλλοντας στο Α.Τ.  

Υ.Γ: Τελικά οι μπάτσοι για να αποφύγουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις αναγκαστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα να απελευθερώσουν τους συλληφθέντες


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger