Home » , » Εχει νταλαβέρια με την «λευκή κυρία» ο Χρυσοχοϊδης ή απλώς είναι ένας εξουσιαστής, συνειδητός ψεύτης;

Εχει νταλαβέρια με την «λευκή κυρία» ο Χρυσοχοϊδης ή απλώς είναι ένας εξουσιαστής, συνειδητός ψεύτης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Μαΐου 2020 | 4:32 π.μ.

Του Σ.Λ

Οταν η πολιτική αλητεία δεν γνωρίζει φραγμούς προσδιορίζεται με το όνομα Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Ο αδιάβαστος υπουργός ΠροΠο, συλλαμβάνεται να λέει τόσα ψέματα στην συνέντευξη του στην Μάρα Ζαχαρέα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, που διαβάζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα, σου δημιουργείται η αίσθηση ότι κάνεις ανάγνωση δικογραφίας που συνέταξαν μπάτσοι σε βάρος αντιεξουσιαστή.

Ανούσιο το θεωρώ να ασχοληθώ εκτενέστερα με το αφήγημα του υπουργού μπάτσων και καταστολής. Στέκομαι μόνο σε ένα σημείο του.
«Σε ορισμένους δεν αρέσει η ένοπλη Αστυνομία. Αλλά και στις καλύτερες χώρες τους κόσμου η Αστυνομία είναι ένοπλη. ... Οταν κυνηγάς έναν κακοποιό ή έναν έμπορο ναρκωτικών, αυτό γίνεται με όπλα και δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται όταν ο “Ρουβίκωνας” έκανε πριν χρόνια παρέλαση στα Εξάρχεια, με δεκάδες Καλάσνικοφ», υπογράμμισε ο Χρυσοχοϊδης.

Λεπτομέρεια είναι, ότι δεν γνωρίζει ότι στην Αγγλία, που θεωρείται ότι υπάρχει μια απ' τις καλύτερες αστυνομίες του κόσμου, μόνο ορισμένοι αστυνομικοί συγκεκριμένων υπηρεσιών επιτρέπεται να οπλοφορούν και αυτό μόνο κατά το διάστημα της υπηρεσίας τους.
Αυτό όμως που είπε ο Χρυσοχοϊδης, σχετικά με την "παρέλαση στα Εξάρχεια του Ρουβίκωνα με δεκάδες Καλάσνικοφ" σε οδηγεί στον κίνδυνο αιφνίδιας τριχόπτωσης.

Καλά τόσο χαχόλους θεωρεί ο υπουργός του Μητσοτάκη, το κοινό στο οποίο απευθύνεται;
Δηλαδή θέλει να μας πει ότι ξύπνησαν ένα πρωί τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, δεν είχαν τι να κάνουν και για να καταπολεμήσουν την πλήξη τους είπαν να πάρουν τα Καλάσνικόφ τους ... και να κάνουν παρέλαση!; 
(Ρε μπας και σνιφάρει καμιά μυτιά και είναι τόσο φευγάτος ο τύπος;)

Φυσικά όλο αυτό το μύθευμα είναι δημιούργημα του νοσηρού εγκεφάλου του.
Τηλεγραφικά η πραγματικότητα. Ηταν τέλη Φλεβάρη του 2016 όταν τρεις αναρχικοί, από το κατειλημμένο κοινωνικό κέντρο Βοξ, δέχονται δολοφονική επίθεση με μαχαίρια και άλλα αντικείμενα από μέλη της μαφίας διακίνησης ναρκωτικών της περιοχής,.
"Η επίθεση, από την οποία μόνο συμπτωματικά δεν υπήρξαν νεκροί, είχε ως αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό ενός συντρόφου, ο οποίος διακομίζεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις", σημειώνεται σε κείμενο του indymedia.

Αμεση ήταν η αντίδραση των κινηματικών δυνάμεων των Εξαρχείων και μετά από ανοιχτή συνέλευση αποφασίζεται πορεία με σημείο εκκίνησης το Πολυτεχνείο, στις 5 Μάρτη με κεντρικό σύνθημα "ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ απέναντι στην κρατική καταστολή, τις μαφίες και τον κοινωνικό κανιβαλισμό". 

Μετά την διαδήλωση, που οργάνωσαν δεκάδες συλλογικότητες και συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα, κυκλοφορεί ένα βίντεο στο οποίο διακρίνονται κάποια άτομα να κρατάνε όπλα (άγνωστο αν ήταν αληθινά η ψεύτικα).

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ με πηγή την ασφάλεια ανέφερε: "Ενα υποπολυβόλο τύπου scorpion, τέσσερα περίστροφα και τρία πιστόλια που κρατούσαν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, δεν αποκλείεται να είναι αληθινά αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ. Από τις αναλύσεις του βίντεο ένα περίστροφο και ένα πιστόλι φέρεται να είναι ρεπλίκα ή αεροβόλα. Για τα υπόλοιπα όμως δεν μπορούν να εκφράσουν με βεβαιότητα το ίδιο".

Ούτε οι μπάτσοι δηλαδή τότε έκαναν λόγο για "παρέλαση του Ρουβίκωνα με δεκάδες Καλάσνικοφ", αλλά και κανένα από τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της ασφάλειας, δεν διανοήθηκε να γράψει ένα τόσο εξόφθαλμο ψέμα! 

Οπότε το ερώτημα είναι ένα: Οταν ισχυριζόταν αυτά τα εγκεφαλικά κατασκευάσματά του ο Χρυσοχοϊδης, ήταν στην ντάγκλα του, έχοντας κάνει τις μυτιές του, που σημαίνει ότι έχει το ακαταλόγιστο, ή είναι ένας άθλιος συνειδητός ψεύτης;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

16 Μαΐου 2020 στις 1:29 μ.μ.

Ούτε τρελός ούτε κοκαϊνοπότης είναι βέβαια ο απαίσιος αυτός τύπος, στον οποίο αναφέρεται το άρθρο σας,φίλε συναγωνιστή Σ.Λ.. Αδίστακτος πολιτικάντης στην υπηρεσία της ντόπιας αστικής τάξης και των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών κηδεμόνων της είναι, σε διατεταγμένη αποστολή από την εποχή ακόμη που παράσταινε το σοσιαλιστή στον "αντιιμπεριαλιστικό θίασο σκιών" του Αντρέα Παπανδρέου μέχρι την εποχή που ψήφιζε χωρίς να διαβάσει τα μνημόνια της αποικιοποίησης του τόπου μας. Σήμερα, στο θίασο των εκδοροσφαγέων του Δρακουμέλ,ο τύπος αυτός έχει πλέον βρει το φυσικό του πολιτικό στάβλο, χωρίς να χρειάζεται αποκριάτικη μάσκα. Επί της ουσίας, είναι αδίστακτος και επικίνδυνος για εξύφανση τυχόν νέων σκευωριών του καθεστώτος απέναντι σε ανθρώπους και χώρους που μισεί (σε πρώτη φάση εναντίον του αναρχικού χώρου, αργότερα -αν του περάσει- απέναντι σε όποιον πάρει η μπόρα). Δεν είναι καθόλου τυχαίες ούτε οι συνειδητά ψεύτικες δηλώσεις του που καυτηριάζει το άρθρο σας ούτε βέβαια η πρεμούρα που τον έπιασε μαζί με τη φαμίλια των Δρακουμέλ να "ερευνήσει" ξανά τη στυγνή- προβοκατορικη δολοφονία στη ΜΑΡΦΙΝ το 2010. Τότε που -κατά τυχαία σύμπτωση- ήταν και πάλι ο ίδιος υπουργός κρατικής καταστολής στο θίασο των κλόουν του Τζωρτζ (ή Τζέφρυ, κατά
πώς τον αποκαλούσε ένας εκπρόσωπος της CIA) Παπάντριου. Σεις οι νεότεροι, συναγωνιστή ΣΛ πιθανώς να ζήσετε μια νικηφόρα επανάσταση που θα βάλει στο χέρι κάμποσα από τα υποκείμενα αυτά που υπηρετούν ξένους και ντόπιους γδάρτες. Όταν θα τους καλέσει σε απολογία με ένα τόνο χαρτί γεμάτο κατηγορίες για αντιλαϊκά εγκλήματα τον καθένα τους το επαναστατικό δικαστήριο, τότε θα ανοίξουν στόματα και θα μάθετε πολλές λεπτομέρειες για γεγονότα και πρόσωπα που φαίνεται πως κάλυψε η σιωπή. Αρκεί η επανάσταση να προλάβει να βάλει στο χέρι κάμποσα τέτοια μούτρα, πριν τα φυγαδέψουν κατά Ουάσιγκτον μεριά. Αν όμως έχει νικήσει η επανάσταση και στο Αμέρικα, τότε η ανθρωπότητα θα συμπληρώσει όλες τις λευκές σελίδες της ιστορίας της του 20ου και του πρώτου τέταρτου του 21ου αιώνα. Σας εύχομαι ολόψυχα μια τέτοια τύχη.

16 Μαΐου 2020 στις 1:46 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=diVgsPPDcFM
εξαιρετικό video που διακωμωδεί την υποκρισία των βρικολάκων της πολιτικής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger