Home » , » Συναινετικά σενάρια μηχανορραφούν οι κολαούζοι της αστικής τάξης.

Συναινετικά σενάρια μηχανορραφούν οι κολαούζοι της αστικής τάξης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 | 9:57 μ.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο   

Από σημερινή συνέντευξη του Κουβέλη σε τοπικό ραδιοσταθμό του Βόλου, έχουμε ένα δείγμα για το πώς θα κινηθεί, προς ώρας, η συναινετική ψευτοαριστερά: Αφενός αναγνωρίζοντας τη συμβολή της ορίτζιναλ δεξιάς στον 'περιορισμό εξάπλωσης της επιδημίας στην Ελλάδα' και αφετέρου με μια ανώδυνη, συμβουλευτική περισσότερο, "κριτική" σχετικά με το ενδεδειγμένο ... μείγμα οικονομικής πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει το αστικό καθεστώς ενόψει ενός επαπειλούμενου οικονομικού ολέθρου.

Σαφώς πρόκειται για πολύ ήπια "κριτική", με το βλέμμα στραμμένο σε ... "κεϋνσιανές" συνταγές άλλων δυτικών κυβερνήσεων, που επιβάλλει η ανάγκη διάσωσης του συστήματος, με άλλοθι φυσικά και το γεγονός ότι αν ο Μητσοτάκης δράσει αποκλειστικά και μόνο σαν Μητσοτάκης η ανεξέλεγκτη πείνα μπορεί να φέρει ανεξέλεγκτες για το καθεστώς επιπλοκές.

Εδώ κινείται για την ώρα ο κυρ-Φώτης, και για να μη μας πουν ότι τον αδικούμε ή ότι μεροληπτούμε εις βάρος του, λόγω πλήρους κι αγεφύρωτης ιδεολογικής αντίθεσης με την ακραία δεξιά φράξια του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να επισημάνουμε ότι διόλου δεν αποκλίνει η σημερινή του τοποθέτηση από τη γραμμή και την πρακτική του ίδιου του Τσίπρα, όλο αυτό το διάστημα!

Θυμηθείτε το, λοιπόν, ότι ο Τσίπρας δεν θα μείνει έξω, αν προωθηθούν μέχρι τέλους τα συναινετικά σενάρια που μηχανορραφούν οι κολαούζοι της αστικής τάξης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger