Home » , , » Με τί νούμερα μπλέξαμε!

Με τί νούμερα μπλέξαμε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 | 10:40 μ.μ.


Δεν θα χαρακτηρίζαμε καραγκιόζηδες τους αρχισυντάκτες κάποιων ιστοσελίδων, γιατί ο Καραγκιόζης ήταν ένας λαϊκός ήρωας που μας έχει χαρίσει γέλιο, αλλά έχει μοιραστεί μαζί μας και λαϊκή σοφία. 
Και το λέμε αυτό γιατί αυτοί που παρουσιάζονται "διαμορφωτές της κοινής γνώμης", συναγωνίζονται επάξια, με τον υπουργό-τηλέμπορα σαβουροπραγμάτειας,  ποιος θα κερδίσει τον τίτλο του απόλυτου μηδενικού.

Αλήθεια, κάνουμε λάθος αν ισχυριστούμε ότι όσοι/ες παρακολουθούμε τα πολιτικά δρώμενα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα τέτοιες γελοίες περιπτώσεις, όπως αυτές αντικρίζουμε σήμερα με πρωταγωνιστή -και την σχετική προβολή που έχει- με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ δεν έχει ξαναϋπάρξει;   

Και αν το θέμα περιοριζόταν στις δημόσιες σχέσεις που έχει ο Αδωνης Γεωργιάδης -διαχειρίζεται σαν υπουργός μεγάλα διαφημιστικά κονδύλια- με τα ΜΜΕ, πιθανόν να ήταν και ανάξιο αναφορά. (Εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι ο πρώην αρχηγός του Μπουμούκου, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατήγγειλε δημόσια το πρώην πρωτοπαλίκαρο του, ότι έκλαιγε και απειλούσε ότι ότι θα αυτοκτονήσει πέφτοντας απ' το παράθυρο αν ο τότε αρχηγός του, δεν τον έκανε υπουργό, στην συγκυβέρνηση  Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο το 2011. Ο Καρατζαφέρ ήταν επίσης αυτός που κάρφωσε δημόσια τον "αποστάτη" του ότι τον "πούλησε" για να βρεθεί υπουργός του Μητσοτάκη και απ' τα υπουργικό του πόστο να μοιράζει κρατικό χρήμα σε ΜΜΕ για να εξασφαλίζει στήριξη και προβολή).

Θα ήταν όμως τεράστιο λάθος να επικεντρωθούμε σε μεμονωμένες περιπτώσεις, που αφορούν τα όσα διοχετεύει το επικοινωνιακό επιτελείο του Γεωργιάδη, ή σε μεμονωμένες περιπτώσεις σαν τα γελοία ρεπορτάζ του Ευαγγελάτου για το πώς κούρεψε η γυναίκα του τον Πέτσα, ή το πόσο θραύση κάνει στον γυναικείο πληθυσμό ο "σέξι Χαρβαλιάς". Αυτά όλα μπορεί να γίνουν αντιληπτά.

Εδώ έχουμε και κάποια "ανεξήγητα" πράγματα. Είναι εύκολο να κατανοήσεις ότι ιστοσελίδα που θεωρούμε ότι πρόσκειται με "τα μπούνια" -είναι γνωστοί οι ιδιοκτήτες της- στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναδημοσιεύει ένα ολοφάνερα στημένο "ρεπορτάζ" το οποίο αναφέρεται στην "ποδηλατάδα στο Ζάππειο που βγήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενους από τις κόρες του Σοφία και Δάφνη, σε μια σύντομη ανάπαυλα από τα καθήκοντά του"; Αναφερόμαστε στην ιστοσελίδα altsantiri.

Εχουμε γράψει τόσες φορές ότι η κυβέρνηση έχει μπουκώσει με δημόσιο χρήμα τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και έχει φτιάξει έναν γρανιτένιοι προπαγανδιστικό μηχανισμό. Αλλά είναι εντυπωσιακό να έχει τέτοια παρέμβαση σε ΜΜΕ που θεωρούσαμε ότι είναι απόλυτα στρατευμένα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αντε να δούμε παρόμοιες δημοσιεύσεις στο tvxs και το "κουτί της Πανδώρας" για να ψάξουμε σνιφάρισμα της "λευκής κυρίας".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger