Home » , , » Απάντηση σε ζωντόβολα και εγκληματίες νεοδημοκράτες.

Απάντηση σε ζωντόβολα και εγκληματίες νεοδημοκράτες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 | 4:20 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175 

“Τα παιδιά μαζεύονται στις πλατείες, άρα πρέπει να ανοίξουν τα δημοτικά!” μηρυκάζουν τα πληρωμένα ανεγκέφαλα τρολ, τα βολεμένα λαμόγια της Νέας Διαφθοράς (ΝΔ), που έχουν πάρει γραμμή να στηρίζουν το έγκλημα και την καινούρια κωλοτούμπα του αλιτήριου Μητσοτάκη.
Είναι τα ίδια σκουλήκια, που μας έλεγαν επιτακτικά να μείνουμε σπίτι, που ρουφιάνευαν τους ανθρώπους, οι οποίοι τολμούσαν να βγουν λίγο έξω για διάφορους λόγους.

Τώρα αυτοί οι εγκληματίες, τα φασιστικά σκουλήκια, λένε πως πρέπει να ανοίξουν τα δημοτικά, να κολλήσουν οι παππούδες από τα εγγόνια τους!
Αλλά θα απαντήσουμε. Τους λέμε πως παιδιά του δημοτικού δεν πάνε στις πλατείες τουλάχιστο χωρίς τους γονείς τους. Κι αν είναι επικίνδυνο σε ανοικτό χώρο να κολλήσουν ιό, πόσο ποιο επικίνδυνο είναι σε ένα κλουβί όπου θα στριμωχτούν χωρίς μάσκες για ώρες;

Το πραγματικό ποσοστό όσων δεν θέλουν να ανοίξουν τα δημοτικά είναι 96%, όχι 66% όπως λένε οι μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις, που δεν βγάζουν καν 100% στο σύνολο αλλά άλλοτε 80 κι άλλοτε 115 δείχνοντας όχι μόνο το ψέμα αλλά και την προχειρότητα της απάτης εξ αιτίας του πανικού και της βιασύνης όσων τις παραγγέλλουν!

Οι περισσότεροι γονείς δεν έστειλαν τα παιδιά στα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Στο ίδιο το Υπουργείο μιλάνε συμμετοχή πολύ κάτω του 20%. Για τους επαγγελματίες ψεύτες όμως το 20 γίνεται 70! Τους προκαλούμε να δώσουν στοιχεία ανά σχολείο. Και να πάνε επιτόπου να δούνε με τα ίδια τους τα μάτια.

“Δεν μπορούμε να κλείσουμε μέσα τα παιδιά”, μας λένε τώρα. Μα για 40 μέρες αυτό κάνατε. Μάλιστα επιμένατε. Τώρα, που θέλουν να πάνε να δουλέψουν οι γονείς, άλλαξαν τροπάρι. Έκαναν τη πιο θεαματική κωλοτούμπα δείχνοντας πως οι γελοίοι βουλευτές της γαλάζιας συμμορίας εκπροσωπούν τα βλαμμένα, αδίστακτα και κομπλεξικά φασιστικά κομματόσκυλα.

Τα παλιοτόμαρα κατηγορούν επίσης τους εκπαιδευτικούς. Δήθεν “δεν θέλουν να πάνε να δουλέψουν”. Μιλάνε τα κατ' επάγγελμα φερέφωνα και τρολ για δουλειά! Οι γλείφτες, όσοι σέρνονται στα γραφεία της ΝΔ για να φιλήσουν πισινούς με Κοροναϊό!

Όμως και σ' αυτό υπάρχει απάντηση. Οι εκπαιδευτικοί δεν δέχονται να γίνουν συνένοχοι σε έγκλημα. Δεν δέχονται γιατί ξέρουν τις απαράδεκτες συνθήκες στις οποίες οι μαθητές θα κολλήσουν μέσα στις κλειστές αίθουσες.

Γιατί δεν αναλαμβάνει το Υπουργείο εγγράφως την ευθύνη να αποζημιώσει πλήρως τυχόν ανθρώπους που θα κολλήσουν από τα παιδιά με ταυτόχρονη παραίτηση της κυβέρνησης, αν γίνει κάτι τέτοιο; Αυτοί που τα λένε έχουν παιδιά; Πληρωμένα καθάρματα είναι, βαλτοί που γράφουν ό,τι τους λέει το κόμμα.

Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι ιατροί, ενώ είναι πρακτικά αδύνατο να προσέξουν όλα τα παιδιά αν τηρούν αποστάσεις στις σκάλες, ή στο προαύλιο, ακόμα κι αν δεχτούμε πως οι αίθουσες θα μεγαλώσουν μαγικά, ώστε να χωρέσουν οι 15 μαθητές.
Αντίθετα οι γονείς προσέχουν τα παιδιά τους ακόμα και όταν βγαίνουν έξω. Γιατί σίγουρα οι περισσότεροι έχουν λιγότερα από 15 παιδιά.

Για να γίνει αυτό που λένε πρέπει να χτιστούν πρώτα μεγαλύτερα σχολεία με νέες προδιαγραφές και να προσλάβουν όλους τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς.

Η διαβόητη ύλη ακόμα μπορεί να διδαχθεί στις επόμενες τάξεις. Άλλωστε τους τελευταίους μήνες γίνονται συνήθως επαναλήψεις, πράγμα που στο Υπουργείο το ξέρουν καλά. Το να μη μάθει φέτος για τη Μυθολογία το παιδί του δημοτικού είναι μικρό κακό μπροστά στον κίνδυνο απώλειας ενός ή περισσοτέρων ανθρώπων.

Οι επιστήμονες δεν είναι διχασμένοι, όπως λέει ο ανεκδιήγητος κι επικίνδυνος ψάλτης της ΝΔ.
Όλοι δέχονται πως τα παιδιά μπορούν να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον ιό. Στατιστικά δεν αρρωσταίνουν τα ίδια τόσο βαριά, όσο οι ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα. Αυτό δεν σημαίνει πως έχουν ανοσία.

Τα πραγματικά ποσοστά της ΝΔ είναι κάτω του 20%. Ο κόσμος κατάλαβε τον εμπαιγμό και είναι τρομερά θυμωμένος. Τα ψέματα όχι μόνο δεν θα τους σώσουν, αλλά εξοργίζουν ακόμα περισσότερο.

Τα παιδιά μας δεν είναι πειραματόζωα. Οι νεοδημοκράτες όμως είναι σκέτα ζώα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger