Home » , , » Η αξιόπιστη "αφορεσμένη" υπουργός, οι δημοσιογράφοι και η μετάδοση του ιού των χοίρων.

Η αξιόπιστη "αφορεσμένη" υπουργός, οι δημοσιογράφοι και η μετάδοση του ιού των χοίρων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 | 6:18 μ.μ.


Του Σ. Λ.

Δεν γνωρίζουμε αν μια απ' τις συνέπειες του αφορεσμού είναι να χάνεις την μνήμη σου ή να σου δημιουργεί την δυνατότητα να πουλάς τρέλα, με την άνεση κωμικού ηθοποιού του Δελφιναρίου.

Αυτό που διαπιστώνουμε όμως. είναι  ότι και οι "λειτουργοί της ενημέρωσης", διακατέχονται από διαλείψεις στο θυμικό τους.

Δεν μπορεί να εξηγήσουμε διαφορετικά το γεγονός πώς λησμόνησαν μέσα σε λίγες μέρες (13/5)  το ρεπορτάζ που μας μετέφεραν από την ομιλία στην βουλή της Νίκης Κεραμέως.
Σ' αυτό μάλιστα επέλεγαν σαν τίτλο να αναφέρουν την κατηγορηματική δήλωση της υπουργού Παιδείας, ότι η κυβέρνηση δεν κάνει "ούτε βήμα πίσω από την απόφασή της για απευθείας μετάδοσης μαθημάτων με κάμερες".
Τώρα οι ίδιοι δημοσιολόγοι επιλέγουν να προβάλλουν άλλη μια βαρυσήμαντη δήλωση της αξιόπιστης υπουργού σύμφωνα με την οποία "Η κυβέρνηση δεν μίλησε ποτέ για κάμερες".
Πώς και τους διέφυγε η άλλη πρόσφατη τοποθέτηση της Κεραμέως;

Το να πουλάει τρέλα η συγκεκριμένη υπουργός μπορεί να το αποδώσεις ότι οφείλεται σε ψυχολογικό πατατράκ που της προκάλεσε ο ψαλμός του Αμβρόσιου  που την χαρακτήρισε σαν διακατεχόμενη "δαιμονικών θεωριῶν".

Με τους "έγκυρους" δημοσιογράφους μας ότι τι συμβαίνει; Να έφαγαν γκλοπιά από Ματατζή στο κεφάλι, και να έχουν διαλείψεις, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει.
Και εδώ τίθεται ένα ερώτημα που προκαλεί προηγούμενη είδηση.

Εντάξει, πέρασαν στα "ψιλά" αν δεν αγνόησαν εντελώς την σημερινή βαρβαρότητα των αστυνομικών στην Τήνο.
Αλλά δεν γνωρίζουν ότι ο ιός του χοίρου μεταδίδεται πολύ πιο εύκολα απ' τον κορονοϊό και οι μπάτσοι στο Κυκλαδίτικο νησί, είναι κινούμενες ωρολογιακές υγειονομικές βόμβες. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger