Home » , , » Η μάσκα της κυβέρνησης

Η μάσκα της κυβέρνησης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Μαΐου 2020 | 7:36 μ.μ.

Πηγή: Αντα Ψαρρά - "ΕφΣυν"

Πάνω από 40 εκατ. ευρώ κατανέμονται με απόφαση Μητσοτάκη στα ΜΜΕ μέσω της εταιρείας Initiative και των περιφερειαρχών για προβολή κοινωνικών μηνυμάτων. Το χρυσοπληρωμένο από τους πολίτες δημόσιο ταμείο οφείλει να ανταμείψει επιτέλους τα ΜΜΕ που αγωνίστηκαν σκληρά για να επαναφέρουν το καθεστώς της Δεξιάς στο τιμόνι της χώρας.

Οι μαχητές της ενημέρωσης που έχασαν τους μποναμάδες τους από τις offshore της Υγείας, τα διαφημιστικά πακέτα, τα «θαλασσοδάνεια» των «ανεξάρτητων» τραπεζών και την επέλαση του νόμου Παππά για τις νόμιμες άδειες, είδαν... κόκκινο!

Τώρα με τη χρυσή ευκαιρία του κορονοϊού ήρθε ο καιρός να ανταμειφθούν οι προσπάθειές τους έτσι ώστε να μη χαθεί ούτε ένα από τα μέσα της προπαγάνδας στους δύσκολους καιρούς που έρχονται. Πάει ο καλός καιρός που ένας ουρανοκατέβατος μεσάζων σε μια συμφωνία για πώληση (και όχι αγορά) όπλων σε άλλη χώρα γινόταν μονοθεματικό δελτίο ειδήσεων για ολόκληρα εικοσιτετράωρα.

Πάει ο καλός καιρός που τα ΜΜΕ προσέφευγαν ακόμα και σε κατηγορούμενους σοβαρών δικαστικών υποθέσεων προκειμένου να πείσουν τους πολίτες ότι κάτι ύποπτο έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Πάει ο καιρός που οι μετακλητοί του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσαν θέμα για τα μονοπώλια του Τύπου.

Τώρα όλα επανήλθαν στην κανονικότητα. Οι μετακλητοί πολλαπλασιάστηκαν, οι κολλητοί διορίστηκαν, οι μισθοί των golden boys αυξήθηκαν, τα μυστικά κονδύλια και οι γενναιόδωρες ενέσεις σε ημέτερα ΜΜΕ και επιχειρηματίες επανήλθαν, οι χαριστικές συμβάσεις έγιναν ξανά ο κανόνας, το περιβάλλον δωρίζεται και η μάσκα φοριέται ξανά ως απαραίτητο αξεσουάρ της κυβέρνησης για να κρύψει το έκτακτο και τακτικό νομοθετικό της έργο.

Οσο για τις ανεξάρτητες αρχές ελέγχου και τα όρια παρέμβασης της Δικαιοσύνης έχει προνοήσει η σημερινή κυβέρνηση ήδη από το περασμένο καλοκαίρι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger