Home » , » Αλλες δυο εξοργιστικές, αλήτικες Μπογδανιές

Αλλες δυο εξοργιστικές, αλήτικες Μπογδανιές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Μαΐου 2020 | 7:19 μ.μ.

Του Σ.Λ

Κινδυνεύουμε να γίνουμε κουραστικοί ασχολούμενοι μ' αυτό το σίχαμα που λέγεται Μπογδάνος.
Δεν μπορούμε όμως, για μια ακόμα φορά, να μην εκφράσουμε την αηδία μας, για το πρόσωπο του, αφού και σήμερα θέλησε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του "εθνικού ρουφιάνου" που του έχει αποδοθεί.
Στα πλαίσια, πιθανόν, της "αποκαλυπτικής" δημοσιογραφίας που διατελεί, παράλληλα με τα βουλευτικά το καθήκοντα, θεώρησε υποχρέωση του να αποκαλύψει το όνομα at;omoy που διατηρεί ιστοστελίδα και υπογράφει τα κείμενα του σαν "πιτσιρίκος".

Αυτό το γλοιώδες υποκείμενο -που θεώρησε ότι μπορεί να φιμώσει το διαδίκτυο κάνοντας μηνύσεις σε χρήστες του, για δημοσιεύματα που δεν του άρεσαν- εκτός των άλλων είναι και μεγάλο νούμερο.
Και δεν μ' απασχολεί το ότι έχει τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του που φτάνει να μας γράφει "από την τηλεόραση αποφάσισα να αποσυρθώ με δική μου επιλογή καθώς ο δρόμος του διανοούμενου είναι ένας μοναχικός δρόμος…", και να θεωρεί τον εαυτό του ποιητή, γράφοντας κάτι γελοιότητες. Ούτε με ενδιαφέρει αν ισχύει η άποψη που διατύπωσε ο συνάδελφος του νεοδημοκράτη βουλευτή, Στέφανος Χίος, ότι η περίπτωση του Μπογδάνου είναι αρμοδιότητα των "γυναικολόγων του Μητέρα".

Αυτό που έγραψε σήμερα στο twitter δεν ήταν μια απ' τις συνηθισμένες Μπογδανιές του.
Ηταν μια αλητεία, άνευ προηγουμένου. Αναφερόμενος στο προβοκατόρικο έγκλημα της Μαρφίν, που έγινε σαν σήμερα πριν 10 χρόνια και για το οποίο είχαμε αναφορά σε προηγούμενοι ανάρτησή μας, προχωράει σε μια εξοργιστική διατύπωση.

Βγάζει πόρισμα ότι δράστες του εγκλήματος που έγινε στο κτίριο της τράπεζας του Βγενόπουλου ήταν "ακροαριστεροί φονιάδες" οι οποίοι "καταδίκασαν τρεις ανθρώπους σε θάνατο και μετά τους παρακολουθούσαν να καίγονται με επευφημίες και κατάρες"!

Πώς ρε κάθαρμα βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα; Γνωρίζεις τους δράστες; Αν ναι γιατί δεν τους αποκαλύπτεις και πετάς τέτοια λάσπη, με τόση ευκολία μάλιστα;

Πιστεύεις ότι επειδή έχεις αστυνομική παρουσία, σαν νεοδημοκράτης βουλευτής που είσαι, μπορείς να προβαίνει σε τέτοιες προβοκάτσιες στοχοποιώντας πολιτικούς χώρους, χωρίς να κινδυνεύεις να βρεθείς σε κάποια δυσάρεστη έκπληξη όπως στο παρελθόν;
Καλό είναι πάντως να μην κάνεις προβλέψεις.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Μαΐου 2020 στις 6:02 π.μ.

Αφου λειπει η ΟΠΛΑ μπορουν να λενε να γραφουν και να κυκλοφορουν
ασυδοτοι οι Μπογδανοι Ελπιζω να μην αργει η δημιουργια της ΟΠΛΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger