Home » , » Μπράβο στον χοντρούλη της Πιονγιάνγκ, για τη μεγάλη υπηρεσία που προσφέρει στους λαούς

Μπράβο στον χοντρούλη της Πιονγιάνγκ, για τη μεγάλη υπηρεσία που προσφέρει στους λαούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Μαΐου 2020 | 11:32 π.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Μάλλον αυτός ο Κιμ, ο νεότερος, έχει πάρει από μικρός χαμπάρι τι κύκλωμα ανοησίας, διαπλοκής και απατεωνιάς αποτελούν τα ΜΜΕ της Δύσης, και τους σκαρώνει πολύ χοντρά καψόνια ο μπαγάσας.

Καταφέρνει διαρκώς να ξεφτιλίζει τους ιμπεριαλιστές και τα εξαρτήματά τους, μετατρέποντας τα ... "καθώς πρέπει, αντικειμενικά,πλουραλιστικά" (κ.λ.π. τρίχες) ΜΜΕ της Δύσης σε ... ρόμπες ξεκούμπωτες, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι πρόκειται για έμμισθα χαλκεία κυβερνήσεων, μυστικών υπηρεσιών και καπιταλιστών ιδιοκτητών της βιομηχανίας μαζικού ελέγχου των συνειδήσεων.

Στην ουσία τους αφαιρεί το δικαίωμα να μιλάνε για αντικειμενική ενημέρωση, αφού, στη χειρότερη για το οικογενειακό καθεστώς της. Β. Κορέας περίπτωση, τα δυτικά ΜΜΕ αποδείχνονται το ίδιο κατευθυνόμενα με τα αντίστοιχα δικά του, ενώ στην καλύτερη περίπτωση τα ΜΜΕ των Κιμ αποδείχνονται απείρως ανώτερης ποιότητας, εφόσον αυτά ποτέ τους δεν διαδίδουν ψεύτικα ρεπορτάζ θανάτου και εκ νεκρών αναστάσεως για κανέναν ηγέτη ή απλό πολίτη κάποιας χώρας, ακόμη και αν πρόκειται για το χειρότερο εχθρό των Κιμ!!!

Από την άποψη αυτή, και με πλήρη πεποίθηση πάντοτε ότι η οικογενειοκρατική κληρονομική μοναρχία ουδεμία σχέση έχει με λαϊκή εξουσία και σοσιαλισμό,κι ότι η μετατροπή των Κιμ σε δυναστεία έκανε μια ακόμα ζημιά στο διεθνές κομμουνιστικό κίνημα, οφείλω σήμερα να πω ένα μπράβο στον χοντρούλη της  Πιονγιάνγκ. για τη μεγάλη υπηρεσία που προσφέρει στους λαούς, ξεσκεπάζοντας και ρεζιλεύοντας τα δυτικά μίντια, αλλά και για το άφθονο γέλιο που μας χαρίζει σε τέτοιες μαύρες εποχές το ρεζιλίκι αυτό των δημοσιοκάφρων ολκής του πλανήτη.

Δώσ' τους να καταλάβουν, Κιμ! Όσο ξεφτιλίζονται, τόσο και θα ξυπνάνε συνειδήσεις από τη μαζική αποβλάκωση-αποχαύνωση! 

Δούλευέ τους ψιλό γαζί, ανελέητα, μέχρι να ανασυγκροτήσουν οι λαοί της δυνάμεις τους, και να αναλάβουν να κλείσουν τους λογαριασμούς τους με το σύστημα που γεννά και θρέφει από τα CNN και τα BBC, μέχρι τα απολειφάδια γραναζάκια τύπου Παπαχελά, Μπογδάνου, Αφτιά, Μπάμπη και Πορτοσάλτε!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

2 Μαΐου 2020 στις 12:47 μ.μ.

Ωραιος! 👍

2 Μαΐου 2020 στις 8:07 μ.μ.

Έτσι ακριβώς Νίκο!!

3 Μαΐου 2020 στις 12:05 μ.μ.

Αμέλεια ή σκόπιμη παράλειψη. Ξαναστέλνω το σχόλιο.
Η μεγάλη αλήθεια.
"η οικογενειοκρατική κληρονομική μοναρχία ουδεμία σχέση έχει με λαϊκή εξουσία και σοσιαλισμό,κι ότι η μετατροπή των Κιμ σε δυναστεία έκανε μια ακόμα ζημιά στο διεθνές κομμουνιστικό κίνημα"

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger