Home » , » «Σας ευλογούμε πατρικά»

«Σας ευλογούμε πατρικά»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Μαΐου 2020 | 8:26 π.μ.

Οι δεσποτάδες έχουν σκυλιάσει για τα διαφυγόντα κέρδη της Μεγάλης για το παγκάρι Εβδομάδας και αντεπιτίθενται («ομοφώνως»), σε τόνο καταιγιστικό, προς πάσα κατεύθυνση, μολονότι η κυβέρνηση τους κάνει όλα τα χατίρια (όπως και οι προηγούμενες), ευθέως ή πλαγιομετωπικώς.

Ήθελαν λέει επιστροφή των πιστών στους ναούς από τις 4 Μαϊου κιόλας, δηλαδή από την πρώτη μέρα, και όχι από τις 17 όπως αποφάσισε με φόβο Θεού η ομάδα κρούσης ενάντια στον κορονοϊό. Επιπρόσθετα, η Ιερά Σύνοδος εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση στα πολιτικά κόμματα και στα μέσα ενημέρωσης, τα περνάει γενεές δεκατέσσερις, ώσπου θυμάται τη μεγαλοθυμία της, οπότε «μας συγχωρεί για την πολεμική» και «μας ευλογεί πατρικά».

Τη θεία κοινωνία τη χαρακτηρίζει «αδιαπραγμάτευτη» φτύνοντας κατάμουτρα τους επιστήμονες και την κοινή λογική. Και μας καλεί να απολογηθούμε, εμείς οι παραστρατημένοι εν Χριστώ αδελφοί, που παρασυρθήκαμε σε συκοφαντίες και μυθοπλασία.

Σωστά διαβάσατε, ο οργανισμός που εμπορεύεται παρθενογενέσεις και αναστάσεις νεκρών κατηγορεί τους κοσμικούς για ροπή προς τη μυθοπλασία. Και απειλεί να σαμποτάρει τα μέτρα προστασίας του πληθυσμού, με εγχειρίδιο το καθαγιασμένο κουταλάκι.
Με την ανοχή της κυβέρνησης, με το σεγόντο των πολιτών που κατά τ’ άλλα αποστρέφονται τον ταλιμπανισμό και με δικά μας, πάντοτε, έξοδα.

 Πηγή: Νίκος Παπαδογιάννης - newsleytter, Documento
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger