Home » , » Τα "πρησμένα παπάρια" του Προέδρου και το θεόπνευστο κήρυγμα του Αμβρόσιου

Τα "πρησμένα παπάρια" του Προέδρου και το θεόπνευστο κήρυγμα του Αμβρόσιου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Μαΐου 2020 | 9:03 π.μ.


Ευτυχώς που υπάρχουν τόσοι πολλοί γραφικοί τύποι που κάπου με τις απίστευτες ηλιθιότητες τους μας χαρίζουν χαμόγελο.

Οπότε δεν θα κρατήσουμε για πάρτι μας, μια τρολιά που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες στο διαδίκτυο και σήμερα πήρε διαστάσεις προσφέροντας μας μια ιλαρή διάθεση. 

Ο απίθανος πρώην δεσπότης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, πιθανόν ψεκασμένος με τεράστιες δόσεις του "ιατρικού-θαυματουργού" του, "Αγιασμού" ανακάλυψε έναν φεϊσμπουκικό χαβαλέ.
Τον θεώρησε "σοβαρή αποκάλυψη" και είχε ίσως την θεόπνευστη ιδέα να γράψει ένα τεράστιο κείμενο στο μπλοκ του για να ενημερώσει το χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι ήρθε ο καιρός που οι προφητείες της "Αποκάλυψης" υλοποιούνται:

"Για να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς συμβαίνει στις ημέρες μας επιτρέψατέ μοι να σας αναγνώσω το σχετικό απόσπασμα από το βιβλίο της Αποκαλύψεως και κάνετε μια σύγκριση με όσα συμβαίνουν σήμερα: «Ακόμη δε του επετράπη ( δηλ. στον Αντίχριστο) να ενεργήσει, ώστε να φονευθούν, όσοι δεν θα ήθελαν να προσκυνήσουν το είδωλον του θηρίου. Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους,  τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον, να υποταχθούν εις το θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον  χαραγμένην σφραγίδα  εις το δεξί των χέρι ή εις τα μέτωπά των… Και δια να θλίψει και να ταλαιπωρήσει τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει, εκτός εκείνων, που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου,  ή ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του ….κατά το ελληνικόν σύστημα, είναι εξακόσια εξήκοντα έξ (666) η χξστ" μας γνωστοποιεί ο δεσπότης.

 Ολα αυτά τα εντοπίζει "η Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, γνωστή για τους Ελληνο-Χριστιανικούς αγώνες" -σύμφωνα με τον Αμβρόσιο- και φτιάχνει το απίθανο πρωτοσέλιδο που βλέπουμε αρχικά.

Με την προσδοκία, λοιπόν, ότι θα σας δημιουργήσει ένα χαμόγελο, παραθέτουμε ένα μεγάλο απόσπασμα από το Αμβρόσιο διαδικτυακό τροπάρι:

... Πρόκειται για ένα διάλογο μεταξύ δύο Πολιτικών Προσώπων, μελών της παρούσης Κυβερνήσεως.

Δεν θα σας αποκαλύψω τα ονόματα των Προσώπων, τα οποία ανταλλάσσουν την αλληλογραφία, μόνο και μόνο επειδή δεν έχει επαληθευθεί ακόμη η γνησιότητα του περιεχομένου.

Οι συνομιλητές είναι κυβερνητικά πρόσωπα, ο ένας είναι Υφυπουργός και ο έτερος στέκεται σε υψηλότερη βαθμίδα. Ο Υφυπουργός προσφωνεί τον συνομιλητή του «Πρόεδρο»!...

Ανεξαρτήτως από αυτές τις επιφυλάξεις μου σας διαβεβαιώνω, ότι το περιεχόμενό του εκφράζει, αποκαλύπτει, απηχεί δε και επιβεβαιώνει αυτό, το οποίον έρχεται πολύ σύντομα, δηλ. το τσιπάκι με το 666, το σφράγισμα του Αντιχρίστου! 
Και μόνον το γεγονός, ότι στις 11 Μαρτίου τρ. έ. οι Κυβερνώντες εψήφισαν τον Νόμο 4526/τ.Α΄, διά του οποίου καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τον Κορωνοϊό, επιβεβαιώνει όσα αποκαλύπτονται στο συγκεκριμένο αυτό απόσπασμα του facebook! 

Ακούστε λοιπόν τι αποκαλύπτεται μέσα από τη συνομιλία αυτή στο facebook. 

Πρόεδρος: Καλησπέρα Νίκο. Τι κάνεις; Όλα καλά; Θέλω μία ενημέρωση σχετικά με αυτά που τρέχουν. Με την χρηματοδότηση τι γίνεται;

Υφυπουργός: Καλησπέρα, Πρόεδρε. Όλα καλά. Προχωρά κανονικά η χρηματοδότηση. Σήμερα λάβαμε τα κονδύλια από τον Soros σε λογαριασμούς της Εθνικής. Τώρα, για τους άλλους επιμένουν, αλλά με τη νέα χρηματοδότηση θα μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Πρόεδρος: Πολύ ωραία! Χαίρομαι! Με τα τσιπάκια τι γίνεται; Παραγγελία έγινε; Έρχονται;

Υφυπουργός: Πρόεδρε, ζητήσαμε την παραγωγή 10 εκατομμυρίων, για να καλύψουμε κάθε έναν πολίτη της Χώρας. Η εταιρεία τού Soros μας ενημέρωσε πως θα τα έχει έτοιμα μέχρι τέλος του επόμενου μήνα.

Πρόεδρος: Άντε, να τελειώνουμε με δαύτους και να μπει το τελικό σχέδιο σε εφαρμογή. Έχω κουραστεί, ρε συ… Μου έχουν πρήξει τα παπάρια με τον Χριστό τους. Πάλι καλά που οι περισσότεροι είναι κότες και κάθονται στα κλουβιά τους.

Υφυπουργός: Άστα να πάνε, Πρόεδρε… Τελευταία κάνουμε έρευνα σε διάφορες ομάδες στο Facebook…

Αυτό, λοιπόν, είναι ένα επαναστατικό κείμενο! Μας αποκαλύπτει, ότι το τσιπάκι του 666 έχει παραγγελθεί ήδη και αναμένεται πολύ σύντομα!

Αν αληθεύουν όλα αυτά, σημαίνει ότι ο Χριστός μάς παρέδωσε στα χέρια κάποιων αθέων και μάγων, που κυβερνούν σήμερα τη Χώρα μας και όπου η Εκκλησιαστική Ηγεσία, δηλ. τόσον η Διαρκής Ιερά Σύνοδος όσον  και η Ιεραρχία εν τω συνόλω της, εμφανίζεται δουλικά υποτεταγμένη στην Πολιτική Εξουσία, γι’ αυτό και σιωπά!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2020 στις 10:45 π.μ.

Θα εισηγηθώ να αφοριστεις από τον τοπικό δεσπότη..

2 Μαΐου 2020 στις 12:50 μ.μ.

Αν ειπε αυτο ο Κυριακος μαγκια του-μπραβο του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger