Home » , » Και κλάμα τα γαλάζια αιγοπρόβατα ....

Και κλάμα τα γαλάζια αιγοπρόβατα ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 | 5:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Απορρίφθηκαν πανηγυρικά από τη Βουλή οι αιτήσεις άρσεις ασυλίας κατά του Αλέξη Τσίπρα και 53 ακόμα εν ενεργεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είχαν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Η πλάκα είναι πως οι νεοδημοκράτες ψήφισαν κι αυτοί κατά της άρσης ασυλίας. Έτσι παραδέχονται ακόμα μια φορά πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι “λουκούμι”. Και πως οι ίδιοι προεκλογικά έκαναν πατριδοκαπηλία και κορόιδευαν τα αιγοπρόβατα, που τα έσερναν στα συλλαλητήρια.

Μίκη, στα λέγαμε: Η Συμφωνία κάνει το χατήρι των εθνικιστών της Ελλάδας. Αλλάζει το όνομα βάζοντας γεωγραφικό προσδιορισμό, πράγμα που παρακαλούσαν όλες οι αστικές κυβερνήσεις. Εμείς στο ΚΚΕ είμαστε αντίθετοι γιατί η μανούρα έγινε για να διευρυνθεί το ΝΑΤΟ, πράγμα που δεν συμφέρει τους λαούς της περιοχής και κανένα άλλο λαό.

Έχουμε λοιπόν 207 ψήφους κατά της άρσης ασυλίας. Κλάμα τα δεξιά αιγοπρόβατα! Πως τους τσούζει! Με μπόλικη βαζελίνη ίσως βγάλουν το βράδυ. Κάποιοι δεξιοί βρίζουν τη ΝΔ. Περαστικά, μπόλικα υπόθετα να βάλουν. 207 για την ακρίβεια, θα τους κάνει καλό.
Ακόμα ένα άδειασμα από τους γαλάζιους τσοπάνηδες στα μπλε αμνοερίφια. Μπεεε!

Φυσικά τα ΜΜΕ έβγαλαν το σκασμό. Κανονικά η άρση ή όχι της ασυλίας πρώην πρωθυπουργού, υπουργού και τόσων βουλευτών θα ήταν από τις πρώτες ειδήσεις. Αλλά δε συμφέρει. Πόσο μάλλον όταν οι Συριζαίοι δεν μπορούν καν να μιλήσουν από τα γέλια κι οι νεογιδοκράτες από τη φούρκα τους!

Σε σύνολο 219 παρόντων βουλευτών, κατά της άρσης ασυλίας ψήφισαν 207, ενώ 11 (που διάβαζαν τις επιστολές του Ιησού) τάχθηκαν υπέρ και ένας δήλωσε «παρών».

“Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεν έπρεπε να στείλει στη Βουλή τη δικογραφία, αλλά να τη θέσει στο αρχείο. Το θέμα είναι πολιτικό όχι νομικό”.
Τότε γιατί στη ΝΔ δεν το είπαν πριν τις εκλογές; Αυτοί δεν έλεγαν πως η Συμφωνία ήταν προδοτική; Μήπως πρόδωσαν τους ψηφοφόρους τους; Ή μήπως είναι απατεώνες; Γιατί, αν η Συμφωνία είναι κακή, όφειλαν να την ακυρώσουν. Τόσα και τόσα ακύρωσαν που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό βρήκαν να αφήσουν;



Το άδειασμα των γαλάζιων αιγοπροβάτων δείχνει την υποκρισία, την πατριδοκαπηλία, αλλά και τη νοοτροπία της ΝΔ: Όλοι χορεύουν στο ρυθμό που βαράει ο αρχηγός. Κι αν αλλάξει σκοπό, κάνουν κωλοτούμπες!

Φαντάζεστε να άλλαζε το ΚΚΕ βασική του θέση; Θα γινόταν χαμός! Αλλά στη ΝΔ όταν τρώνε, δε μιλάνε.

Ο Σύριζα τώρα ζητάει να του πούνε συγνώμη οι δεξιοί βουλευτές. Έχει κάποιο δίκιο, αλλά μην ξεχνά πως κι αυτός τα χατίρια των ΗΠΑ έκανε.

Τα λέγαμε πριν τις εκλογές, οπότε τώρα θα αρκεστούμε στο γέλιο που μας χαρίζει απλόχερα η ΝΔ η οποία ρίχνει κατραπακιές στους βλάκες που την ψήφισαν.
Όλοι αυτοί οι γαλάζιοι βουλευτές, που πήγαιναν στα Συλλαλητήρια δεν έχουν να δώσουν κάποιες εξηγήσεις; Όχι στα πιόνια τους, ποιος τους λογαριάζει τους νεογιδοκράτες; Σε όλους τους υπόλοιπους.

Και ποιοι έκαναν αυτή τη μήνυση; Γιατί υπάρχει μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Δεν είμαι νομικός αλλά νομίζω πως διώκεται αυτεπάγγελτα.

“Αν κάποιος καταμηνύσει εν γνώσει του ψευδώς άλλον ή αναφέρει γι' αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση με σκοπό να προκαλέσει την καταδίωξή του γι' αυτήν, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους άρ.229 παρ.1 ΠΚ”.
“Η ψευδής καταμήνυση αποτελεί πλημμέλημα  
Η ψευδής καταμήνυση διώκεται αυτεπαγγέλτως”. (Πηγή).

Λοιπόν; Νομίζω πως κάποιους ακροδεξιούς πρέπει να τους πάνε πηδώντας. Βέβαια οι ρεφορμιστές δε θα το κάνουν. Για την κουτάλα τσακώνονται οι συμμορίες, σ' όλα τα άλλα είναι ίδιοι.
Οι νεοδημοκράτες είναι λιγάκι πιο κυνικοί, από τους άλλους. Λόγω πείρας αρπάζουν περισσότερα.
Περαστικά και πάλι στους ψηφοφόρους της ΝΔ. Πονάτε ε; Καλά να πάθετε! Ας προσέχατε. Στην κάλπη ψηφίζουμε, δεν αυνανιζόμαστε!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger