Home » , , » Καφενείο με αφροαμερικάνικη μουσική για την οικονομική ενίσχυση των 2 συλληφθέντων της 27/5 στη Θεσσαλονίκη.

Καφενείο με αφροαμερικάνικη μουσική για την οικονομική ενίσχυση των 2 συλληφθέντων της 27/5 στη Θεσσαλονίκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 | 7:31 μ.μ.

"Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε έμπρακτα αλληλέγγυοι/ες ο ένας δίπλα στην άλλη, σε κάθε εκμεταλλευόμενη και καταπιεσμένο, όχι μόνο τώρα που οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι, αλλά και όταν θα γίνουν ακόμη δυσκολότεροι. Υπερασπιζόμαστε ακηδεμόνευτα και αδιαμεσολάβητα τα εργατικά μας συμφέροντα. Είμαστε εχθρικοί/ες στον καπιταλισμό και στην πολιτική της εκάστοτε κρατικής διαχείρισης, που δημιουργούν κοινωνική ανισότητα, εκμετάλλευση και καταπατούν την ελευθερία κάθε έμβιου όντος. Ο δικός μας πόλεμος είναι ταξικός και είναι πάντα μπροστά μας", ανέφερε περασμένη ανακοίνωση της Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης Περιστερίου, δίνοντας το πολιτικό στίγμα των ατόμων που συμμετέχουν σ' αυτή την συλλογικότητα.

Στα πλαίσια, λοιπόν της έμπρακτης αλληλεγγύης είναι και η απόφαση να οργανώσουν Bar οικονομικής ενίσχυσης για τους δύο συλληφθέντες της 27/5 στην Θεσσαλονίκη.

Οπως, λοιπόν μας ενημερώνει με ηλεκτρονικού μήνυμα  που μας έστειλε η Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου, στο χώρο που στεγάζεται  -Δημ. Γούναρη 37 - οργανώνει βραδιά, αύριο Παρασκευή 12/6, με αφροαμερικανική μουσική, με πρόθεση να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση των συλληφθέντων που αναφέραμε. 

(Οι Σ.Δ. και Ζ.Ρ. κατηγορούνται για απόπειρα εμπρησμού στο σπίτι του προέδρου του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων, Δ. Σταμάτη. Οι ίδιοι καταγγέλλουν στοχοποίησή τους, από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, και με αναλυτικό τους κείμενο στο indymedia αναφέρονται με λεπτομέρειες στο γεγονός).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger