Home » , » Απόλαυση το πώς την πάτησε ένας κλασικός εκπρόσωπος της κομπραδόρικης μεγαλοαστικής παρασιτικής τάξης

Απόλαυση το πώς την πάτησε ένας κλασικός εκπρόσωπος της κομπραδόρικης μεγαλοαστικής παρασιτικής τάξης

Από giorgis , Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 | 11:40 μ.μ.

Του Γ. Γ

Ξεφυλλίζοντας ορισμένες Κυριακάτικες εφημερίδες συνάντησα το κείμενο της μήνυσης που έχει υποβάλλει ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του τηλεοπτικού σταθµού ALPHA, και ένας από τους πιο γνωστούς Ελληνες καπιταλιστές, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, σε βάρος ενός απατεώνα που εμφανιζόταν με δεκάδες ονόματα και επαγγέλματα.

Αν ο Νικόλαος Κοντοστάθης, ή «Νικόλας Κόντος», ή «κύριος Νικολάου», ή με οποιοδήποτε όνομα παρουσιαζόταν, δεν ήταν ένας απάνθρωπος εγκληματίας που φέρει την ευθύνη για τον θάνατο τριών ανθρώπων, ανάµεσά τους, μάλιστα, δύο παιδιά, θα υποκλiνόμαστε στο "ταλέντο" του.
Το πόσο πειστικά είχε παίξει δηλαδή τον ρόλο του "γιατρού", του "πιλότου" του "κατασκόπου" κλπ.

Προφανώς και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου να κάνουμε εδώ αστυνομικό ρεπορτάζ. Ο μόνος λόγος που κάνουμε αυτή την ανάρτηση είναι για να δείξουμε τον διαχρονικό ρόλο της ντόπιας κομπραδόρικης παρασιτικής μεγαλοαστικής τάξης –που θα έλεγε και ο Νίκος Ζαχαριάδης- μέσα από την πρόσφατη ιστορία ενός απ' τους πιο κλασικούς εκπροσώπους της.

Ο δόκτορ της απατεωνιάς, λοιπόν. βρίσκει τρόπο  να ρθει σε επαφή με τον καπιταλιστή Δ. Κοντομηνά. Του συστήνεται σαν Ελληνοαµερικανός από «το βαθύ κράτος των ΗΠΑ», απόφοιτος του ΜΙΤ (Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης), υψηλόβαθµο στέλεχος της NSA (National Security Agency) και, ειδικότερα, 4ος στην ιεραρχία, που συµµετείχε στο Συµβούλιο Ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ  Τζορτζ Μπους, αδερφικός φίλoς των ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Τένετ, διοικητή της CIA, και Νίκολας Νεγκρoπόντε, κορυφαίου στελέχους της NSA.

Του λέει ότι κριτήρια για να επιλέξει η Αμερικανική κυβέρνηση και η CIA να συνεργαστεί μαζί του, αποτέλεσαν η ικανότητα και η εντιµότητά του ως επιχειρηματία, αλλά και το ότι είναι Ελληνας και χριστιανός ορθόδοξος που έχει σπουδάσει στο Aµερικανικό Πανεπιστήµιο της Βηρυτού.

Είναι τόσο γατόνι ο τύπος, ώστε καταφέρνει να απομακρύνει όλους τους στενούς συνεργάτες του Κοντομηνά, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να μάθουν το παραμικρό για το σχέδιο οι απατεώνες που σε περιστοιχίζουν», Φτάνει στο σημείο να πείσει τον καπιταλιστή ότι η σύντροφός του ήταν«πράκτορας της Μοσάντ» προκειμένου να την απομακρύνει από δίπλα του!

Τελικά και για να μην αναφέρουμε το τεράστιο στόρι, πείθεται ο Κοντομηνάς και συμφωνεί να εργαστεί για λογαριασμό των ΗΠΑ και τις CIA. Προϋπόθεση ήταν να χρηματοδοτήσει "έναν καινούριο τύπο κεραίας τηλεπικοινωνιών υψηλής τεχνολογίας, που παράγεται µε απόλυτη µυστικότητα για την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και αξιοποιείτο µέχρι τότε µόνο από τις αµερικανικές ένοπλες δυνάµεις...   Οι κεραίες αυτές θα ήταν εφοδιασµένες µε τεχνολογία πολλαπλής εκποµπής (multi beam) και τροποδιασκόρπισης, που σηµαίνει ότι θα φτάνουν µέχρι την τροπόσφαιρα και στη συνέχεια θα αντανακλώνται προς τη Γη, µε συνέπεια η επικοινωνία να διανύει µεγαλύτερες αποστάσεις».". 
Ετσι θα είχε ιδρύσει εταιρεία µμυστικών τηλεπικοινωνιών, τζίρου 100 δισ, κάθε χρόνο αποκτώντας τρελά κέρδη!  

Με αυτό το σενάριο ο απατεώνας "κατάσκοπος" απέσπασε µμέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια περισσότερα από 55 εκατ. ευρώ από τον Δ. Κοντομηνά. 
Τώρα πώς έπεισε τον πανέξυπνο και πολύπειρο καπιταλιστή να φάει τέτοιο παραμύθι δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε:

Αντί δηλαδή, να γίνει πρωτοκλασάτος πράκτορας της CIA και έμπιστος της κυβέρνησης των ΗΠΑο ντόπιος πλουτοκράτης κατάντησε απίστευτος μαλάκας. 

Οπως λέει και ο λαός μας το έξυπνο πουλί ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger