Home » , » Δεν έχουμε να φάμε, αλλά φρεγάτες θα έχουμε!

Δεν έχουμε να φάμε, αλλά φρεγάτες θα έχουμε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 | 2:45 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όταν σε κράζουν ακόμα και τα καταδικά σου site, τα πλέον φανατικά κομματόσκυλα, τότε κάνεις μεγάλο λάθος.
Βέβαια τα αιγοπρόβατα που βελάζουν, το κάνουν γιατί διαφωνούν στη μίζα. Από ποιον θα εισπράξουν.

Ο λόγος για τα εξοπλιστικά. Η κούρσα που μας χρεοκόπησε ξαναρχίζει και η κυβέρνηση αδίστακτων απατεώνων ετοιμάζεται να δώσει 4 δις για δυο πλοία! Από χρυσό είναι;
Είναι Γαλλικές φρεγάτες που οι “κουτόφραγκοι” τις δίνουν 2 δις τη μία.
Θα τις παραδώσουν το 2025 και βάλε. Θα πληρώσουμε επίσης εξτρά για να βάλουμε όπλα τα οποία αν και θα έπρεπε να διαθέτουν και να περιλαμβάνονται στην τσουχτερή τιμή της μαύρης αγοράς, δε έχουν!
Την ίδια στιγμή άλλα site μας λένε να πάρουμε από ΗΠΑ που κοστίζουν 500 εκατομμύρια και είναι όπως ισχυρίζονται, επίσης αξιόμαχα.

Εμείς ρωτάμε, γιατί να αγοράσουμε πλοία, αφού τα πάντα έχουν μοιραστεί από πριν; Οι Τούρκοι εξασφάλισαν αυτό που θέλουν χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση. Μόνο ευχαριστώ δεν τους είπαμε, το είπαμε όμως στους Αμερικάνους. Είναι σχεδόν το ίδιο.

Εγώ θα πω τι είναι 4 δις. Τα οποία θα ξεπεράσουν τα τελικά τα 10, μάλιστα ήδη μιλούν για ακόμα 2!

4.000.0000 είναι τα πενταπλάσια από όσα παίρνουν όλοι μαζί οι δικαιούχοι του ΚΕΑ σε ένα χρόνο!
Είναι το ετήσιο εισόδημα 500.000 και πλέον εργαζομένων!

Αντί για 10% θα μπορούσαν όλοι ανεξαιρέτως οι συνταξιούχοι να πάρουν τα διπλάσια αναδρομικά από αυτά που λένε πως ΘΑ δώσουν!
Είναι πάνω από το 2% του ΑΕΠ! Για 2 πλοία!!!

Μετά από αυτό πιστεύω, πως οι Γάλλοι θα στήσουν άγαλμα στο Μητσοτάκη δίπλα στην Αψίδα του Θριάμβου. Ίσως μάλιστα στήσουν μια νέα αψίδα για τον Έλληνα που λεηλάτησε όσο κανείς άλλος τη χώρα του, για να τα δώσει στη Γαλλία. Να έχει σχήμα μαχαιροπίρουνου και να ονομαστεί Αψίδα της Μάσας.

Στο μεταξύ πολλά νησιά δεν έχουν ασθενοφόρα, έχουν καρότσες για τους ασθενείς. Με αυτά τα χρήματα αγοράζουμε πάνω από 46.000 ασθενοφόρα! Τα οποία χρειάζονται και σε πόλεμο. Την επομένη φορά που κάποιος χρειαστεί επείγουσα μεταφορά σε Νοσοκομείο, καλέστε τη φρεγάτα. 

Πόσες ΜΕΘ έχουμε; Πριν το ιό 550 στα χαρτιά, στην πράξη 300. Μετά υποτίθεται πως έφτασαν τις 500. Πόσες θα έχουμε ακόμα κι δεχτούμε την υπερβολικά ψηλή τιμή των 1.600 ευρώ ημερησίως η οποία είναι διπλάσια από ότι ίσχυε πριν την πανδημία;

4 δις φτάνουν και περισσεύουν για τη νοσηλεία ενός μήνα σε 83.000 ανθρώπους! Πρέπει να αρρωστήσει μαζί το 10% του πληθυσμού για να μπουν τόσοι στις ΜΕΘ. Με κόστος 800 ευρώ οι άρρωστοι που θα βρουν κρεβάτι διπλασιάζονται!

Ο μισθός του εκπαιδευτικού (ΠΕ) είναι κάπου 1.092 ευρώ μικτά. Με 4 δις παίρνουμε 305.250 δασκάλους και καθηγητές. Ή εκατοντάδες χιλιάδες ιατρούς.

4 δις είναι επίσης εκατομμύρια τεστ για τον Κορονοϊό, πλήρως εξοπλισμένα νοσοκομεία, ιατρεία, καινούρια σχολεία, αύξηση στους μισθούς και τις συντάξεις.

Όμως από βρέθηκαν 4 δις; Μα από τη μείωση 20% του μισθού των εργαζομένων! Βασικά είναι παραπάνω. 6 δις! Τα δυο που λέγαμε πως θα πάρουν κι άλλα όπλα; Δικαιώθηκε ο Λεβέντης! Αν και δεν μπήκε στη Βουλή, ο Κούλης εφάρμοσε τα όσα είπε. Δεν έκοψε 200-300 ευρώ από τις συντάξεις έκοψε 20% από τους εργαζόμενους.

Δεν θα ήταν καλύτερα να μην πάρουμε τις παλιοφρεγάτες; Να τα δώσουμε εκεί που χρειάζονται;
Σήμερα έκοψαν το ρεύμα στο κοριτσάκι που λιποθύμησε από την πείνα!

Δεν έχουμε να φάμε, αλλά φρεγάτες θα έχουμε. Και μετά θα δώσουμε τα βρακιά μας και στους Τούρκους, που θα πάρουν περισσότερα όπλα και στις εταιρείες που μας τις πούλησαν για χρυσές.

Τα λαμόγιο ποτέ δεν χορταίνει
Δεν το νοιάζει αν έχω λεφτά
Μονό μια στιγμή ανασαίνει
Και ξανά μες την τσέπη βουτά - βουτά - βουτά
Και ξανά μες την τσέπη βουτά...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger