Home » , » Με ένα απίστευτο βίντεο απαντούν οι Συριζαίοι στις επικρίσεις που δέχτηκαν για χιουμοριστικό σποτάκι τους (Βίντεο)

Με ένα απίστευτο βίντεο απαντούν οι Συριζαίοι στις επικρίσεις που δέχτηκαν για χιουμοριστικό σποτάκι τους (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 | 6:25 μ.μ.


Ισως η πιο πιστή μας αναγνώστρια -"πλεμπαία" όπως αυτοαποκαλείται- στο σημερινό της ηλεκτρονικό μήνυμα αναφέρεται σε ένα ψιλοχαμό που έχει δημιουργηθεί στο twitter σχετικά με ένα χιουμοριστικό σποτάκι που ανέβασε ο ΣΥΡΙΖΑ, στο διαδίκτυο με τίτλο "Πόσο κοστίζει ο Μωυσής;" και στην πρόταση που το παρουσιάζει αναφέρεται: "20 εκατομμύρια ευρώ ακόμη και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ, χωρίς κριτήρια, χωρίς διαφάνεια, χωρίς λογαριασμό".

Θα αποφύγουμε να αναπαράγουμε τις τοποθετήσεις χρηστών του διαδικτύου, παρά μόνο ένα βιντεάκι που πραγματικά είναι απίστευτο και αποτελεί μια απάντηση Συραιζαίων στα επικριτικά σχόλια που δέχονται. Συνήθως αυτά επικεντρώνονται ότι με το οπτικό του σποτάκι ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί το σύνολο των δημοσιογράφων.

Υπήρξε επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΣΗΕΑ στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο  γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, έδωσε την δική του απάντηση και ο καθένας/ια μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Ομως θέλουμε να κάνουμε μια δική μας τοποθέτηση. Ενα σποτάκι -άσχετα αν είναι καλό ή ατυχές- είναι ικανό να απαξιώσει αυτόν τον επαγγελματικό κλάδο;
Θα τρελαθούμε εντελώς; Ας μην αναφέρουμε τι εικόνα επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο. Το βιντεάκι που παραθέτουμε την παρουσιάζει πολύ καλύτερα απ' όσα θα μπορούσαμε να την περιγράψουμε.

Δεν έχουμε παρακολουθήσει τον Αυτιά να "κλαίει" γιατί ο Μητσοτάκης δεν τον συμπεριέλαβε στο ευρωψηφοδέλτιο πιεσμένος από άλλους υποψηφίους;
Δεν έχουμε δει γελοιογραφία στην Καθημερινή με τον Χατζηνικολάου να φιλάει το χέρι του Μητσοτάκη και τον εκδότη να απαντά ότι ο διευθυντής της "Καθημερινής", Αλέξης Παπαχελάς, είναι πιστό ενεργούμενο του Αμερικανού Πρέσβη;

Ενα σωρό ξεκατινιάσματα μεταξύ δημοσιογράφων μπορεί να παραθέσουμε καθώς και δεκάδες ονόματα απ' αυτούς να απολαμβάνουν κρατικές αργομισθίες ... δαπάνες ελλήνων φορολογουμένων.
Ολα αυτά "ανυψώνουν" το δημοσιογραφικό επάγγελμα;


Οσο το ότι υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιογράφοι που εργάζονται σε συνθήκες γαλέρας και με μισθούς πείνας είναι κάτι στο οποίο έχουμε αναφερθεί δεκάδες φορές.
Είναι άλλο όμως π.χ ένας ραδιοφωνικός παραγωγός που εργάζεται στον Real fm και άλλο μια κοπελιά που δουλεύει με μπλοκάκι στο enikos.gr (Δεν αναφέρουμε τυχαία αυτό το μέσο του Real group)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger